Aflați cum să facă și arborele genealogic al familiei vopsea pedigree - tutore pentru mama

Pentru strămoșii au devenit mai aproape.

  • Aflați cum să facă și arborele genealogic al familiei vopsea pedigree - tutore pentru mama
    Bun obicei - pentru a înregistra
  • Baza de pedigree
  • Cum de a desena un arbore genealogic
  • Cum de a construi o diagramă arbore genealogic
  • Ahnentafel

Cu fotografii vechi, îngălbenite ne uitam persoană frumoasă și inteligentă - persoana strămoșilor noștri. Dar, după două - trei generații ne uităm cine sunt, cine sunt, am avut la sensul vieții noastre. Pentru a nu pierde legătura dintre generații, este important să învețe cum să lucreze cu originea lor.Scurtă introducere: bun obicei - pentru a înregistra

Creați o bază pentru pedigree

Cum de a desena un arbore genealogic

Pentru început, cercetătorii pot dificultăți asociate cu designul grafic de informații corecte. Astăzi, prin urmare, ne atinge pe acest subiect foarte.

În primul rând, decide cine va fi „utilizatorul final“ de informații. Din punct de vedere psihologic, este important să înceapă să-i familiarizeze copilul cu întrebări de descendența lui din copilarie, gradinita, chiar și copii mici, schimbă treptat forma de informații.

Este pentru pre-școlară a copilului sau de vârstă școlară primară este mai potrivită versiune „artistică“ a arborelui genealogic, atunci când arborele este tras acum, aceste frunze pe ramurile sale. Cu toate acestea, nu neapărat trage - opțiuni de proiectare depind de gusturile individuale, preferințele și imaginația creatoare, pot fi descărcate din rețea, și-a gata șablon.

„Dar există o problemă - de cele mai multe diagrame arborele genealogic nu sunt adevărate!

De exemplu, să ia o privire aici, pe un astfel de sistem, pe care am găsit pe Internet

Aflați cum să facă și arborele genealogic al familiei vopsea pedigree - tutore pentru mama

Aparent, se pare clar pentru copil, dar chiar și un copil poate pune întrebarea logică: „De ce mi - rădăcină și ramură din mine în creștere în sus,“ mama „și“ tata „? La urma urmei, de fapt, opusul este adevărat! "

„Într-adevăr, dimpotrivă! model general de construire a unui arbore genealogic este că rădăcinile reprezintă primul cunoscut la noi strămoși, cel mai îndepărtat în timp de la noi.

Aflați cum să facă și arborele genealogic al familiei vopsea pedigree - tutore pentru mama

Family Tree Regina Victoria

„O altă regulă de Genealogie științifice - arborii sunt construite prin linia de sex masculin.De exemplu, copiii femeilor căsătorite, sunt reprezentate în arborele tatălui lor, adică soțul femeii, pe arborele genealogic al familiei părintești a femeii care nu sunt marcate.

Important: este prin linia de sex masculin în tradiția noastră sunt construite tot felul de fixare: genealogie și schema de genealogie, și generații de pictură, și-a descris arbori de familie. Restul este în proiectarea de arborele genealogic al familiei - este creativitatea.

„Pe arborele genealogic despre fiecare persoană ar trebui să scrie un nume, prenume, data nașterii și morții, în cazul în care persoana nu mai este în viață.

Cum de a construi o diagramă arbore genealogic

Principiul de construire a sistemelor de pedigree, în general, seamănă cu opera unui arbore genealogic. Creativitate in mod natural mai puțin - nu este pitoresc copac, familie de artiști.

„Dar, în ceea ce privește organizarea spațială a informațiilor, există diferențe importante: arborele genealogic al familiei este construit de jos în sus în mod necesar, dar circuitul poate fi ascendent (în sus), în jos (sus-jos), și chiar partea (stânga la dreapta).

