Acesta a decis cum să copiați și lipiți textul de pe tastatură

Datorită dezvoltatorii au butoane comenzi rapide de la tastatură pentru operare ușoară cu text sau cu alte tipuri de informații care pot fi plasate în momentul clipboard și apoi să învețe de la ea. Aceste comenzi rapide salva de la clic dreapta și selectând din meniul contextual al acțiunii dorite.Deci, vom explica comenzile rapide cele mai de bază și utilizate în mod obișnuit de la tastatură pentru copiere, tăiere (mutare și suprascrie locul vechi) și se introduce, au toate lucrările în legătură cu tasta Ctrl. Pentru a începe, deschide un document text și selectați în ea avem nevoie de câteva cuvinte.

Acesta a decis cum să copiați și lipiți textul de pe tastatură

Evidențiați posibil ca mouse-ul și apăsând tasta Shift + săgeată în direcția dorită. După ce a subliniat o parte din textul dorit, apăsați tasta combinația Ctrl + C - Această acțiune va copia zona selectată în clipboard. Copierea selecției, este necesar să se introducă în text sau într-un alt document. Pentru a face acest lucru, apăsați combinația de taste Ctrl + V în locul potrivit în documentul dumneavoastră.

Acesta a decis cum să copiați și lipiți textul de pe tastatură


Dacă doriți să taie o bucată de text, pentru acest lucru aveți nevoie de o combinație de taste Ctrl + X. După apăsarea acestei comenzi rapide tastatură, piesa de text selectat va dispărea și va apărea în clipboard-ul sistemului de operare. Pentru a insera acest fragment, de asemenea, va trebui să apăsați combinația de taste care este responsabilă pentru introducerea Ctrl + V.

Poate fi necesar să selectați mesajul text, și nu un singur fragment, pentru aceasta puteți face clic pe butonul din stânga al mouse-ului și conduce cursorul în direcția pe care ar izola complet întregul text. Și puteți face mai ușor, apăsați combinația de taste Ctrl + A și selectați tot textul. După aceea puteți fie să copiați Ctrl + C. sau Ctrl + X pentru a tăia și lipi Ctrl + V într-un nou document sau o pagină pe Internet.

Acesta a decis cum să copiați și lipiți textul de pe tastatură