33 de oameni și semne de nunta personalizate

33 de oameni și semne de nunta personalizate

„Conectați-vă“ Cuvântul este derivat din cuvântul „să ia Notă“, adică ceas. O mulțime de nunta va veni la noi din cele mai vechi timpuri, nu și-a pierdut importanța. Căsătoria a fost una fericită, strămoșii noștri au crezut într-o mulțime de voință: în ce moment este cel mai bine pentru a juca nunta, ceea ce, pentru a evita, pentru a nu dăuna tinerilor, cum să-i protejeze de aspect ostil, intenții rele, etc.Protagoniștii ritualul de curtare - nici măcar viitorul mire și mireasă, și pețitor și pețitor. La urma urmei, de un pețitor sau de matchmaking succes depinde aproape întreaga întreprindere. Ca logodită, și viața va merge.

Ritualuri asociate cu curtare, atașat o mare importanță. Toate au început nunta

este un hassle sau pețitor pețitor. Și de aceea Matchmakers trebuia să cunoască perfect toate ritualurile și obiceiurile legate de curtenie și căsătorie. Această cunoaștere a fost necesar ca ei să se comporte în mod corespunzător în timpul curtare.

• În mod tradițional, înainte de Matchmakers au fost trimise la casa miresei, au fost plasate pe un scaun în casa miresei și legat într-un scaun de cercevea toate cele patru picioare, pentru a se conecta mai bine nunta. Este obligatoriu în Matchmakers spate au aruncat uzate Bast, care este necesar să se Bast a fost nu doar bătătorit, și purtat la zdrențe. Atunci totul a trebuit să fie aranjate și să lucreze pe gloria. Când se Petitor pețitor sau a mers „la caz“, au avut mai întâi să se ridice în fața icoanei Maicii Domnului în genunchi, ștergeți-l cu un prosop curat și citește complot nunta de trei ori.

• Ajungând la casa părinților miresei cu o propunere, „Tu - mărfurile, avem - un comerciant,“ Matchmakers a trebuit să stea în mod necesar în fața ușii, atât de mult încât picioarele lui erau pe panelul de pardoseală, ceea ce duce direct la ușa casei. Era o garanție că costumul va fi de succes.

• începe imediat vorbind, nu a fost luat de nunta. Pornind de departe, a fost necesar să se mute treptat la subiectul principal - matchmaking. În cazul în care mireasa nu se potrivea cu părinții miresei (a cere permisiunea ei oricui și nu a avut loc), au dat politicos să înțeleagă că partidul este inadecvat. De exemplu, se spune că fata nu este încă destul de vechi, sau să inventeze o altă scuză. Unii nu te deranja să explice, ci pur și simplu pentru a pune un Matchmakers de transport dovleac - atât de mult a făcut clar faptul că ei consideră mire nepotrivite.

• Dar, dacă părinții au fost dispuși să dea „produsul“ lor pentru „comerciant“, care a avut loc o întâlnire lungă, cele mai multe specii, în urma căreia decizia privind data nuntii. După aceea aranjat mireasa, mireasa lui arătând un pețitor (pețitor), astfel încât acestea să poată evalua toate avantajele sale (și dezavantaje), uneori mireasa si mirele însuși a participat.

• Când te duci la viitoarea noră, să ceară în căsătorie pentru fiul său, chiar dacă primul fiu vine. Cap înainte de Matchmakers el nu elimina până când pune în spatele mesei. Dacă cineva va fi capabil să efectueze pentru a peți casa miresei o lingura, fiul va fi șeful și soția lui nu ar pleca. La trei luni după lingura nunta lor trebuie să arunce în casa miresei.

• miercuri și vineri nu a făcut un meci. Acest lucru se datorează faptului că miercuri și vineri - zilele de post. Pe de o parte, lipsit de valoare în ziua de post pe curtare să se gândească, pe de altă parte - în cazul în care vin la Matchmakers, există probleme cu băuturi răcoritoare, care pot afecta, de asemenea, rezultatul negocierilor. (În aceste zile Posturile vor pentru că, miercuri, Iuda a trădat pe Isus, așa cum Hristos răstignit vineri).

