Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!

Tata Maestre!> Pe dacha> Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile lor!

Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Copiilor le place să se joace, ridicarea unei case de cutii, scaune, perne, pături. Industria oferă o varietate de case realizate din plastic, lemn, placaj. Ele sunt executate cu dispozitivul de diapozitive, scări, ferestre, uși, leagăne, terenuri de joacă, garduri (fotografii 1,2,3,4,5). O soluție interesantă de inginerie este considerat a fi căsuță pentru copii, echipate pe copac (pag. 6.7). Cabina pentru copii pot fi proiectate pentru instalarea într-o cameră (pag. 8) sau natură (p. 9). Case pentru copii, produse în condiții industriale, au frumusețe, funcționalitate, exclusivitate, de siguranță. Ei - o mulțime de avantaje și un dezavantaj - prețul ridicat. problemă financiară poate fi rezolvată printr-o metodă alternativă: construi propria colibă ​​pentru copii, luând în considerare situația lor și dorințele copilului lor.Citește mai departe: Cum de a construi propria lor Playhouse pentru copii

Internetul a oferit multe idei de producția de case de copii din lemn cu mâinile lor în diferite dimensiuni, tipuri de proiecte. Hut din lemn pentru jocuri pentru copii pot fi:

 • ușă sau fără ea;
 • M-1, 2, 3, 4, 5-lea sau mai multe ferestre sau deschideri;
 • diapozitiv;
 • un complex sportiv;
 • terasa, garduri;
 • , Formă închisă, deschis semi-închis;
 • scări, mai multe etaje;
 • arhitectură interesantă;
 • dimensiuni mari și mici.

(Foto 10, 11, 11a, 11b)

Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Foto 1-5 - Variante de același tip de case simple 160x160
Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Fotografii 6-9 -Option pentru exterior și interior
Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Fotografii 10-11 - Casuta pentru jocuri de diferite dimensiuni
Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Poza 12 - versiuni ale zonelor de jocuri simple,

Încercați să construiască casa de copii dintr-un copac, cu propriile sale mâini cu dimensiunile de lungime / lățime / înălțime 160/160/140 cm și 90 cm de creasta inalta, la fel ca în fotografie 12. Este simplu de fabricat și selectarea materialului și constă din:

 • 4 pentru blocurile de fundație;
 • 11-placi de pardoseala cu o lungime de 1,6 m;
 • 4 bari la bază;
 • 6 acoperișuri bare transversale pentru „picioare“;
 • 4 bari pentru legarea cadrului;
 • cherestea pentru grinzi, strângerea, jumperi;
 • tivita pentru invelis cadru;
 • pervazuri sculptate de execuție.


Pentru a asambla nevoie cuie, șuruburi, suporturile de montare. Structura de acoperire pentru jocuri pentru copii poate fi Ondulin.

Notă: Pentru a proteja copiii de la leziuni și cioburile, fugovannoj trebuie să cumpere materiale de construcții, pentru a crea o teșitură pe colțuri. Atunci când structura de montare trebuie să fie inspectate în fiecare bord, oshkurivat după cum este necesar. În cazul în care placa are un Mote, care ar putea cădea în cele din urmă, este mai bine pentru a pune pe partea de sus a unui semifabricat, care nu-l mâna unui copil face.

Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Fotografii 13-18 - Pas cu pas producția de căsuță pentru copii din lemn, partea 1
Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Fotografii 19-24 - Pas cu pas producția de căsuță pentru copii din lemn, partea 2
Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Foto 25 - Locul de joacă cu propriile sale mâini cu piese de lemn prelucrate
Alegeți o căsuță simplă pentru copii din lemn cu mâinile, tată maestru!
Foto 26 - Casa pentru copii să se joace cu propriile lor mâini

Efectuarea casa de copii dintr-un copac cu mâinile

Creați un desen al casei viitorului, pe baza recomandărilor.

1. În primul rând aveți nevoie pentru a pregăti site-ul, îndreptați-o. Gata conac cantareste un pic, pentru că fundația unei depline nu este necesară. Dar, în scopul de a asigura stabilitatea și durabilitatea structurii, aveți nevoie pentru a pune în colțurile blocurilor de beton au rupt gaură în pământ pe o cazma baionetă. Blocurile sunt așezate pe pat de nisip (p. 13). 4 bare de lemn patrat realizate din 160x160 cm (f.14). În colțuri, el a întărit paranteze de montare. Cu ajutorul acelorași părți ale necesității de a stabili în mijlocul benzii (Feeder 15).

2. În cadrul este pus lungimea dușumea de 1,6 m. Se va lua 11 bucati cu o lățime de 16 cm. Ajunge grila de podea gata (f.16). Este nevoie să fie tratat cu un mastic special inferioară putregaiului și dăunătorilor (pag. 17). Apoi cadrul finit să fie stivuite pe blocuri de fundație, stabilite între beton și stratul de lemn impermeabilizare de material pentru acoperișuri.

3. Apoi, rama se face cu pereții ușilor și ferestrelor. Design este îmbunătățită prin suporturile de montare (foto 18). căpriori fabricate separat (f.19). Pentru cabina noastră va fi suficient de 3 ferme (F.20). Ele sunt plasate ca într-o casă normală. Dar pielea de pe ambele părți ale coamei fac spate în spate, și pe fiecare parte - în pași mici (£ 21.22.). Acoperiș în continuare Croutes Ondulin - materiale de construcții pe acoperiș ieftine și ușor.

4. Căptușeală peretilor a avut loc clapboard. Pentru eleganță, căile de acces și ferestrele sunt decorate cu arhitrave sculptate. colțuri buclat Smooth da habitaclului o vedere frumoasă și va asigura siguranța copiilor. Cu fata de vopsea de ulei de culori diferite coliba pentru copii va fi o parte din lumea de basm pentru copii (F.23).

5. Pentru diferite jocuri pot fi făcute în magazinul staționar Lodge. Acestea sunt de obicei instalate de-a lungul pereților. Într-o astfel de colibă ​​nu este de prisos să o masă portabil mic, altele nu sunt obiecte voluminoase (F.24).

Citiți în continuare: idei pentru construirea de colț de sport pentru copii cu mâinile

Acum, că copilul are propria lui casa, unde el poate juca cu prietenii. Efectuarea coliba papusa nu ia mult timp și nu necesită cheltuieli mari. O astfel de structură poate servi locuitorilor săi mici de ani de zile, deliciul ospitalitate copii. De-a lungul timpului, casa poate fi modernizate, vopsite vopsea proaspătă.

interesant online

Baza pentru case monolit poate servi drept gramada sau fundație benzi. O soluție bună este fundamentul plăcilor. Alegerea finală depinde de analiza reliefului și solului ... mai mult. "

 • procesele de construcție sunt îmbunătățite în mod regulat. În locul obișnuit pentru panouri și cărămidă de construcție a venit monolit. Mulți dezvoltatori au apreciat această metodă și să o aplice mai des în ... citește mai mult. "

 • Evaluarea efectului benefic asupra tratamentului apei cu un tip în saună, mulți proprietari de lumina ideea de a construi baia comună sale. Unii oameni iau ca bază pentru baia lui, ... mai mult. "

 • Boring - una dintre etapele esențiale de proces în producția și industria de construcții, reducerea echipamente și reparații instalații. Burghiele moderne sunt instalate în mașini-unelte electrice portabile sau ... mai mult. "

 • În comparație cu alte materiale pentru un acoperiș, țiglă metalică poate fi numit un favorit clar. Este o scândură solidă, rapid și simplu, iar paleta de culori de la diferiți producători ... mai mult. "