Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Toata lumea viseaza la un Hollywood zâmbet de zăpadă-alb si radiant, dar, din păcate, cei mai mulți oameni rareori au culoarea dintilor de la natură. Multe rezolva această problemă nu este acasă, și în birourile de medici dentiști, dar tratamentele de albire scumpe acolo, care oferă, nu la prețuri accesibile pentru toată lumea.Din fericire, există o modalitate dovedită de a deveni un proprietar al unui zâmbet de lux fără a afecta propria sănătate - o dantura rapid de albire cu utilizarea de remedii populare, care sunt destul de ieftine și accesibile pentru toată lumea. pune în aplicare în mod corect o astfel de procedură va ajuta găzdui un sfat profesionist.

Cum de a albi dintii la domiciliu, fără a dăuna - metode și rețete

Dacă nu vă place zâmbetul tău, datorită faptului că emailului nu are o tentă gălbuie neplăcut, care nu pot face față cu cele mai scumpe pastele de dinți - pentru a corecta situația poate fi chiar și fără o excursie pe jos în stomatologie. Există rețete tradiționale, testate de timp, utilizați că toată lumea poate cu ușurință la domiciliu.

În acest scop, casa folosite astfel de instrumente disponibile, cum ar fi soda, suc proaspăt de lămâie, cărbune activ, clorură de sodiu sau sare de mare. Toate acestea este prezent în fiecare bucătărie, este ieftin și ușor de utilizat, fără nici aptitudini speciale.

Principalul lucru este să nu exagerați și nu afectează smalțul - de exemplu, bicarbonat de sodiu este capabil nu numai bine înălbitor, dar, de asemenea, ușor zgâriat, astfel încât suprafața dintelui pentru a face ca acesta să fie atent și cu acuratețe.

Dacă faci totul bine, apoi într-un timp scurt, la domiciliu este foarte posibil pentru a atinge obiectivul - de a deveni proprietarul unui sanatate zambet radiant.

albirea dintilor carbon activat

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Cel mai simplu mod, fără a dăuna pentru a atinge dorit - o albire a dinților de cărbune activat la domiciliu. Deși tabletele înșiși negre, albi dintii, ele sunt capabile de excelente, și toate hidroxid de potasiu, datorită, cristale fine, care curăță în mod eficient și efectiv suprafața dinților.

Iată câteva modalități de dovedit a albeasca smalțul casei cu ajutorul acestui instrument:

 1. cărbune pisa în praf, apoi se adaugă puțină apă și se amestecă până la consistența fiertură. Substanța trebuie să fie aplicată pe perie și perie doar pe dinți. Se aplică la domiciliu o astfel de metodă simplă poate fi în mod regulat.
 2. Pisate carbon activat poate fi adăugat periodic în mod direct la pasta de dinti lor pe pensula.
 3. Fără a dăuna îmbunătăți în mod semnificativ efectul de albire a cărbunelui, comprimate mărunțite poate fi amestecat cu o picătură de suc de lamaie. apoi se aplică amestecului pentru smalțul dinților și ținându-l acolo de ceva timp, se spală pe dinți de apă.

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Stomatologi spun că utilizarea de comprimate de cărbune în valoare de câteva ori pe săptămână, la domiciliu. În plus față de efectul de albire, acesta oferă un mijloc de a scăpa de bacterii care trăiesc și rasa în locurile cele mai îndepărtate.

Albirea dintilor folosind peroxid

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Unii oameni cred că albirea dinților la domiciliu este cel mai bun mod - este de a albi dintii folosind peroxid și bicarbonat de sodiu. Este într-adevăr cazul, această metodă simplă este extrem de eficiente.

Avantajele peroxid sunt activitatea ridicată și capacitatea de a calitativ albesc smalțului exterior și în același timp, din interior, fără a afecta, și efecte adverse.

Utilizați peroxid pentru a lumina poate fi singur sau împreună cu alte substanțe. Cu toate acestea, nu este recomandat să abuzeze în astfel de acasă lichid, deoarece actioneaza foarte agresiv.