Aflați cum să facă și arborele genealogic al familiei vopsea pedigree - tutore pentru mama

Ahnentafel

În opinia mea, pentru un adult, o cercetare genealogică de conducere, forma cea mai convenabilă de fixare a unor informații noi - Ahnentafel. Pentru adolescenti capacitatea de a face pictura de generații pot deveni mai vii și, în plus față de cursul de schimb al istoriei din România.

Deci, Ahnentafel atractiv tocmai pentru că permite complet modifica oricine nedureroase fără a rupe structura si design. Un alt dintre avantajele sale este faptul că vă permite să înregistrați Ahnentafel absolut orice informații despre persoana. Standardizarea în ea se referă numai la structura de aranjament de familie.

Permiteți-mi să explic acest lucru cu un exemplu - fragment de pictură murală generație Zaharov.

1. Kuzma Zakharov. provincia Bourgeois Vyazniki Vladimir.

2 - 1. Alexander Kuzmich Zaharov * 31.05.182 [i]. El a trăit în provincia Vyazniki Vladimir.

J. Evlampiya Alekseevna Zakharova * 1837 [ii]

3 - 1 * Lyubov Kuzminichna Zaharova 1824 [iii]

4 - 2. Ivan Aleksandrovich Zaharov * 1.06.1857 [iv]

J. Zaharov (Vsehvalnova) Praskovja N. * 1848 (sau 1860 1861 [vi]) +15.03.1942

5 - 2. Fedor Alexandrovich Zaharov * 18.11.1872 +25.06.1906 [viii]

6 - 2. Vasiliy Aleksandrovich Zaharov * 18.01.1863 [ix]

7 - 2. Evdokiya Aleksandrovna Zaharova

[I] Arhivele de Stat a regiunii Vladimir, f. 391, op. 3, 2, l. 177 vol. - 178

[Ii] Stat. Arhiva regiunii Vladimir, f. 391, op. 3, 2, l. 177 vol. - 178

Zona [Iii] Stat Arhiva Vladimir, f. 391, op. 3, 2, l. 177 vol. - 178

[Iv] Arhiva de Stat a regiunii Vladimir, f. 391, op. 3, 2, l. 177 vol. - 178

[V] baza pentru informații despre nunta - Arhiva de Stat a regiunii Vladimir, f. 590, op. 22, d. 3, f. 676ob - 677

[Vi] Arhiva de Stat a regiunii Vladimir, f.590, op.22, 3, l.676ob. - 677

[Vii] moarte numărul certificatului de 903, Departamentul de Construcții Civile Oficiul Registrul orașului REGISTRU Tomsk Tomsk Comisia Regiunea

Regiunea [Viii] Stat .Arhiv Vladimir, f. 391, op. 3, 2, l. 177 vol. - 178

[Ix] Arhiva de Stat a regiunii Vladimir, f. 391, op. 3, 2, l. 177 vol. - 178

[X] Arhivele de Stat din regiunea Tomsk, f. 104, op. 1, d.1014. l. 39ob.

generație desemnate cu cifre romane. Prima generație Numărul este cel mai îndepărtat de la strămoși cunoscuți. Fiecare persoană este atribuit un număr de ordine, notată cu o cifră arabă. În acest fragment din numerele de secvență comunicate la șapte. A doua cifră arabă după cratimă este numărul de serie al tatălui persoanei. Astfel, în acest exemplu, există oameni:

6 - 2. Vasiliy Aleksandrovich Zaharov 18.01.1863 *

Copiii de la 7 la 10 ani


au capacitatea de a atașa o fotografie, imprimați copac.

copiii femeilor căsătorite, sunt reprezentate în arborele tatălui lor, adică soțul femeii, pe arborele genealogic al familiei părintești a femeii care nu sunt marcate


- aceeași reprezentare a secolului trecut!

Când în cele din urmă ajung în jurul valorii de a desena un arbore genealogic al familiei, de la bunicii mei de acolo toți nepoții vor, și din fiii și fiicele