25 de moduri de a se întâlni cu o fată - Hello Oameni!

25 de moduri de a se întâlni cu o fată

Cel mai bun mod de a face cunoștință cu băieții

H e secret faptul că, în opinia majorității fetelor și băieți, bărbați și femei inițiativă în familiarizarea cu scopul relațiilor amoroase trebuie să provină de la oameni. Prin urmare, se consideră că Pickup - Asta e pentru baieti. Dar nu toți oamenii „Girls Pickup“ și nu toți băieți, folosind o eliminare de mii și o regulă va începe datând cu tine. Și ajunge să știi te cunosc un tip ca. Dar, în același timp, nu fiecare femeie este în stare să meargă doar până la un străin un tip tânăr și doar a începe o conversație. De regulă, aceasta este împiedicată de mândrie sau de timiditate. Prin urmare, pentru fete inventat multe „involuntar“ mod de a vedea băieții de pe stradă, într-un magazin, de transport și așa mai departe. Ce - că aveți nevoie de mai multă determinare, pentru ceea ce - atunci ai nevoie doar de curajul de a lua primul pas.Deci, să ia inițiativa în mâinile lor.

1. Puteți încerca să provoace un om de a explora. De exemplu, pentru a prinde ochi și zâmbetul lui. În cazul în care un tip care nu este timid, el este sigur să vină și să vorbească. O astfel de metodă este foarte potrivită pentru cafenele, baruri și cluburi.

2. Cere-i despre generală cunoștință, prieten, dacă există unul. Există mai multe opțiuni, de exemplu, nu am văzut în cazul în care el este acum, și așa mai departe. Am lovit o conversație, și sunteți deja familiarizați cu.

3. Noțiuni de bază prin intermediul internetului Cel mai simplu mod de a gândi. Utilizați site-ul „în contact“ sau ICQ la. Vă rog, băieți, „Bună ziua. Cum vă simțiți? „Sau“ Hai să facem cunoștință, numele meu este Maria! "
Cred că pe internet cel mai ușor de a face cunoștință. nu au nevoie de nici un angajament ... vă puteți gândi la conversație, și să fie persoană mai deschisă pentru a vorbi cu.

4. Cere ajutor pentru a trage valiza la metrou, acasă, și așa mai departe. Din motive de proprietate oferă bani, tot nu va lua. Și aceasta este o ocazie să-i mulțumesc, într-un mod bun, de exemplu, a invitat la el acasă, atunci când tipul săraci lugging bagajele până la intrarea ...

7. Rainy vreme și umbrelă uitat la domiciliu - o modalitate buna de a face cunoștință. Alegerea unui străin drăguț, întrebați-l sub o umbrelă. Cu greu un tip refuză. Dacă refuzați - chiar dacă acesta va fi mai rău.

8. Cere despre gadgetul său. Dacă tipul rece PDA-ul, tableta și așa mai departe, după cum urmează: - ochii larg, să vină cu curiozitate reală de a pune la îndoială meritele unui om pe jucăria lui electronică. Este recomandabil să-l pregătească pentru a pune întrebări cu privire la acest subiect și nu arata ca un prost complet. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vorbi nici măcar nu știu pe omul, din cauza gadget-uri se răcească orice copil poate spune (etala) infinit.

10. Din nou, familiarizarea cu utilizarea tehnologiei digitale. Vă rugăm să luați o fotografie de tine pare destul de natural. Chiar dacă nu există atracții aflate în apropiere sau de colț pitoresc, care s-ar potrivi pentru plauzibilitatea cererii, puteți face fotografii și lângă un supermarket, pe o bancă în curte sau pe fundalul clădirilor noi. Spune-i istorie sentimentala asociat cu locul, și apoi cere-i - dacă sa întâmplat cu el ceva similar.

11. Obținerea într-un magazin de îmbrăcăminte. Interesant om tânăr poți să faci un mare ajutor in alegerea tricou sau pulover ca un cadou pentru tatăl său și fratele său, sau de ziua lui. Și, apropo, el „accidental“ sa dovedit a fi similare în fizicul fratelui său, pe care îl preia același pulover sau tricou. Întrebați tipul pentru a încerca elementul selectat și să luați un interes în preferințele sale de opinie și gust.

