adeziv conductive pentru repararea Cum se face un adeziv conductor cu mâinile lor

Din diferențele pot fi de asemenea identificate:

 • valori de rezistență mai mici decât media;
 • în compoziție, de obicei, conține grafit, metal sau cele două componente ale complexului;
 • domeniul de aplicare are propria specificitate;
 • costul unor astfel de compoziții este ceva mai mare.

Brand-uri adezive conductoare

Există mai mulți producători de adeziv conductor, atât în ​​străinătate și interne, ceea ce asigură o performanță înaltă conductivitate electrică. 1. Kontaktol. Probabil cel mai faimos compoziție printre amatori de radio. Kontaktol adeziv conductor are elasticitate mare, rezistență suficientă este produsă pe bază de argint și se usucă rapid, care oferă o instalare rapidă și ușoară. Cumpara adeziv conductiv acestui brand poate fi în orice magazin de radio amatori, cu toate acestea, ei înșiși profesioniștii din zonă vorbesc de el destul de rău. Dar există un feedback pozitiv.
  adeziv conductive pentru repararea Cum se face un adeziv conductor cu mâinile lor
  Kontaktol
 2. Elekont. un adeziv lichid, ceea ce este util în fiecare proprietar de masina. Acest epoxi. Opinii de el, de asemenea, nu încurajatoare.
  adeziv conductive pentru repararea Cum se face un adeziv conductor cu mâinile lor
  Elekont
 3. Efectuat afacere. Acesta este un reprezentant străin al acestui tip de adeziv. Efectuat adeziv conductiv afacere are o fiabilitate ridicată și durabilitate, ceea ce o face mai bine, în comparație cu analogi nativi.
  adeziv conductive pentru repararea Cum se face un adeziv conductor cu mâinile lor
  Efectuat ofertă
 4. Homakoll. de brand destul de popular de adeziv conductor, care sa impus mult timp pe piață. Folosit de companii mari ca un adeziv conductor pentru pardoseli cu efect antistatic.
  adeziv conductive pentru repararea Cum se face un adeziv conductor cu mâinile lor
  Homakoll
 5. Mastix. Aceasta companie este un adeziv bun conducător de electricitate pentru a repara încălzirea lunetei. conductor mastix adeziv considerat unul dintre cele mai bune din acest segment.
  adeziv conductive pentru repararea Cum se face un adeziv conductor cu mâinile lor
  Mastix
 6. TPC-E. Marca are propriile sale caracteristici. Un astfel de adeziv ar funcționa sub o gamă largă de temperatură. De la -190-200 ° C Folosit de întreprinderi.


Facuta cu propriile lor mâini

Mulți operatori de radio amatori novice se întreabă cum de a face adezivul conductor manual. Este necesar să se clarifice unele dintre întrebările pe care noii veniți cer cel mai des.
 1. Are punctul de lipici curent? Este liantul care a fost elaborat și înaintat companiei germane Henkel. Total a fost creat 6 compoziții pentru diferite scopuri, dar nici unul dintre ei nu conduce curent.
 2. Are Super Glue conduce electricitatea? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să ne întoarcem la însăși noțiunea de un material bun conducător de electricitate. Super adeziv nu conține componente care ar un conductor (grafit, metale) de apel și, prin urmare, performanța sa în această privință nu diferă de plastic.
 3. Are adeziv epoxidic de energie electrică? Rășina epoxidică nu conduce curentul electric pentru motivul de mai sus.
 4. Este posibil pentru a repara cu ajutorul unui astfel de cablu de înaltă tensiune adeziv? Wizards nu recomanda, deoarece este contrară normelor de siguranță atunci când se lucrează cu electricitate.
 5. De ce kontaktol nu funcționează? În timpurile moderne, a existat o mulțime de falsuri ale acestui lipici, asa ca cel mai bine este de a cumpăra garanția producătorului liantului.
 6. Ce lipici conduce electricitatea? Orice adeziv care este compus din componente conductoare electric în cantități suficiente.

Instrucțiuni pentru producerea

Recent, jambon neonorantă de spus despre producătorii de astăzi adeziv conductor. Poate că lucrul sau falsurile fabricanții înșiși furnizează bunuri de proastă calitate. În plus, adezivul conductor este, uneori, chips-uri și alte echipamente necesare de urgență, și timpul pentru comanda sa de cumpărare sau nu. În acest caz, puteți face o parte din propriul dvs., folosind instrucțiunile noastre.

Cum sa faci un adeziv conductiv? În primul rând, trebuie să stoc pe setul necesar de materiale. El este destul de modestă:

 • tija de grafit din construcție sau un creion, care va acționa ca element conductor principal în compoziția rezultată;
 • cuțit de papetărie;
 • foaie de hârtie de colectare a prafului de grafit;
 • un ciocan;
 • rezervor pentru colectarea prafului de grafit;
 • lac de unghii.

Pentru a începe, aveți nevoie pentru a obține o tijă de grafit. Cu cuțit de papetărie pisa de pe o parte băț de lemn într-o stare în care tija de grafit poate fi tras în afară. Apoi așezați tija pe foaia de hârtie, închideți-l astfel încât nici praful este împrăștiată în lateral și se taie ciocan duce la starea de praf. Acest praf și devine elementul conductor. Se colectează praf în recipientul (acest lucru este perfect pentru un capac obișnuit al unei sticle de plastic). Se toarnă într-un lac de unghii recipient și se amestecă bine cu praf de grafit cu bastoane de lemn, care pot rămâne după procesarea unui creion. Acum adeziv conductor este gata! Comoditatea de acest lipici este că aveți dreptul de a face greșeli. Lac de unghii pot fi îndepărtate cu ușurință folosind o compoziție specială.

Trebuie remarcat faptul că grafitul - nu este singurul material pe baza cărora se poate face adeziv conductiv.

Popularly cunoscuți drept compuși care sunt folosiți în așchiile bază de metal sau de praf. Puteți folosi imaginația și amintiți-vă de chimie de liceu și fizică, care a vorbit despre materialele conductoare. Aici este un exemplu. Grafit - este carbon inerent cu rețeaua cristalină caracteristică. Carbon este, de asemenea, conținute în produsele de ardere din lemn - funingine. Din acest motiv, adeziv conductor cu negru de fum este, de asemenea, destul de popular în rândul amatorilor de radio.

Caracteristici adeziv de casă

 1. Nimeni nu este imun la greșeli. Când faci ceva cu mâinile, executați riscul de a face ceva greșit, având ca rezultat posibila deteriorare a echipamentelor scumpe. Prin urmare, în unele cazuri, este mai bine să încredere în profesioniști și să investească în achiziționarea unei structuri corporative.
 2. Bazate pe Fiabilitate unghii adeziv unghii nu este la fel de mare ca cea a unui adeziv disponibil în comerț. Amintiți-vă că acest cui nu vă va servi pentru totdeauna și mai devreme, iar puterea sa de resurse se va termina destul de repede.
 3. lac de unghii se usuca pentru o lungă perioadă de timp, în comparație cu omologii de cumpărare.
 4. adeziv conductor de casă este mult mai ieftin de fabricat.
 5. Procesul de fabricație durează mai puțin de 3 minute, ceea ce nu întârzie mult fluxul de lucru.

Toate aceste fapte sugerează că cel mai bine este de a cumpăra o marcă de adeziv conductor, și să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp, decât de fiecare dată pentru a face parte, ceea ce va eșua rapid.

Conductive adeziv - un instrument excelent pentru cei care au nevoie să efectueze rapid și eficient de reparații. Și numai tu poți decide să facă propriul sau să cumpere adezive cunoscute branduri.