4 moduri de a face gene mai lungi și mai gros la domiciliu

Puțini dintre noi gândit vreodată cum să facă gene lungi și groase la domiciliu. La urma urmei, cu ajutorul lor, puteți schimba dramatic aspectul! Din fericire, există metode pentru a crește lungimea și volumul părului, permițându-le să nu se recurgă la capacitate. Despre noi le vom explica în detaliu mai târziu.


4 moduri de a face gene mai lungi și mai gros la domiciliu


Cilia crea frumusetea ochilor noștri, dar noi nu suntem obișnuiți să având grijă de ei. cumpărare în mod regulat mijloace de consolidare a părului, ne uităm că firele de păr de pe secole noastre au exact aceeași structură.

Ca și alte tipuri de păr, acestea sunt compuse din solzi de keratină, care sunt în măsură să exfolia sub influența factorilor externi. Și, la fel ca alte tipuri de păr să crească nu doar propria lor, și mănâncă foliculilor situate în pielea pleoapelor. În plus, vârsta vieții lor este limitată. Fiecare fire de par este de aproximativ 200 de zile. Dar dacă creșterea în locul său un nou, și cât timp va fi, depinde numai de îngrijirea corectă.

De ce gene cad


Există mai multe motive pentru care firele de păr de pe pleoapele tale nu arată modul în care ne-ar dori. Și principal este o lipsă de atenție banală pentru ei. In mod semnificativ filamentele native de calitate mai rău după construirea artificială și curling. În fiecare caz, problema reală este fractura de fire de par, iar dupa cladirea apar „pete chel“: sub greutatea genelor false de origine pur și simplu cad.

De asemenea, afecta starea de sănătate a genelor următorii factori.

  • Utilizarea de produse cosmetice de calitate slabă. Acești agenți deteriora atât pielea pleoapelor și structura părului, din cauza care a cililor cresc subțire cresc lent.
  • Lipsa de obicei pentru a elimina machiaj. firele de păr de cerneală pictate sunt mai predispuse la fracturi care are loc noaptea, in timpul somnului. Mai mult decât atât pleoapele rămân pori închiși, din cauza care este deranjat de respirație, încetinirea metabolismului. Pielea vârstele mai repede.
  • Stresul, boala - aspectul parului nostru este intotdeauna dovada de „probleme“ în organism. De aceea, înainte de a căuta o soluție, modul de a face gene mai lungi și mai gros la domiciliu, încetează să mai fie nervos si o privire mai atentă la sănătatea lor.


4 moduri de a face gene mai lungi și mai gros la domiciliu

5 Reguli pentru îngrijirea


Pentru a face genele mai lungi și mai groase, este important nu numai să folosească mijloace speciale pentru creșterea lor, dar, de asemenea, să aibă grijă în mod corespunzător pentru ei. Există 5 reguli principale de îngrijire a genelor.

Cum de a crește cili acasă


gene lungi si groase la domiciliu face mijloace simple. Principala diferență lor - în acces, dar utilizați fiecare în mod regulat. Nu încerca să găsească o soluție cum să crească gene lungi pentru o săptămână la domiciliu, este imposibil. Dar, efectuarea de tratamente de înfrumusețare pentru o lună, puteți obține rezultate excelente.


  • Pieptanati parul. Prin intermediul lor o perie, ai stimula circulația sângelui în zona foliculului pilos. Acest lucru îmbunătățește creșterea cililor.
  • Grija de secole pentru a obține gene lungi. La domiciliu, cele mai populare rețete includ masaje și comprese. Pentru a prepara un amestec de suc de aloe masaj cu un ulei vegetal (rata de 1: 2) pentru a adăuga câteva picături de suc de pătrunjel. Se aplică pentru mișcările mereu îngrijite, freci ușor și se clătește cu apă. Compresele pot fi realizate din ceaiul negru obișnuit. Brew-l, rece, dip tampoane de bumbac și cald, se aplică la ochi. 15 minute pentru a reveni astfel comprimă proaspăt pielii.
  • Utilizați ulei. Acesta este cel mai sigur mod de a face gene lungi acasă. Promova creșterea părului, migdale, ulei de sâmburi de piersici, semințe de struguri. Stimulează lor de ricin consolidarea și brusture. Aplicati-le cu o perie din carcasă și se lasă timp de o oră. Înainte de a merge la culcare, asigurați-vă că clătiți.
  • Adăugați vitamine pentru a obține masca de vindecare pentru gene. Așa că acestea sunt lungi și groase, vitaminele A și E. necesare le ia sub formă de capsule deschise, se amestecă câteva picături de ulei, se aplică genele.

Datorită o astfel de îngrijire, va fi capabil de a îmbunătăți în mod semnificativ starea genelor lor pentru o lună!