Chiar și la magazin alimentar există întotdeauna un motiv pentru a satisface. Puteți cere cu siguranță un tânăr pentru a ajuta la selectarea coltunasi, dar este mai bine să se familiarizeze cu cei din divizia de băuturi alcoolice. Puteți alege coniac într-un sef prezent, bine, astfel încât să nu pentru a face alegerea greșită are nevoie de recomandări pentru bărbați. Chiar și puteți obține gata pentru o petrecere și doriți să răsfăța oaspeții lor o băutură rafinat. În semn de recunoștință, a invitat tânărul pentru sfat oaspete de onoare sau doar pentru a gusta de cumpărare.

La magazinul de hardware-ul cere un tânăr pentru a ajuta la a face alegerea mai multor modele de placut, de exemplu, laptop sau un router cu WiFi. Doar nu strălucească cu cunoștințele sale în acest domeniu.

25 de moduri de a se întâlni cu o fată - Hello Oameni!12. Metoda de „sociolog false“ - o cale pentru fete Curajoși. Vino să vă rog, un om și spune: „Ați putea să mă ajute am fost repartizat să efectueze un studiu de caz pe tema:“. Cele nouă single și bărbați căsătoriți diferențele „am nevoie pentru a compara punctul de vedere feminin și masculin.“ Cel puțin știi necăsătorit sau căsătorit obiectul atenției dumneavoastră.

13. Cere despre muzica. Dacă sunteți într-un club, cafenea, și el ascultă muzica și te auzi, întreabă-l dacă știe numele acestui cântec, care tocmai a făcut, sau cel puțin numele grupului pe care îl cântă. Puteți spune ceva în stilul „Îmi place foarte mult acest cântec, puteți ști cine cântă?“. De asemenea, puteți cânta acest cântec împreună cu artistul la radio. Cu Mentine contactul vizual tip, zâmbet și să spună: „Eu iubesc acest verset,“ și așteptați pentru el să spună. Oricum, este o modalitate buna de a stabili o înțelegere comună.

14. mod Banal, dar uneori eficient - pentru a cere direcții. Este recomandabil să se recurgă la unele trucuri. Este necesar de a forța tipul să te ducă la destinație. Să presupunem că „trebuie să“ găsească o casă la strada 25 A treia. Constructori sau Piața Roșie sau magazin general. Ai umblat peste tot în jurul și cere tuturor trecătorilor, dar nu a putut găsi acest loc fermecat. Este necesar pentru a descrie un aspect confuz și o anumită neputință. De asemenea, necesitatea de a „căutat“, locul era în apropiere. În cazul în care un tip începe să arate drumul, fluturand brațele - mai întâi la stânga, apoi la dreapta, atunci ai fost deja acolo, și, în general, nu înțeleg nimic. Desigur, acest lucru necesită o anumită abilitate care acționează, dar atunci când tipul ăsta va fi a ta, și va fi a ta, poți dezvălui că nu este un mare secret al iubirii tale.

16. Laudati câinele său. Să presupunem că tipul este mersul pe jos în parc cu prietenul tau cu patru picioare. Admirat câinele lui și a întrebat dacă este posibil să accident vascular cerebral. Este o mare conversație starter pentru că puteți continua să pună întrebări despre favoritul lui, și el cu siguranță va lua parte la această conversație. Adresați-vă pentru vârsta animalului, numele, rasa, spune ceva bun despre comportamentul și formarea sa. În cazul în care un tip este interesat de tine, el este fericit să continue să aibă o conversație în continuare pe această temă, nu neapărat legate de favoritul lui. Dar dacă îți pasă de el, el va răspunde la întrebările dumneavoastră și merge mai departe în favoarea lor.

25 de moduri de a se întâlni cu o fată - Hello Oameni!