Pentru a nu dăuna propriilor dinți acasă pentru a ușura utilizarea peroxidului de valoarea lor nu este de multe ori. Pe structura dintilor este permis să dețină până la patru minute, în cazul în care smalțul este prea sensibil - de la astfel de fonduri ar trebui să fie abandonate.

Procedura în sine deschiderea culorii smaltului dentar în casă, după cum urmează:

 • aplica un pic dinți de peroxid pe tampon de bumbac convențional, și apoi, după 4 minute se spală foarte bine.

Pentru a maximiza pe termen lung pentru a menține albeața dinților lor, fără prejudiciu, se recomandă să le clătiți în fiecare dimineață cu o soluție specială:

 • un amestec de apă și sticlă lingură peroxid. Se clătește gura cu acest lichid la domiciliu este, de asemenea, merită să clarifice după fiecare email.

Acasă albire fără deteriorarea smalțului - alte rețete

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Se efectuează albirea dintilor la domiciliu, fără a afecta dinții fiecare persoană poate, în multe feluri.

Cele mai eficiente și accesibile includ:

 • ideal pentru persoanele cu sensibilitate ridicată smalțul dinților. Acest remediu natural nu ajuta numai la albeasca ușor smalțul, se curata, de asemenea, suprafața dinților de germeni și împrospăta respirația.

De asemenea, prezent în ulei de nucă de cocos, acid lauric previne bolile cavității orale, în special - carii. Pentru a obține efectul dorit în casă, doar suficient pentru a ține în gură un pic de ulei, apoi scuipat afară și clătiți gura cu apă caldă.

De asemenea, puteți amesteca doar ulei de nucă de cocos și bicarbonat de sodiu, apoi utilizați amestecul miraculos ca pasta de dinți cea mai obișnuită.

 • conține o mulțime de elemente nutritive care vor ajuta la albeasca smaltul dintilor, fără a lăsa acasă. Metoda de îngrijire la domiciliu smalțului complet sigur și inofensiv, astfel încât să puteți folosi ori de câte ori se dorește.


Pentru a obține un rezultat bun la domiciliu, pur și simplu ștergeți interiorul coaja de banana din întreaga suprafață a dinților, continuând să facă acest lucru timp de aproximativ 3 minute. Apoi gura se clătește cu apă.

 • aceasta planta este capabil de acasă cu înaltă calitate și fără a dăuna pentru a curăța gura și ușor albi dintii smalțului. Metoda nu este numai eficient, dar, de asemenea, foarte sigur.

Suc de aloe vera este recomandat pentru a adăuga la pastele obișnuite de fiecare dată când este utilizat. Acest remediu popular simplu este de asemenea disponibil pentru a ajuta la vindecarea ranilor si eliminarea germenilor.

 • Această metodă dovedită ajută la eliminarea placa si albi dintii, ea trebuie doar să adăugați apă și se clătește gura de două ori pe zi. Înghițiți soluția după procedura nu este necesară, deoarece conține microbi.

Pentru acasă pentru a obține efectul maxim de deschidere a culorii, oțet de mere poate fi amestecat cu o cantitate mică de bicarbonat de sodiu și doar spalatul pe dinti această compoziție.

Toate aceste instrumente sunt ieftine și au aproape întotdeauna la îndemână la domiciliu, acestea sunt destul de eficiente. Regulat folosind următoarele sfaturi poate fi mare fără a face rău, chiar albi dintii la domiciliu.

Cum de a albi dintii cu lamaie - reteta

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Poate că, în albirea dinților la domiciliu, cel mai bun mod - este o lamaie. Sucul din acest fruct tropical ia o piatră, indeparteaza placa, ucide bacteriile, intareste gingiile si face respiratie proaspata. Cu toate acestea, ar trebui să fie utilizat cu mare precauție din cauza acidității ridicate.

