Aceasta va dura aproximativ 10 constată că este periculos să se ridice de la sol

Aceasta va dura aproximativ 10 constată că este periculos să se ridice de la sol

Fiecare dintre noi cel puțin o dată în viața ta ceva găsit pe stradă. Strămoșii noștri au crezut că fiecare descoperire are valoarea sa. Dacă ați găsit ceva, atunci fiți siguri - acesta este un semn al destinului. Dar cum să-l explice? Acest lucru ne va ajuta să ia aproximativ 10 de descoperiri.Sign - găsi inel

Valoarea acestor semne ambigue ale inelului. Pentru fete tinere, ea vesteste căsătoria iminentă și toate celelalte promisiuni de nefericire. Cu toate acestea, partea negativă a semnelor, de asemenea, nu ar trebui să fie luate literal. Dacă ridicați inelul de la sol, și chiar ia-le atunci ghinion va deveni realitate. Faptul că inelul, în special aur și argint, stochează informații despre proprietarii lor din trecut. fostul proprietar al decoratiunilor de energie pe care ar putea dăuna. În plus, creșterea găsi, poți deveni o victimă a corupției. Potrivit credinței populare, prin inel, puteți transfera cu ușurință energia negativa sau de boala.

Luck - pentru a găsi cheia

Găsiți cheia - un semn de fericire. Aceasta constatare înseamnă că, într-o perioadă scurtă de timp înainte de a vă va deschide noi oportunități pe care le va duce la succes. Dacă găsiți cheia, atunci fiți siguri - toate dorințele vor fi îndeplinite foarte curând.

Luck - pentru a găsi bani

Găsiți bani - un semn rău. Potrivit înțelepciunii populare, găsit banii în nici un caz nu poate fi ridicată, deoarece acest lucru va atrage mizerie și boală. Dacă încă ați preluat această descoperire, este necesar să fie dați milostenie, sau să-și petreacă o cauză bună. Nu este necesar pentru a aduce bani acasă - te poți și de cei dragi rănit.Se crede că o persoană își găsește banii atunci când au mare nevoie. Când a găsit cantitatea este suficient de mare, doar cere în buzunar. În acest caz, trebuie să ne amintim că banii dat la tine pentru un motiv. Nevoia ta pentru ca acestea să fie îndeplinite, dar mai târziu va trebui să plătească pentru un astfel de cadou de soarta. Și nimeni nu știe ce va fi prețul plătit.

Sign - găsi eco

Valoarea acestei marchează o foarte ambiguă. Unii spun că crucea va purta, care a găsit viață o centrare ciudată (pentru a lua păcatele fostului proprietar al lucru). Alții susțin că această descoperire promite fericire și favoarea lui Dumnezeu.

Sign - găsi ore

Despre ceas, există multe semne. Dacă găsiți un ceas, înseamnă că vă lipsește ceva în viața lor. Cel mai probabil, tu vorbești despre ceva uitat. De asemenea, se poate indica faptul că sunt eliminați în mod corespunzător propriile lor vieți. În orice caz, va trebui să-și reconsidere opiniile cu privire la multe lucruri.

Sign - găsi mănuși

Găsiți mănuși - un semn bun. În cazul în care acestea sunt realizate din piele, atunci va fi bani norocos. Dacă ați găsit o mănușă, în viitor, așteaptă întâlnirea fatidica.

Sign - găsi cuțit

Sign - găsi icon

Dacă găsiți pictograma, apoi înainte de a transporta acasă, ar trebui să-l sfințească în biserică. Poate că nu știți, care s-au rugat înainte de această pictogramă. Dintr-o dată, ultimul proprietar pentru a ispăși pentru păcatele muritorilor? Dacă este așa, atunci luați nelegiuiri pe umeri, și va plăti pentru ele.

Luck - pentru a găsi cercel

Conform semnelor naționale, cercei a pierdut în cazul în care proprietarul lor este concentrată o mulțime de energie negativă. Dacă ați găsit un cercel, amintiți-vă să-l ridica în nici un caz nu poate, din cauza gazda ei negativ rămas singur merge la tine.

Sign - găsi pini

Nu luați în mâinile PIN-ul altcuiva. Mulți oameni folosesc acest lucru mic ca o armă împotriva corupției și ochiul rău, astfel încât acesta poate fi o mare cantitate de energie negativă și chiar forțele întunecate.