17. Metoda de „învețe să înoate“. Vino la omul pe care ai pus ochii și vă cer să speculative în apă, adică. A. Nu se poate înota, dar într-adevăr doresc să învețe. Acesta este, de regulă, bărbații nu provoacă nici suspiciuni de truc murdar, și ei sunt ușor de acord. Mai mult decât atât, se simt cavalerul care nu pot înota lângă femeie, ca orice om. Tot timpul se pune accentul pe faptul că ai încredere în el complet și tu cu el calm și cu încredere.

18. clasicii genului - un mod de „prevenire a arsurilor solare.“ Rândul său, pentru a te un om cere să frotiu crema înapoi, deoarece un inconvenient. Dacă la început nu familiaritate a urmat, veni ceva timp pentru a doua oară și din nou, cere ajutor, explicând motivul pentru apel direct la el: afectuos,, mâinile sale calde blând și capacitatea de a acționa.

25 de moduri de a se întâlni cu o fată - Hello Oameni!


19. Volei pe plajă. Ca o regulă, pe plaja cele mai multe dintre bărbați joc volei, au adunat într-un cerc. Tu, care prezintă pentru tratament în timpul jocului, cereți să vă luați la joc (ca un copil). Joaca tot timpul pe un om care este atras de tine.

20. O metodă pentru fete cu bună capacitate de acțiune. Arunca un obiect din spate, îmbrățișa, sărut, și ... îmi pare rău, referindu-se la faptul că tu îl confundat cu fratele său și prieten din copilărie. După aceea, o lungă perioadă de timp pentru a face scuze că vă place foarte mult, cum inconfortabil sa întâmplat cu mine foarte incomod, deși situație foarte amuzant, și ceea ce este numele tău - poți și același nume.

21. Utilizarea și astfel de Wiles feminine. Ascunde un cercel și pentru a începe o căutare intensivă pentru o secundă, la locul unde omul, atâta timp cât el nu oferă ajutorul lui. Astfel, este necesar să se ridice părul și să-l arate un al doilea cercel. căutare comună poate duce la o viață împreună - și nu de ce!

22. Stai lângă tipul de pe banca de rezerve, pretinzând că a fost de gând să meargă undeva și să uitați de lucru lor pe banca de rezerve. Un tânăr decent sigur de a chema sau prinde din urmă cu tine, pentru a da un lucru mic uitat. Dacă ștergeți o distanță de 10 - 20 de metri vedeți orice acțiune din partea omului, apoi se întoarce pentru „pierdere“, iar acest lucru este băieții de capră sunt decente.

25 de moduri de a se întâlni cu o fată - Hello Oameni!


23. Un alt mod clasic - un puzzle de cuvinte încrucișate. Cafeneaua în parc pe o bancă sau de Institutul de a rezolva un puzzle, cere un tip stilou sau creion, și (sau) de ajutor în rezolvarea unui puzzle de cuvinte încrucișate. O astfel de metodă de nimic obligă. În timpul conversației, puteți decide să meargă la orice contact în continuare cu intelectual sau nu.

24. Dacă sunteți în picioare, în linie la magazinul de cafea sau de a sta într-l întreb un bar gol pe care ar trebui să fie obligat să-l gust și spune că arată destul de gustos. Dacă-l zainteresuesh, atunci el va sprijini cu siguranță conversație, și poate chiar te trata cu cafea - înghețată.

25 de moduri de a se întâlni cu o fată - Hello Oameni!


25. Și, în sfârșit, cel mai frumos și nu un criminal, dar, în același timp, cel mai eficient mod de a explora. Imperceptibil să fluier la tipul de la institut, școală, locul de muncă, sau ceva, și apoi „poticnească“ și să dea înapoi. În mod firesc, tipul va fi mulțumit și va încerca orice - orice modalitate de a rambursa. Dar fiți foarte atenți - să nu se cufunda în antecedente penale. Deci, este cea mai bună șansă de a găsi o umbrelă, ochelari de soare, o unitate flash USB sau un rezumat al prelegeri la universitate, decât un telefon mobil bun.