Alergia la apa si simptomele sale

Alergia la apa - este un fenomen destul de neplăcut, care apare, de obicei, la un moment în care o persoană care se mută într-un nou loc sau merge într-o excursie. Pentru a scapa de simptomele dureroase și se bucură de vacanta, trebuie respectate anumite reguli.Alergia la apa si simptomele sale

alergie

Alergiile se poate manifesta în diferite moduri, dar principalele sale simptome sunt aceleași: o erupție cutanată, urticarie, febră.

Se remarcă faptul că angioedemul și alte condiții periculoase nu sunt respectate. Copilul poate să apară erupții cutanate simetrice pe stomac, spate, brate, deoarece pielea pentru copii este o mai mare măsură influența alergenilor.

Secreții nazale apare prea rar. Dacă observați că după scăldat au existat semne de ODS, inclusiv tuse și muci, motivele pot fi supraîncălzit sau rece. În acest caz, se aplică medicamente anti-alergice nu este recomandat - aveți nevoie pentru a schimba hainele ude și să petreacă timp în căldură.

Cauzele alergice la apa -

Alergia la apa si simptomele sale
Apariția de alergii, precum și manifestarea simptomelor sale nu înseamnă întotdeauna că utilizați instalații sanitare proaste sau se află într-o zonă contaminată.

De multe ori se întâmplă ca organismul pur și simplu nu pot tolera unele dintre substanțele conținute în apă.

De aceea, înainte de baie sau bea, privi în sus, se referă la caracteristicile și cere oamenilor locale despre cât de periculoasă apa și dacă îl puteți folosi.

Întrebați dacă a existat cineva problema asociată cu utilizarea apei.

De multe ori organism, sistemul imunitar, care au experimentat impactul virusului, slăbit nu percepe anumite substanțe care sunt utile pentru om. De exemplu, există posibilitatea ca un spa medical începe greață, amețeli, erupții cutanate va apărea după consumul de apă utilă.

Dacă observați aceste simptome, contactați imediat medicul dumneavoastră pentru a ajuta la rezolvarea problemei vă va spune cum să se comporte într-o astfel de situație.Alergia la apa si simptomele sale
Alergic la apa de la robinet este practic imposibilă, facilități moderne de tratament sunt construite în așa fel încât să se evite otrăvire, și să facă uz de apă cât mai confortabil.

Acordați atenție la șampon, săpun și crema pe care le-ați început să utilizați de curând, poate că e în ele. Odată ajuns în lichidul fierbinte, anumite elemente schimba structura lor, determinând astfel o reacție adversă în organism. În acest caz, a scăpa de detergent și de a folosi cel care este deja familiar.

Alergia la apa de mare asociat cu un număr mare de bacterii prezente în ea. Același lucru se aplică râuri, lacuri și estuare. În stațiune, în cazul în care o mulțime de oameni de odihnă, riscul de a bolii crește. De multe ori necinstit turiști ignora eticheta și să înoate cu ei. Pentru a evita contaminarea si alergii, se spală imediat după înot în sursa, nu bea și nu permit copiilor să-și petreacă prea mult timp în mare.

Ce trebuie să faceți dacă sunteți alergic început?

Dacă sunteți alergic început. și motivul pentru care acest lucru a fost apa, limita sau opri complet utilizarea acestuia. Ajuta la ameliorarea simptomelor, cum ar fi preparatele Allerona, precum și medicamentele tradiționale (de exemplu, un decoct de mușețel).

Alergia la apa si simptomele sale
Consultați un specialist. Dacă sunteți în oraș, va ajuta la medic-dermatolog dacă este în vacanță - un personal medical paramedic sau alta la cel mai apropiat centru medical. În cazul în care simptomele sunt văzute nu numai tu, ci și alte persoane, cel mai probabil, acest lucru este o zonă problemă.

Încercați să găsiți un duș, care primește apă arteziană sau purificată. Compoziția sa este atât de bun augur că o persoană pur și simplu nu poate fi reacții adverse. Imbaiati și copii, după care iritarea pielii va dispărea. Pentru a utiliza un astfel de lichid în care este posibil, dar nu-l uita, se fierbe și curățați casa de filtrare.

Nu strângeți tratate, deoarece complicații grave pot apărea pe fondul unor alergii, care va fi dificil de eliminat.

Ce se poate face în cazul în care apa au fost elementele chimice?

Unora le place sporturi extreme: orașe fantomă, peșteri, zone închise fabrici. Aceste locuri sunt un teren de reproducere reală pentru boli care pot fi capturate. Amestecul care curge de la robinet, în acest caz - o otravă adevărată.

Dacă vă aflați în zona de pericol și a băut accidental sau intenționat această apă, consultați imediat un medic. Elemente chimice, care ar putea intra in organism, poate provoca intoxicații și să destabilizeze întregul sistem. Ai numi agenți care vor ajuta aduce înapoi la normal.

Adu provizii de apă purificată, care pot fi achiziționate în magazin. Datorita ambalajului strans este păstrat mult mai mult, iar în componența sa nu pătrunde în bacterii.