5 moduri de a-l pentru a apela

Despre coș de fum Timp de aproape 400 ani, profesia coșar în Europa de Nord - unul din U'wa.

Lacul Mystic INCREDIBLE LAC lac natural, umplut cu cerneală reală este.Mack - simboluri și credințe Din cele mai vechi timpuri, au existat trei personaje, pe care oamenii decorate.

Nyctography Puțini oameni știu că Lewis Carroll (care este, de asemenea, un matematician Charlz Dodzhson), dar îi plăcea să lucreze.

- aplicaţii

5 moduri de a-l pentru a apela

5 moduri de a-l să sune.

Mândria nu, nu doresc să pună mai întâi sau pur și simplu teamă că el va „otoshet“. Dar nu știi niciodată motivele. Să încercăm să facem o diferență și încă-l să sune. Va acționa prin intermediul unor materiale subțiri.
Prima modalitate - prin somn

A doua modalitate - folosind conspirație

Pentru această metodă, puteți utiliza complot pentru a dori împlinirea. Vizualizați dorinta ta - imagina cum iubita ta ridică telefonul la cele mai recente cifre prezintă numărul dvs. Formează și să citească una dintre parcelele.

Imaginați-vă că dorința dvs. a fost deja finalizat, iar apelul mult-așteptata sunat, și ești foarte fericit, încercați să introduceți o stare extatică, iar acum vorbești de șapte ori:

Dorința mea împlinită,
Acesta este umplut cu puterea lui Dumnezeu,
Am dorința mea sinceră,
Nu este rău, fără păcat,
Și sa terminat,
Puterea lui Dumnezeu este umplut.

Ia-o nouă batistă, este de dorit ca el a fost fara impuritati sintetice - bumbac sau in. Tie un nod în ea în timp ce cravată vorbind cu de trei ori pentru a lega un nod eșarfă, dorința lor de a se asocia cu el, să-l ajute să mă forțeze mai mare, chiar și a le ajuta să fie rapid. Am legat nod o eșarfă, o dorință mi-a spus să aștepte un timp scurt rămâne, dorința de a reveni succes. După aceea transporta o batista cu ei, dar atunci când dorința de a fi îndeplinite, arde batista, de preferință în afara casei.

Metoda trei - sugestie de gânduri în regiune

Metoda a patra - mantrică

Metoda a cincea - magie