Află! Cum sa faci un icosaedru cu mâinile lor - 3 moduri

Află! Cum sa faci un icosaedru cu mâinile lor - 3 moduri

Icosahedron - un tip de poliedre regulate. Are o formă convexă și este caracterizată prin 20 fețe identice, care sunt triunghiuri echilaterale. În plus, această cifră volumetrice cuprinde 12 noduri și 30 muchii.


nume forme tradus din greacă înseamnă „douăzeci de baze.“ Acest nume figură descrie pe deplin caracteristicile sale structurale.
Aceste obiecte geometrice apar rar in casa, astfel încât acestea să poată observa doar unele elemente de joc, cristale de diferite minerale și în compuși moleculari. Se crede că această cifră este de transfer de forme mai precise ale Pământului și unele dintre planete.

Cum sa faci o icosahedron

Există multe diferite, dar modalități simple, care permit de a recrea icosahedron mâinile proprii. Acest lucru se va aprecia în mod clar misterul și complexitatea cifrelor.

Metoda №1 icosaedru a modelului finit

Prima metodă se reduce la, pentru a găsi cifra netă a scana o imagine și aplicați-l la imprimantă. După această cut-canisa și îndoite în conformitate cu liniile de încrețire menționate. Pentru a aduce o mai mare eficiență, având ca rezultat forma poate decora și lăcuit. Acest lucru nu numai că va face icosahedron mai luminoasă și mai spectaculos, dar, de asemenea, prelungi durata de viață.№2 mod de a face manual icosahedron

Puteți face un model de icosaedru și fără materiale suplimentare. Veți avea nevoie de hârtie, creion și rigla.
Folosind un conducător Desenați conturul - este necesar pentru a reprezenta un set de triunghiuri sau dreptunghiuri pentru simplitate. În cazul în care obține o siluetă care seamănă cu o stivă oblică de blocuri sau piese de domino. După aceea, se taie o capodoperă de casă și adăugați până icosahedron. Pentru claritate, puteți utiliza următorul circuit. Ea, de altfel, pentru acest lucru și pentru prima metodă.

Află! Cum sa faci un icosaedru cu mâinile lor - 3 moduri

Metoda №3 icosaedru de lut polimer - ghivece de flori

Această cifră poate fi ușor de utilizat pentru a crea lucruri interesante în termeni de design, cum ar fi ghivece de flori. Pentru lista de instrumente necesare într-o a doua modalitate de a adăuga un polimer argilă și puteți începe producția. Dintr-o bucată de hârtie taie un triunghi. Dimensiunea acesteia depinde de mărimea dorită a potului. Mai mult, forma triunghiului ar trebui să fie prevăzute cu argilă. Ar trebui să obțineți 15 triunghiuri de lut. În continuare am să le adăugați sub forma unui icosaedru, o porțiune superioară, lăsând un gol. În plus, în partea de jos, dar este argila moale, ceea ce face găuri pentru scurgere a apei. Ei nu au nevoie de prea mult. După aceea fixați picioarele, care sunt, de asemenea, făcute din lut și trimite oală de flori noastre în cuptor. Acolo el va dobândi o rezistență suficientă și tu si invitatii tai vor incanta. Acesta poate fi colorat, trădând fiecare față propria culoare sau alege culoarea care va fi în armonie cu sediul interior.

În același mod este posibil să se fabrice un sfeșnic sau etajeră. În general, totul este limitat doar de imaginație.