12 semne că dvs. înger păzitor aproape

Îngerii sunt mereu acolo, precum și orice semn al acestor ființe spirituale puternice, indiferent cât de nesemnificativ nu a fost, este o amintire frumoasă și simbolică a iubirii și sprijinul lor.Mai jos vom discuta unele dintre cele mai comune simptome ale prezenței unui număr de îngeri. Aceste mărci pot fi răspunsul la întrebarea vă interesează, și poate îngerii doresc doar să vă reamintesc că ei sunt acolo și întotdeauna dispuși să ajute.

Când observați un semn pe ele, respira adanc, simt, și a mulțumit îngerilor lui pentru dragostea și îngrijirea lor.

Nu veți găsi în mod regulat pene în calea lor. Acesta este unul dintre semnele cele mai proeminente ale îngerilor. Pene de orice culoare - este un memento mare, încât apărătorii în jurul, tu și sprijin dragoste.

semn deosebit de puternic, dacă găsiți pene în locuri foarte neobișnuite. Când întâlniți o pene albe, acest lucru înseamnă aproape întotdeauna prezența îngerul tău în apropiere, chiar dacă sunteți acolo, în cazul în care există o pasăre albă.

Unul dintre simbolurile cele mai evidente - este de a vedea îngeri în nori, și a vedea norii, ca niște îngeri. De asemenea, deținătorii tăi vorbesc cu tine atunci când vezi un nor în formă de inimă și alte câteva cifre și simboluri.

îngerul tău păzitor aproape

Ai simțit vreodată un miros plăcut dulce și nu a putut identifica sursa acesteia? Acest lucru ar putea fi un semn de îngeri.

Angels vrea să știe despre prezența lor prin puterea de miros. Puteți simți aroma de ciocolata bogata si aroma dulce delicat de flori.

A se vedea, de asemenea: există îngeri, dar ei nu au aripi, preotul a spus Vaticanul

Toate aromele sunt adesea folosite de strămoșii noștri, precum și pe cele preferate și dragi care au trecut departe. Dacă miros brusc parfumul bunica ta, este probabil ca sufletul ei este acum aproape de tine.

4. Copii și animale de companie

Copiii și animalele nu au filtre care blocheaza la maturitate capacitatea noastră de a vedea îngeri. Ai observat vreodată cum un copil se uită în sus, zâmbind la tavan, sau emoționat uita la ceva pe lângă tine, sau holbezi la un perete gol? Sau animalul de companie poate arata înghețat pe ceva care nu au voie să vadă ...

Mai degrabă, ei văd îngeri. În prezența îngerilor, sugari, copii mici și animale este foarte ușor, ușor, dar în același timp, se simt un pic îngrijorat.

Pentru mulți oameni, primul contact cu îngerii lui se întâmplă atunci când aud „cântând angelică“, originar din afara lumii fizice. Îngerii pot de asemenea comunica cu tine prin cântecele repetitive pe care le auziți la radio.

A se vedea, de asemenea: Îngerii buni și răi de la Hollywood și în Biblie

Sau, puteți auzi câteva melodii într-un rând cu tema foarte asemănătoare. Îngerii trimite mesaje de multe ori prin muzica, fie un cântec, brusc începe să fredoneze în cap, sau a asculta muzică moale în timpul meditației, sau pur și simplu o melodie la radio.Deci, să acorde o atenție la muzica pe care o auzi. De multe ori acest mesaj angelică.

Prezența unui înger păzitor

Dacă găsiți orice monede sau bani de hârtie, acesta este un semn că îngerul tău te sprijini. Poate că cineva ți-a dat o monedă, sau l-ai găsit pe drum, notați data la bani. Ți-a spus despre ceva spus?

Nu vă întreb îngerii pentru asistență financiară? La ce te gândești înainte de a observa o monedă? Moneda de asemenea, poate fi un semn al celui drag.

Dacă găsiți o monedă în calea sa, este un simbol a ceea ce vă place, sprijin și protecție.

