Acest lucru poate fi consumat in orice cantitate si nu se ingrasa

Fără limitare, puteți mânca alimente care contin foarte putine calorii.

Printre acestea se numără:

O altă întrebare este dacă va fi folosindu-le în număr mare, pentru că este pur și simplu imposibil. Da, și fără gust. Un castraveții nu trăiesc.Verzii conține, de asemenea, puține substanțe nutritive, vitamine și minerale foarte mult. Dar, patrunjel si marar sunt, de asemenea, bune cu moderație (ca orice altceva).

Puteți bea în continuare vodu- nu are, în general, nu exista calorii.

Desi seminte de floarea soarelui au calorii, dar nu-mi amintesc că cineva a recuperat, de a utiliza acest produs util în cantități mari.

Există un număr și nu se ingrasa poate fi o varietate de fructe și legume, în plus față de dulce și amidon. Sucul brut absorbit numai, dar are puține substanțe nutritive. O fibră nu este descompus în tractul gastro-intestinal uman.

Apropo, până când vară- este timpul pentru a pregăti salate de plante, cum ar fi patlagina, urzica, mama-si-mama vitregă, flori de păpădie și așa mai departe. Ele nu sunt popolneesh exact.

În cazul în care cerealele nu sunt încălzite la o temperatură ridicată (60 ° C), amidonul din ele nu vor fi în stare să meargă în persoană formă digerabilă. Aceste boabe pot fi, de asemenea, acolo și să nu-ți fie frică de a obține grăsime. O in, in general, va acționa ca un laxativ dacă se scufunda în apă rece.

Ai fi surprins, dar puteți mânca paste cu șuncă în orice cantitate și nu se ingrasa si pierde in greutate. Paste, toate, dar cel mai ieftin foarte, este acum din grâu dur, acesta este slab absorbit, minim nutritiv. O grăsime, spre deosebire de ulei conține grăsimi pe care organismul le poate absorbi și conține toate aminoacizi esențiali în mod corespunzător. Mitul că din grăsime se ingrasa, cresc grăsime mai repede posibil din uleiurile de unt și grăsimi vegetale, care merg doar la rezerva. Experiența personală - de îndată ce am fost exclus din furnizarea de unt și sa mutat la grăsimea, seu, eu fac doar suturarea șifonier și eu pot purta lucruri frumoase, nu Parașute.Legume, desigur, este bun, dar numai cele care nu conțin amidon și hidrați de carbon, și este de minus cartofii, sfecla, morcovi și așa mai departe.

Fructe - glucide rapide care vin imediat în rezerva, oamenii naivi numai în speranța de a pierde in greutate, stând pe o dieta de fructe, de la fructe chiar grăsime papagali.

Piept de pui uscat și plictisitoare, iar picioarele, pielea și nu poate fi înapoi, îngrozită.

Hrisca nu este atât de inofensiv, deoarece unii oameni cred că pierderea în greutate, fie, deoarece acestea nu pot pierde in greutate. Numai hrișcă brut sau semi-coapte nu este digerat hrisca fierte în mod corespunzător - una dintre cerealele cele mai nutritive. Cele mai multe nu sunt nutritive - grâu, orz apoi se duce, dar nu hrișcă, care este în partea de jos a nici o valoare nutritiva, chiar medicii recomanda distrofii îngrășa.

Andrei V B [152K]

Din tot ceea ce este considerat a fi benefic pentru pierderea în greutate, fără nici o restricție în ceea ce privește creșterea în greutate, nu poate fi decât ananas proaspăt. Și cu atât mai mult să mănânce, cu atât mai repede și va mai puternică pentru a pierde in greutate. Cu toate acestea, există aici o pereche de nuanțe. În primul rând nu se poate manca ananas - alimente omogene ajunge foarte repede obosit și plictisit. Și în al doilea rând, acidul conținut în ananas, poate afecta stomacul în jurul esofagului și dacă doar le mânca.

Pepene verde - ei nu curata numai NoI corpul nu depus nicăieri, pentru că, de fapt - este apa dulce. Fructele sunt mai mici. Rice - de asemenea, ușor de digerat, și dacă te uiți la chinezi și indtytsev. Se poate remarca faptul ca ei subțire. Fructele, ovoschi- acest lucru de la sine. Deoarece pe unele zhiaut de legume numai vegetarienii trebuie să acorde o atenție nu la numărul de calorii absorbite și consumul lor svoevreienny ..