Există câteva sfaturi importante cu privire la modul în care exact acest remediu care urmează să fie aplicate:

 1. Înainte de a aplica suc de lamaie si apoi (aproximativ 2-3 ore), nu avem produse care pot pata smalțul dinților, deoarece efectul opus vor fi furnizate la dorit.
 2. Înainte de a aplica sucul de lamaie, ar trebui să utilizați de obicei pasta de dinti - un mod de a albeasca smalțul va fi mai eficient.
 3. Daca gingiile sunt inflamate, există răni sau fisuri, pentru a efectua astfel de proceduri la domiciliu este cel mai bine să abandoneze complet.
 4. Resort acasă este în valoare de o dată pe săptămână la această procedură.

Pentru a face procesul mai blând, este logic să nu folosească suc de lamaie si coaja sa, care este atent aplicată pe suprafața dinților și îi ajută să le înălbi fără a dăuna. Peel cuprinde mai puțin de acid ci acționează la fel de eficient.

clarificarea procedurii (nu mai mult de 3-5 minute) până la făcut, pentru a menține gura deschisă pentru a asigura circulația aerului în ea. O altă metodă mai accesibil de dinti lamaie albire - un lent cuișoare de mestecat, care apoi scuipat.

Cum de a albi dintii cu sare

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Pentru a fi cel mai eficient la domiciliu ar trebui să nu folosească sare de masă obișnuită și mare, care conține mai multe substanțe nutritive. Acest lucru înseamnă că nu numai că va decolora smalțul, dar, de asemenea, avertizează dezvoltarea cariilor, elimină acoperirea galben, ucide bacteriile și face dinții mai robust.

În plus, sarea de mare are de asemenea efect analgezic. Procesul de utilizare a unui astfel de produs in casa este cea mai ușoară:

 1. sare de mare trebuie amestecat cu pasta de dinti lor convențională apoi efectua procedura de curățare obișnuit.
 2. Ar trebui să fie ușor masat la cristale de sare nu afecteaza smaltul. Daca gingiile sunt inflamate, se recomandă să se folosească o soluție de sare.

Pentru prepararea ei au nevoie de 5 g de substanță pe geamul de apă. Aproximativ o săptămână mai târziu va fi posibil pentru a viziona rezultatul - zambetul tau va fi albă ca zăpada.

Cât de repede albi dintii la domiciliu pentru o zi

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Un alt cel mai bun mod de a albeasca set bun de dinti fara dentare profesionisti, dar doar la domiciliu - este gătită cu propria sa pasta de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen (se poate folosi de lamaie).

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

Această compoziție acționează aproape instantaneu, iar rezultatul de deschidere a culorii poate fi savurat imediat după primul tratament. Pentru a prepara compoziția casei, este necesar să se combine cantități mici de sodă cu peroxid de hidrogen (nu mai mult de 3%) la pulpă consistență.

Ambele instrumente sunt de obicei conectate în părți egale. După ce amestecul este gata, se aplică pe periuta de dinti si incepe sa se spele pe dinti timp de două minute. Amestecul ar trebui apoi să-l scuipe afară și clătiți gura.

Pentru a renunța la această metodă de albire a costurilor pentru persoanele cu subtierea sau email deteriorate (cu toate că aceste simptome, nici una dintre metodele de clarificare nu trebuie utilizată până se rezolvă problema).

Metoda descrisă este foarte eficient, dar nu ar trebui să recurgă la ea de multe ori la domiciliu.

Albirea dinților prin utilizarea de ulei de arbore de ceai

Albirea dintilor la domiciliu - un mod eficient cum de albire a dintilor la domiciliu

ulei de arbore de ceai - un produs extrem de popular, ajutând pentru a face față cu mai multe probleme, precum și albire excelent emailul. Acesta este cel mai bun antiseptic natural, care oferă nu numai o albire, dar, de asemenea, elimina toate germenii.

Obține rezultatul dorit la domiciliu pentru a ajuta la următoarele rețete:

 1. Picătură de ulei de arbore de ceai pe o bucată de tifon sau un tampon de bumbac, apoi ștergeți foarte atent fiecare dinte lui. Se clătește gura după temeinic procedura, folosind pentru această soluție acetic sau o soluție de suc de lămâie.
 2. Este de dorit în fiecare dimineață, după periajului aplicat smalțul cu o perie puțin ulei de arbore de ceai, răzuire ușor suprafața ușor. Apoi se clătește gura și perie bine curățate.
 3. Efectul bun va oferi o soluție de zi cu zi apa de gura de ulei de arbore de ceai. Pentru a găti veți avea nevoie de ulei în sine (doar câteva picături) și apă obișnuită (aproximativ o cana).

