Alergia la apă pentru copii și adulți, simptome de tratament

organisme pentru copii - o surpriză continuă, chiar alergice la apa este. Datorită sensibilității ridicate părinți coeficient trebuie să se apere un necaz pentru altul. Alergia este pe produsele alimentare, jucării mase plastice, creme sau loțiuni. Dar factorul cel mai surprinzător iritației pielii la copil servește uneori ca apa obișnuită.Alergia la apa se poate manifesta în diferite forme, dar cel mai adesea este mâncărime, roșeață, disconfort în zonele afectate. Soluția optimă a problemei - pentru a elimina complet sau de a reduce în mod semnificativ contactul cu un iritant, dar ce să fac dacă apa mereu prezentă, și fie că este vorba cauza alergii?

Alergia la apă pentru copii și adulți, simptome de tratament

Britanicul Katie Dell este unul dintre 35 de persoane din întreaga lume care suferă de alergii la apa obișnuită.

Cauzele alergiilor

În primul rând, trebuie amintit, nu este dacă să aplice droguri recent puternice, verifica starea de imunitate, și apoi păcatul la lichidul de la robinet.

Rinichi și ficat boli pot provoca, de asemenea, precum și deficiența de clasa imunoglobulinei „E“.

Alergia la apă nu este posibilă. Ea apare pe componentele conținute în acesta. Prin ea însăși, apa nu este periculos, dar este necesar să se determine compoziția sa.

Semne de produse chimice, inclusiv:

 • postgust sărat indică prezența clorului în apă;
 • Este raportat despre același miros înțepător de clor;
 • dacă vă simțiți chiar și o aromă ușoară de vopsea, ar trebui să se gândească la prezența de fenol în apă;
 • nuanță albă la apă curgătoare indică creșterea concentrației de săruri de calciu.


În cazul în care prezența acestor elemente în apă nu a fost confirmată, se pune întrebarea dacă poate exista o alergie din alte motive? Trebuie remarcat faptul că o mai reacție alergică la un rezultat ca:

O atenție deosebită trebuie acordată primului motiv - alge. Alergia la apa de mare apare adesea din cauza reacției pe microorganisme care trăiesc în ea. Dar trebuie să luăm în considerare temperatura apei în care este scăldat copilul, deoarece poate fi o urticarie așa-numită rece. Motivul poate fi, de asemenea înflorit alge. În cazul în care tratamentele de apă în apa de mare există mâncărime și vezicule de diferite dimensiuni puternice (de la 1 la 10 cm), ar trebui să înceapă imediat un tratament.

Principalele simptome de alergie la apă

Simptomele alergice de apă sunt următoarele:

 • disconfort semnificativ după înot, manifestată prin mâncărime și roșeață a pielii;
 • nuanță roșu aprins pe membranele mucoase;
 • erupție cutanată apare numai în anumite locuri, care sunt expuse la apă;
 • pielea iritată și uscată;
 • diverse tulburări intestinale;
 • nevoia de a tuse și greață;
 • dureri în cap.

Alergia la apă pentru copii și adulți, simptome de tratament

Reacțiile alergice, cum ar fi o erupție cutanată, care apare numai în zonele care vin în contact cu apa.

Dar nu este nevoie să intrăm în panică dacă observați astfel de simptome. Fotografia arată că alergia la apa nu este atât de catastrofal, în afară au fost înregistrate decese. Acest lucru, cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să neglijați tratamentul sau să consulte un specialist.

alergie de tratament

Dacă urmați câteva reguli simple pentru a scăpa de acest tip de alergie este destul de simplu. Iată câteva modalități de a combate:

După cum se vede din cele de mai sus, imunitate scăzută determină reacții drastice la stimuli. dieta copilului pentru a include mai multe elemente nutritive dedica lor plimbare activă timp în aer curat.

Dacă vorbim despre alimente, cantitatea de dulce, este de dorit să se reducă, să mănânce mese mici, dar de multe ori, mesteca mancarea.

In cazuri extreme, a permis introducerea de antihistaminic, dar este posibilă numai după consultarea unui specialist. Puteți apela la diverse retete de medicina traditionala sau creme traditionale de farmacie și loțiuni.