20 sfaturi cum să păstreze un om

V-ați gândit vreodată despre cât de multe întâlniri, am întâmplă în timpul vieții lor, și doar câteva dintre ele se dezvolta intr-o relatie serioasa? Atrage atenția oamenilor, și să-l întâlnească câteva ori pentru majoritatea fetelor nu se ajunge cu ușurință, dar cum să păstreze un om - aceasta este o sarcină mai dificilă. Aici, ca și în altă parte, trebuie să știți regulile jocului, dar cel mai important lucru - aveți nevoie de o mulțime de muncă pe ei înșiși, în scopul de a obține alegerea sa. Sper că sfaturile listate aici vă va ajuta să atinge obiectivul.

1. Iubeste-l cu toată inima mea și încredere în el. Femeia care are o instalare proastă pe întregul sex masculin, în spiritul „toți oamenii - bastarzi,“ sau „toate acestea, doar unul este necesar,“ sortită neglijarea și lipsa de iubire.

2. Nu te certa cu ei, mai ales în public. Mai mult faptul că dezbaterea nu a rezolvat nimic. Fiecare va rămâne, în opinia sa, dar a adăugat o senzație neplăcută.

3. Lăudați-l la fiecare ocazie. Indiferent oamenii au spus, de asemenea, „dragoste urechi.“ Lasă-l să știe că ești mândru de el.

4. insufla în el încrederea în sine, precum și în noblețea, generozitate și dragoste pentru tine. Dacă faci este de a inspira, va începe să încerce să fie atât în ​​fața ta, chiar dacă îi lipsește aceste calități, adică, el începe să lucreze involuntar pe ei înșiși. Și, desigur, el va vă mulțumesc pentru asta în plin cu afecțiunea lui fierbinte.

5. Nu pierdeți niciodată stima de sine, nu alerga peste om.

6. În nici el reproș. Reproșurile nu-i place pe nimeni, pentru că nimeni nu îi place să se simtă vinovat, și mai ales un om. Prin urmare, în loc să vină în legătură cu tine, el va simți doar iritare. În loc de a găsi vina în cazuri rare vsplaknite, fără suspine, ca și cum ar încerca să ascundă lacrimile. Evitați istericale. Tantrum ar trebui să fie, ca ultimul cartuș - numai pentru cazul cel mai extrem, o ocazie foarte importantă.

7. este de acord cu bucurie propunerea de intimitate. Cum de a păstra un om, în cazul în care oferta de sex sunt în mod constant a veni cu scuze ridicole? - du-te, împreună cu aceasta, chiar și omul cel mai indulgentă. Mai mult decât atât, nu uitați să-l repete acea intimitate cu el vă oferă o mare plăcere, ceea ce nu este cazul cu alții. Este locul cel mai vulnerabil dintre oameni, asa ca amuze, sa amuze stima de sine.

Aceasta determină o femeie complimente, care spune după cum urmează: „Este foarte frumos pentru mine, el este un om mare și o afacere mare pentru mine să fac.“ Lăsați partenerul dumneavoastră să știe că, dacă o parte și au existat alți oameni, acesta este doar cel mai bun.

9. Nu-l întreba despre nimic, nu se amestecă până trecut. După ce a fost cu tine - mijloace, sau este trecut nu este important, sau el vrea să-l elibereze. Nu exagera importanța „schimbării“ lui. Dacă un om este infidel femeia lui anterioară, nu faptul că acest lucru se va repeta la tine: poate doar o femeie nu a fost la fel; poate că starea lui nu sunt aceleași (toți oamenii se schimbă în timp).

10. interesate de afacerea lui, profesie, planuri. Este bine cunoscut faptul că omul se afirmă prin activitățile sale. Amintiți-vă cuvintele cântecului: „În primul toate planurile, ei bine, o fată - și apoi?“ Prin urmare, atunci când o femeie are un interes real în ceea ce este cu adevărat important pentru un om, atunci când ea pune întrebări alfabetizați și poate vorbi ore în șir despre aceste probleme - este esențial pentru bărbați. O astfel de femeie ca o persoană crește drept în ochii lui, el începe să se aprecieze, printre altele, ca un companion inteligent, și într-o relație există o anumită credibilitate. Pentru o astfel de femeie începe să „trage“: trage înapoi în cazul în care ați înțeles și au un interes real.

Iar când relația devine o calitate, nu ceva să fie chiar încununată de căsătorie, ele pot dura ani de zile. Nu este un secret faptul că patul este un pat, și întotdeauna pentru acest lucru poate fi găsit fata și mai frumos și mai tânăr decât fostul, dar pentru a asculta și de a înțelege - este în măsură să nu toată lumea.