Faptul că rezultatul a fost chiar și mai persistente, puteți amesteca sucul de ulei de arbore de ceai si aloe preparat în prealabil. Acest amestec perfect dezinfectează, îndepărtează flux, eliminând supurau și bine întărește gingiile.

Cum de a găti paste la domiciliu

Mulți oameni se întreabă cum de a găti paste la albirea dinților acasă.

Cel mai simplu și cel mai bun reteta:

 • Baza necesară pentru a lua argila alba (60 g), care se comercializează în farmacii și primăvara pură (sau distilată) apă. Se amestecă aceste două ingrediente, apoi se adaugă 1 linguriță de miere, propolis și 10 picături de apă pe bază de, și 2 picături de mușețel uleiuri esențiale și salvie.

Se amestecă bine amestecul rezultat pana se omogenizeaza, a pus într-un borcan și de a folosi la domiciliu într-un mod familiar - adică, dimineața și seara.

Dar eu încă prefer instrumente specializate, este eficient. Și mai sigur, deoarece peroxid de hidrogen, de exemplu, distruge emailul. Un mijloc sunt foarte bune pentru albire acasă, eu personal de tot ce am încercat de cele mai multe White Global a placut. Am folosit un complex de albire, efectul a fost rece, acum, de asemenea, le-am hranei pentru animale în fiecare zi de utilizare)

Am încercat bicarbonat de sodiu și nimic nu a venit 🙁 🙁 😥

Cu sifon rece! Îmi place! 😀 😀 😮

Soda bleach dăunătoare ca peroxid. Dinți Ei bine, nu se scufunda, este mai bine să cheltuiască bani pe instrumente specializate, astfel încât mai degrabă decât de risc. Am albit de curând la domiciliu, cu ajutorul unui sistem special, rezultatul este fericit, eu nu încetează să se bucure) sistemul de alb la nivel mondial este numit

Nu pomaglo sifon. Gingiile rănit 😥

Vă recomandăm să nu folosească bicarbonat de sodiu și peroxid. Acestea conțin Insulele vesch, care pur și simplu coroda emal.Tak aceeași cu neglijență poate deteriora gingiilor, în special în cazul în care există o zgârietură pe ea. În cazul în care pătrund bicarbonat de sodiu sau peroxid, atunci va fi însoțită de o senzație dureroasă neplăcută.

Cărbunele activ este folosit prietenii mei, și nu dinții devin mai ușoare, dar încă nu ar trebui să fie abuzat de aceste metode, toate lucrurile în moderare. La fel ca și Consiliul, în detrimentul unei semințe de susan, acesta este de fapt o mare cantitate de calciu, care mulți nu știu, vă mulțumesc pentru articol, este informații foarte utile.

Ajutat de carbon activat

Sivak garantează mijloace mai mari

sfaturi gratuite pentru scurt mâine încercați 😳

Vă mulțumim pentru sfat cu siguranta încercați

N-am ajutat sifon ... .I nu văd o îmbunătățire ... 🙁'll încercați să cărbune activ)

Da, într-adevăr ajută

Tu pur și simplu nu uitați că dinții albesc este încă o jumătate de procedură. Este frustrant atunci când fată frumoasă, eficientă cu dinți albi, și respirația ei miroase de ka gunoi. Acest lucru este valabil și pentru bărbați. Mai mult decât atât, se întâmplă în cazul în care nu există probleme cu tractul gastro-intestinal și dinții, și chiar dacă vă spălați pe dinți.

Am facut albirea dintilor. Ma ajutat foarte mult, deoarece efectul de albire zoom

A decis să facă o albire dinți, contactați medicul dentist și m-au numit un preț foarte mare pentru procedura, și a trebuit să dau, și acum în căutarea unui agent bun poate fi ceva prompte?

Acest articol descrie mai multe moduri