14 greseli comune de oameni au trecut prin tatuare

Dacă ați primit recent un tatuaj, atunci aytes de vârstă nu face aceste 14 greseli comune. Despre le spun expertii in domeniul dermatologiei si cosmetologie.1. Purtarea o protecție din plastic. Imediat după aplicarea master tatuaj aproape de ea, pentru a evita obtinerea de microbi si a altor agenti infectiosi. Dacă în acest scop se utilizează o protecție specială din plastic, asigurați-vă că să-l eliminați în două ore. În caz contrar, se va comprima pielea, aceasta va provoca daune.

2. Apa caldă. Spălarea cu apă la temperatura camerei tatuaje - este o idee bună pentru a curăța sângele și plasma. Dar, în orice caz, nu-l spălați cu apă fierbinte, care se deschide porii pielii și face posibilă scurgerea unui produs colorat, ceea ce va duce la o neclaritate a tatuajului.

3. Umiditatea excesivă. Desi umezirea zona de piele tatuat este absolut necesar pentru rana ține departe de excesul de umiditate. Destul de des este cauza infecțiilor. Nu uita intervale regulate prin aplicarea loțiunii.

4. Re-dressing. În orice caz, nu bandaj din nou tatuaj. Avea nevoie să respire, să se vindece în mod natural.

5. Iritatii. tatuaj - o rană care trebuie să se acorde timp pentru a se vindeca. Nu este nevoie să-l pieptene, indiferent de cât de puternic nu a fost mâncărime. Ungeți soluție antimicrobiană tatuaj si aplica o crema hidratanta pe baza de antibiotice.

6. Duș. Da, puteți lua un duș cu un tatuaj nou, atâta timp cât nu produce un gel sau șampon. Dar pentru a merge la o baie fierbinte imediat după tatuare nu ar trebui să fie. Din această procedură plăcută, trebuie să se abțină timp de două până la trei săptămâni.7. Saună. Stai departe de relaxare pe plajă și sauna timp de o lună după tatuajul. În caz contrar, puteți obține infecții grave de germeni, alge și alți contaminanți. Nu trebuie să utilizați piscina cu clor.

8. Exercitarea. În termen de două până la trei săptămâni de la tatuare trebuie să evite activitățile fizice care provoacă transpirație excesivă. Așteptați până când tatuajul nu este complet vindecat.

9. Scrub și frecat. La câteva zile după tatuare a pielii în acest domeniu va începe să flake, care este un proces complet normal. Nu ar trebui să încerce să efectueze orice peeling sau de a folosi frecarea pielii. Înainte de a atinge tatuaj fi sigur să se spele pe mâini.

10. Sun. Nu ar trebui să facă plajă în nici un caz. Razele ultraviolete pot provoca leziuni grave la tatuaj si schimba culoarea. Ele pot provoca, de asemenea, modificări de culoare și învinețire de tatuaj. Asigurați-vă că pentru a utiliza protecție solară.

11. îmbrăcăminte sport și încălțăminte. Amintiți-vă că tatuajul este necesar pentru a respira pentru vindecarea ei. îmbrăcămintea strâmtă și pantofi care nu contribuie. Ei nu comprima numai piele și blocarea accesului de oxigen, dar, de asemenea, poate duce la infecții bacteriene.

12. bărbierit. Nu trebuie să radă pielea, care a provocat un tatuaj, dar vă puteți bărbieri pielea din jurul zonei.

13. Infecții. Pentru a preveni infectia, evita sa atingeti suprafetele în locuri publice, inclusiv metrou, autobuze, trenuri, cafenele și toalete publice. Ele sunt roire cu microbi.

14. vopsea roșie. Un procent mic de persoane care se confruntă cu reacția de vopsea roșie. Acest alergic la nichel, care este prezent în cerneală roșie utilizată în cererea de tatuaj. Prin urmare, până la încheierea procedurii este mai bine să ia testul pe vopsea roșie. Și dacă există o alergie, este necesar să se consulte imediat un medic sau un maestru tatuaj. (SE CITEȘTE NEXT)