• A venit Swat Handshake - uși pe cârlig. Odată ce pețitor sau nativ mirele Swat vin la casa părinților miresei, ușa se închide imediat dependent - că oamenii care au abandonat dintr-o dată ca să nu cobi lucrurile.

• Swat în casa miresei nu ar trebui să stea jos. Stai jos - nu va funcționa. Ei spun, de asemenea, în cazul în care mama a ginere stai jos, copiii și apoi tânăr „Sedunov“ va sta mai târziu pe picioare. Dacă bei este de acord, bețivi și copiii cresc. Dacă o convinge să mănânce, atunci copiii vor avea de suferit lăcomiei.• Ultimul pas pe drumul spre nunta a fost logodnei. Părinții binecuvântat tineri, și au plecat de trei ori înainte de imagini. Ca un semn de consimțământ pentru a repara Warden senior căsătorie bandajat mâinile un prosop tânăr mireasa a dat toate șaluri, pânză țesută sau tricou.

• «Pentru a nu să se certe în viitor, tânăra soție, intrând casa soțului ei, rupe o farfurie. Apoi au pas peste bucatile. " Probabil, această tradiție merge înapoi la zilele când mirele distrus oala. În cazul în care se descompune - mireasa atat de caste, dar dacă nu - atunci nu se protejeze.

Când corect să se căsătorească?

Mulți oameni se întreabă întrebarea - când să se căsătorească? Cum de a alege o data nuntii? Ce moment mai bun pentru o nunta? La aceste întrebări nu există nici un singur răspuns, depinde de tine. Dar dacă totuși doriți să fie într-un fel determinat, atunci aici sunt unele semne naționale legate de data căsătoriei:

1. În cazul în care nunta a avut loc pe 13, atunci căsătoria va fi nefericit, și dacă este 3, 5, 7, 9, este fericit.

2. considerate căsătorii mai mult succes în după-amiaza.

3. nenorocire veni peste un cuplu de tineri, care a anunțat căsătoria viitoare la sfârșitul anului un sfert al anului, și culminează la începutul următoarei.

4. zile adverse pentru căsătorie considerate miercuri și vineri.

Dar semne că observa din ziua nuntii:

1. Atunci când cumpără inele de logodna, fără a intra în casă cu inele, este necesar să se spună: „Pe viata buna, la familie adevărată. Amin. "

2. În cazul în care mireasa a dat trandafiri, mireasa ar trebui să fie cea mai taie cu foarfeca toate spini. Aveți grijă să nu înțepa.

3. Rochia de mireasă trebuie să fie mâneci lungi și închise din spate, lungi și fără flori, butoniere pe talie. Anunță toate rudele și oaspeții viitoare, care nu a dat piercing și tăiere articole. În cazul în care mireasa în timpul nunta rupt mireasa tiv ea nu a fost suturată.

4. Young la masa pus pe un strat de acoperire pletos sau piele de oaie, blana întoarsă pe dos. Pentru a trăi bogat. Pentru tineri au fost întotdeauna bani, citește complot: „Bani, bani, tekite râu, fie în buzunarele slujitorilor lui Dumnezeu (e), așa că le-ar avea pentru tot restul vieții sale și atât de bogat în abundență. Cuvântul de un sistem de blocare și o cheie. " Citiți la răsăritul soarelui mirele si mireasa inainte de nunta de trei ori, după nunta - la răsăritul soarelui este citit de ei o dată.

