Acasă canisa de Aur Nymph

Numele meu este Svetlana, eu sunt șeful pepinierei, și mă bucur să vă urez bun venit la site-ul nostru.

Sper că ești fericit să-și petreacă timpul admirand aceste animale frumoase.

Acasă canisa de Aur NymphKennel „Golden Nymph“ este un colectiv, pisicile noastre trăiesc în gospodării din Moscova și regiunea Moscova.

pepiniera noastra a fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți rasa pisici Siberian de date culoare Colorno. în creștere cu animale de date excelente de pedigree, vă permite să participe la expoziții, pentru a obține cele mai înalte titluri și să aibă copii sănătoși.

pisoii noastre trăiesc în diferite orașe din România, precum și pepiniere în alte țări.

Toate pisicile noastre trăiesc în gospodării fără a se aglomera, și, prin urmare, au posibilitatea de a se bucura de o mulțime de dragoste, afectiune si grija proprietarilor, răspunzând dedicarea lor, sunt capabili de a crea confort și confort de acasă, scuti oboseala si tulpina.Acesta este dedicat naturii independente a animalelor, ei au un corp musculos ghemuit pe picioare puternice, coada stufoasa si ochi frumosi.

Trebuie remarcat faptul că contactul în comunicare, abilități interpersonale ajuta aceste pisici se inteleg bine cu câini și alte animale de companie.

Ne pasă de sănătatea lor, inclusiv animalele de companie, precum și pentru a vă permite să alege un pisoi sănătos, astfel încât toți producătorii verificate periodic pentru boli infectioase si genetice.


Daca visezi un -zvonite pisoi, scrie, asigurați-vă că pentru a găsi un pufos pentru tine. afectuos și loial prieten chetyrehlapy!

Acasă canisa de Aur Nymph

Pisoii plece de acasa la varsta de trei luni, pe deplin vaccinate împotriva diferitelor boli,

metric club de pisoi naștere cu un sigiliu și semnătura președintelui clubului clubului.

da dreptul de a primi un pedigree, vetpasport.