Adăugați site-ul pentru motoarele de căutare

În fiecare zi pe Internet există mai mult de o mie de site-uri și blog-uri noi, nu e de mirare că PS, uneori, nu face față cu indexarea noilor proiecte. Cum de a rezolva situația? Asta-i drept, primul lucru care vine în minte - este de a anunța un nou site web. să-l puneți pur și simplu - adăugați site-ul pentru motoarele de căutare.Adăugați site-ul pentru motoarele de căutare

motoarele de căutare importante oferă webmasterilor o formă specială de a adăuga noi site-uri, aceste forme sunt numite addurilkami (vine de la Adăugați URL-ul). Și mai jos voi oferi o listă cu cele mai populare motoare de căutare care oferă o astfel de oportunitate, precum și publică trimiterile la forma de adăugare.Următorul în linie este „vechi“ Motorul de căutare Rambler Runet. Acum, el și-a schimbat calificările sale și nu mai oferă propriul serviciu de căutare, addurilka Rambler nu funcționează, deoarece el a mutat la emiterea Yandex. Prin urmare, pentru a adăuga un site pentru a informa suficient Rambler despre noul site Yandex.

Porto - a fost foarte popular în sfârșitul anilor '90, și apoi a început să ia pozițiile lor, dând cale de a obține un impuls și Yandex Rambler. Noile evoluții au oprit, dar motorul de căutare a rămas, dar are un catalog minunat de site-uri. UPD: Catalogul Aporta este închis, site-ul în sine a schimbat profilul său.

Adăugați site-ul pentru motoarele de căutare este ușor și simplu - utilizați lista propusă. Am act de faptul că această listă nu se limitează pur și simplu nu a umfla sistemele sale puțin cunoscute, și a condus cele mai frecvente. Ne vedem în curând!