A învăța să traducă în timp solar locală - arta Feng Shui - cum să vă îmbunătățiți norocul

A învăța să traducă în timp solar locală - arta Feng Shui - cum să vă îmbunătățiți norocul
De ce este necesar să se traducă ora locală solară? Deoarece pentru a alege datele și orele lucrăm cu energiile cosmice calendarul chinezesc. El nu depinde de decrete guvernamentale, ci din timpul solar real, - când planeta Pământ se află la un anumit unghi față de soare. Dar cum a ține cont de ea?Pământul nostru este împărțit în 24 de meridianul de 15 grade, fiecare meridian - acest fus orar, și timpul în cazul în care media.

Dar, dacă locuiți la granița de vest a meridianului, soarele va fi pentru tine să stai jos mai târziu decât pentru cei care trăiesc în est. Pentru a ști ora solară reală la comunitate, urmați acești pași.Exemplul de transfer de timp solar la nivel local

Cum să-l folosească pentru a selecta o dată?

Acest lucru se face în așa fel. Să presupunem că aveți nevoie de o oră Caprele, care durează de la 13 la 15 ore. Dacă locuiți în Moscova, atunci pentru tine aceasta nu va veni în acest timp, și 32 de minute mai târziu, adică la 13:32. Și termina la 15:32. Iar pentru un alt oraș el a venit, și se va termina la un alt moment - mai devreme sau mai târziu. Acest lucru va depinde de longitudinea.

În exemplul nostru, timp solar și ora locală sunt diferite pentru o jumătate de oră.

Puteți vedea ora corectă și 12 animale din acest tabel.

Să ia în considerare modificarea temporară a alegerii date este foarte important. Alegerea o zi, ar trebui să alegeți, de asemenea, dreptul și ora. oră de succes ajută la atenuarea zilei adverse și ora opus negativ - distruge chiar și în ziua cea mai minunată. Și o zi proastă se agravează și mai mult.

În plus, este uneori necesar să se aleagă momentul zilei la frontieră. În cazul în care identifică în mod incorect o oră, puteți face o greșeală și alegeți ziua greșită, care are o energie complet diferit. În cazul în care timpul este considerat aproape de sfârșitul unei luni sau un an, care poate fi confundat cu aproximativ o lună și un an.

Erorile nu sunt permise aici. Prin urmare, alegerea unui timp, nu uitați să aducă ora locală solare și alegeți ora din dreapta!

Să presupunem că ești înconjurat de un Feng Shui magnific! petrece timp util pe site-ul Art-fenshui.ru