Îngerii - sunt ființe ale iubirii și luminii. Dacă vedeți brusc pâlpâirea inexplicabilă sau flash-uri de lumină, sfere în fața ochilor tăi, te servește semne îngeri.

Steaua strălucitoare care a atras brusc atenția, un val de lumină care vine de sus în jos, nu este clar în cazul în care ajunge la flux luminos, luciu unui obiect într-un mod necaracteristic - toate acestea sunt semne de îngeri în jurul valorii.

Încercați să închideți ochii, și dacă încă continuați să vedeți lumina, cu siguranță este acum un înger lângă el. Respirați adânc, relaxați-vă, și dacă sunteți gata, îngerul tău va spune că mai multă lumină și vei înveliți strălucirea angelic, aducând astfel în vindecare de viață și întinerire.

Rainbow - este un simbol comun al iubirii lui Dumnezeu. Când cere ajutor de la îngeri și la scurt timp după care o puteți vedea un curcubeu, știi că rugăciunile voastre sunt ascultate și întrebări primite răspunsuri.

Sau, dacă vă gândiți de îngeri și să le cereți să prezinte un semn, curcubeu, văzut după ce acest lucru va fi, de asemenea, un semn că acestea sunt aproape și te aud.

A se vedea, de asemenea: Angels în spațiu - un „halucinații strict secret“

Rainbow, care a apărut după ploaie nu, curcubeu dublu, sau care înconjoară linia de culoare luna - toate aceste semne impresionante pe care le îngerii trimis din cer.

9. Temperatura de schimbare

Când îngerii în jurul dumneavoastră, puteți simți brusc schimbări drastice de temperatură. Ați putea deveni fierbinte din cauza luminii pâlpâitoare cald dintr-o dată a apărut lângă el.

Sau invers, puteți simți un fior rece sau o ușoară furnicătură,, presiune în cap sau în gât. Aceste sentimente, cu toate acestea, orice provoca disconfort nu ar trebui. Acesta este un incitant manifestări fizice ale prezenței ingeresti.

Un bărbat și îngerul său păzitor

Puteți simți pur și simplu dintr-o dată prezența îngerul său. Poate părea ca și în cazul în care cineva la depășit pe tine, atunci când, de fapt, nu este nimeni, sau s-ar putea avea impresia că într-o cameră goală, cu excepția ai pe altcineva.

Îngerii pot vorbi cu tine foarte subțire, înfășurat în aripile lor de dragoste, atinge umăr sau gât sau ușor a pus mâna pe partea din spate sau de umăr. Uneori, îngerii sunt prea simțit în mod clar. În astfel de momente, vă puteți brusc experimenta sentimentul de iubire neconditionata.

Citește și: 40 lucruri pentru care noi uităm să mulțumim prietenilor noștri

De exemplu, sunteți la librărie, și dintr-o dată te bat frisoane, apoi a căzut de pe un raft carte. Este un semn că îngerul păzitor cu tine!

Audierea voci - este un mare semn al prezenței îngerilor, mai ales atunci când trebuie să fie mângâiat sau de orientare angelic.

Una dintre cele mai comune metode, așa cum îngerii încearcă să atragă atenția, este utilizarea numerelor. Fie că sunteți în picioare într-un blocaj în trafic în spatele mașinii cu numărul 333, sau uita-te la ceasul de la 11.11 în fiecare zi, aceste numere au o semnificație specială pentru tine.

Semne pe care le trimite pe îngerii tăi - este o oportunitate fără sfârșit pentru creștere și obținerea de informații pozitive. Toate semnele au sens și avertismente.

Îngerii au multe moduri de a lasa-l cunosc despre prezența lui în viața ta, așa că s-ar putea simți ei în caz contrar, nu sunt descrise în această listă. Dându-și seama că acestea sunt aproape, vă puteți ton și să acționeze pe semne, pe care dintre ei a lua.

Traducere: Balandina E. A.