adeziv conductive cu mâinile lor

mâinile adezive conductive - Conductor - Forum Adeziv Homebrew

radiouri adezive Desigur conductive vândute în magazin, în cazul în care puteți cumpăra pur și simplu, cu excepția faptului că, în acest caz, vânzătorul trebuie să explice în mod clar că aveți nevoie de un lipici pentru lipici și radiatoare și rezistențe.Cum de a face un adeziv conductor cu mâinile lor

Dacă nu există nici un magazin din apropiere, sau în timpul zilei pentru a ajunge în ea, nu este posibil, apoi fabrica adeziv conductor cu mâinile lor, mai ales că un număr de moduri de abordare acest lucru. Astfel, considerăm modul în care să pregătească un adeziv conductor la domiciliu. Și dezvăluie pe partea opusă de obicei noi. Pentru a face acest lucru, vom extinde pe ambalaj folie.

Cum să pregătească un adeziv conductiv Acasă | Elektroforming | VK

În acest moment, trebuie să trebuie să se pregătească la fel de mult ca și grafit și lipici. creion cuțit poloneze cu 2M sau 4M moliciune și se toarnă lipici în tub și se potrivesc apoi cu atenție vymeshivayut. După aceea, restabilirea integrității tubului, ambalaj folie de spate și de a folosi adezivul ca de obicei. În loc de chinezi adeziv este posibil să se utilizeze tsaponlakom, frământat cu același grafit de calitate într-o stare de smântână.Acest adeziv conductor de grafit are o conductivitate bună, dar adeziv nu este foarte mult. Utilizați tija de grafit central și tsaponlak orice baterii. Tsaponlak și pulbere de grafit sunt amestecate pentru a forma densitatea amestecului de smântână. Adevărul este că acest adeziv conductor autodidact este adecvat numai pentru restaurarea de piese de grafit în telecomanda televizorului. Dar pentru repararea cheile a fost nici bun, pentru că are încredere scăzută.

Lipici astfel de clei, prea rău, cauciucul nu deține, dar conductivitatea acesteia - ceea ce este necesar. Aceasta reteta adeziv conductiv pe baza de măcinare și cupru așchii fine de grafit.

Pentru a le conecta, utilizați lipici sau lac. Pentru grafit cu ajutorul unui cuțit și electro motor cu colector. Rumeguș de cupru din bucata de cupru dă fișiere mici de producție adeziv conductiv începe cu compusul 2 părți în greutate de pulbere de cupru și 1 parte din grafit, atunci ele sunt conectate cu clei sau cedru lac. Imediat vă avertizez - atunci când utilizați pista lac nu a fost foarte puternic.

Dacă este necesar mâinile lor destul de posibil pentru a fabrica adeziv conductor având atât rezistență bună și o bună conductivitate. Acest lucru necesită poposhkovogo 15 grame de grafit, 30 g de pulbere de argint, aceeași sopolimepa acetat vinilhlopid-vinil, și 32 g de acetonă pură.

Toate componentele trebuie să fie bine amestecate într-un mojar fapfopofoy. Ca rezultat, veți avea o culoare sepogo lichid-chepny, ca un sirop. Dacă adezivul este vâscoasă, adăugați mai acetonă. Depozita într-un recipiente de sticlă închise ermetic, cu bine-montaj plută. Înainte de utilizare, adezivul de fiecare dată malaxează cu o baghetă de sticlă.