Adăugați automat un site la 40 de motoare de căutare

Pentru a adăuga automat site-ul la 40 de motoare de căutare (România nu este printre ele), serviciul este gratuit pe web-depunere. Acolo, totul este foarte simplu, gratuit, nu necesită chiar de înregistrare.Cutia poștală primară pentru înregistrarea nu este necesară, deoarece Acesta poate fi spam-ul (nu este bun, dar tolerabilă). Creați o cutie poștală, trece la serviciu gratuit de web-prezentare:

Adăugați automat un site la 40 de motoare de căutare

Prin 13.3 secunde te la pagina:

Adăugați automat un site la 40 de motoare de căutare

În toate motoarele de căutare, care au fost specificate, informațiile transmise site-ului. Puteți începe să adăugați următorul site (săgeată). Rămâne acum să așteptați și să verificați căsuța poștală. Vor fi aici astfel de scrisoare:Adăugați automat un site la 40 de motoare de căutare

Tot ce trebuie să faceți - este să faceți clic pe link-ul. Deschizi pagina cu felicitări. Sau - pagina vă cere să introduceți un captcha, și apoi - felicitări. Toate lucrările se face.

Acum este posibil, în 3-4 săptămâni (nu mai devreme! = Ban), se repetă operațiunea cu site-ul tau.

înregistrări similare cu privire la acest subiect:

30 gânduri pe „Adăugați automat site-ul la 40 de motoare de căutare“

Dacă faci ceva, o fac bine.

Vă mulțumim pentru succes și bine scris post.

greyoff, dacă aveți un efect direct, este minimă. Judecând după acest blog - tranzițiile de la motoarele de căutare destul de exotice. Dar ei sunt acolo.

De asemenea, nu uitați că oamenii vorbitori de rusă din întreaga lume sunt în creștere. Plus turistii merg în vacanță cu telefoane mobile și tablete, și care sunt acolo la motoarele lor de căutare prestabilit, cine știe? Desigur, Google, dar există și altele.

Și încă un lucru. Motoarele de căutare urmăresc îndeaproape nu numai pentru webmasteri, dar și pentru alte PS.

Deci, sensul registru este, cu atât mai funcționează - cel puțin.

Foarte salvat, el a înregistrat cât mai multe cinci site-uri și va salva o mulțime de timp.

va fi, probabil, un pic de trafic, dar pentru halyavku, datorită))

Seasnet, da, există un trafic foarte redus (judecând după site-urile lor). Cu toate acestea, reprezentarea site-ului dvs. pe Internet se extinde.

Multe mulțumiri pentru serviciul furnizat.