5. In ziua nuntii este bun pentru a planta un copac mireasa si mirele. Plant, astfel încât copacii au început.

6. Ieșind din biserică, după nuntă, mireasa dă un fleac, pentru a elimina probleme inutile în viața lor de familie.

7. La momentul nuntii, atunci când coroana pe cap și peste cap, tinerii nu se pot uita în ochii celuilalt va fi trădare. Ei nu arata bine pe lumânările lor. Uită-te la preot. prosop de nunta, lumânări în biserică nu pleca. Casa Stash - întotdeauna la îndemână.

8. Pentru cei tineri nu se ceartă, spun tacâmuri lor, înainte ca acestea să se așeze la masa: „Deoarece biserica este neclintită și indestructibil, credința este puternică, mied dulce, așa că s-ar erau nerazluchimy și statornic slujitor (numele) la slave (numele) . Fără unul pe altul, nu ar putea fi, nu ar putea trăi în afară, nici ziua, nici ceasul de ori, de la masa de nuntă, așa cum sunt eu, servitorul (numele comandantului), Hex citit. Amin. Amin. Amin. "

9. Swat săruri nu iau - copiii lor nu vor trăi, ele sunt divergente.

10. Dacă la nunta unul dintre tineri prima pus piciorul la altar, el va fi capul de tot.

11. La un moment în care tânăr saruta, ar trebui spus următoarele cuvinte, atunci când tinerii nu se rupe nici un hex razluchny: „Cum să se uite la crucea lui Hristos la festival, astfel încât să tineri se uită unul la altul - nu a văzut suficient. Așa cum Hristos a iubit Maica lui Dumnezeu, așa că soțul meu iubit soția, iar soția soțul ei. Amin. "

12. Pâine și sare, cu care părinții se vor întâlni tineri, ar trebui să se bazeze nu pe albul pur al prosop, și roșu de pe capetele sale, a reunit (mid-prosop cu slăbit). Loaf, care îndeplinește tineri, nu se poate musca si pentru a rupe, acesta poate fi de trei ori doar să-i sărute. Loaf, care îndeplinesc tinerii căsătoriți, oaspeții nu mănâncă. În cazul în care este foarte mare și este imposibil de a mânca biscuiti dreapta, nasushit și să îl mănânce cu supa. Loaf mânca numai mireasa si mirele.

13. Imediat după împărțirea franzelă (tortului) se face de obicei cu următorul voal ritual. mama mirelui vine la lăstari tineri cu voalul miresei și leagă o parte din atributele feminine: batic și șorț. Veil purtat pe capul martorului onorific pentru tineri, și ea trebuie să se întoarcă în jurul valorii de trei ori în jurul valorii de sine. Acest ritual simbolizează transferul de releu vital: se presupune că a fost primul martor de lângă să se căsătorească. După voalul transmite alte fete - participanți la nunta. Ei repetă ritualul. Atunci mama mirelui ia vălului și atârnă-l în colțul roșu sub pictograma.

14. În timpul nunta pantofii miresei să fure și să ceară o răscumpărare pentru ei. În mâinile pantofului miresei - noroc, ca și în cazul în care ea nu a rămas pe raft, este norocos.

15. Rochii de mireasa, voal, pantofi nu permit nimănui să închirieze sau să vândă, așa că dacă aveți dificultăți financiare, rochia ar trebui să coase unul ieftin sau pe care le puteți purta în timpul sărbătorilor.

16. nunta flori uscate nu păstrează.

17. Pentru a proteja tânăra familie de deochi, ar trebui să cumpere un pic în avans icoana Maicii Domnului (mireasa) și Isus Hristos (pentru mire) sau scapularul înregistrat. In ziua nuntii, aveți nevoie pentru a ascunde aceste icoane în rochie tânără și se lasă acolo până la sfârșitul celebrării nunții.

18. Anterior, soțul a luat soția în brațe și a adus în casă pentru a păcăli Brownie: că soția - nu un străin de un alt fel, dar sa născut copilul. Astăzi, acest ritual a pierdut sensul original, dar frumos și plăcut pentru tradiția mireasa a rămas.

Să aceste tradiții populare vă va aduce fericire și iubire!