Din păcate, am observat că multe soții nu le pasă, ce trăiesc soții lor, și că soții lor au legături de lungă durată pe partea. Pentru a fi continuat.

bine, desigur, totul! Dar. femeie frumoasă. N-ar trebui să păstreze un om nu este înțelepciune. să învețe să facă muie bună și se bucură de o vumbildingom. care ar duce la mușchii interne în ton. și nici un om de oriunde de la tine, nu va dori să plece!Ei scriu vizitatorii noștri?

10 intrări cele mai interesante

20 sfaturi cum să păstreze un om

Pot scapa de celulita la domiciliu?
Te pentru a scapa de celulita la domiciliu este dificil, dar cu toate acestea, este posibil - în cazul în care a fost format numai că celulita pe corpul tau.

20 sfaturi cum să păstreze un om

Ce alimente sunt bune pentru pielea noastră?
Acum, pentru produsele alimentare. Există anumite substanțe care sunt esențiale pentru pielea noastră. Deci, ce trebuie sa mananci pentru a hrăni pielea.

20 sfaturi cum să păstreze un om

Cum face o lipsa de vitamine?
Pentru aceste sau a altor maladii precursori de minciuni regulate de boli grave. De multe ori, totul începe cu lipsa de obicei de vitamine. În primul rând.

20 sfaturi cum să păstreze un om

Utile decât sexul?
dacă beneficii de sănătate de sex? Pana in prezent, medicina a fost un număr suficient de studii care arată că sexul.

20 sfaturi cum să păstreze un om

De ce vreau dulce?
Când trageți pe dulce convingătoare, și nu știi măsurile de a manca dulciuri si produse de patiserie, atunci aici se potrivesc pentru a înțelege ceea ce cauzează o astfel de alimente.

20 sfaturi cum să păstreze un om

Dragoste poțiune
Dar există iubire poțiuni care vă permit să fie eliberat, pentru a elimina rigiditate, pentru a scăpa de timiditate excesivă. Și, în același timp veselă.

20 sfaturi cum să păstreze un om

Cu cât este mai periculos pe termen lung abstinenta sexuala?
Condițiile de abstinență forțate apar adesea anumite fenomene neplăcute în curs de dezvoltare în două direcții: nevrotic.

20 sfaturi cum să păstreze un om

îmbătrânirea prematură a feței - care sunt motivele?
Nu există instituții și saloane nu ajuta la stoparea îmbătrânirii premature a feței, dacă nu exercită un efort în lupta împotriva principalilor factori de îmbătrânire.

20 sfaturi cum să păstreze un om

Fitoestrogenii în produsele alimentare
Fitoestrogenii sunt acum una dintre cele mai populare subiecte. Ele sunt recomandate pentru prevenirea aproape toate problemele persoanelor în vârstă -.

20 sfaturi cum să păstreze un om

Ce va face un om se căsătorească?
Relațiile, cum ar fi, sunt mai bune decât oricând. Atenție, flirturi, sex, interese comune ... registratorul. Nu sunt gata! Și de ce? Într-adevăr, ceea ce un om.

Ce a scris vizitatori

• Vreau să pregătesc o piesă pentru sezonul de plajă
Am de gând să merg în vacanță în curând. Sunt un fan al vacanță de plajă, de aceea este de dorit ca cifra sa uitat, cum se spune, o sută la sută. Ca să nu mai spun.

• Cum mi-am pierdut în greutate în șolduri
pierde in greutate in mod semnificativ la nivelul coapsei, la acel moment, m-au ajutat ventuze masaj. Sunt pe partea de sus a unui corp subțire și picioare pline de bine, celulita pe coapse.

• O nutriție bună
Alimente funcționale: o masă de înlocuire, concepute pentru utilizarea regulată. Într-o singură porție - echilibrat suma.

• dieta
Dieta Paleo - aceasta nu este o dieta, vă referiți la atunci când vorbesc despre „Kremlevka“ sau Atkins. Știi, eu - un bucătar profesionist, și blog-ul meu.

• osteocondrozei a coloanei vertebrale toracice și de col uterin
Încerc exerciții pentru doar trei zile, iar pe fața rezultatelor de dureri de spate trecutului continuă să fie angajate.

• realizarea mea
Buna ziua! Vreau să împărtășesc realizarea mea personală! Eu nu sunt de grăsime, și nici măcar în organism, dar, ca orice fată am zonele cu probleme! V.

• bărbați Sneak rănit femei
Doriți să împărtășiți povestea ta, poate că cineva va ajuta să înțelegeți oameni, iar oamenii nu vor răni femeia pe care o iubește. Varsta mea nu este una pe care aș.