Alergia la apa - simptome, tratament, fotografii

Alergia la apă - o reacție care nu este pe compus în sine, și diferite impurități incluse în substanța. Cu siguranță, toată lumea știe că situația mediului în lumea de astăzi este slabă și, prin urmare, să se bazeze pe apă curată, care nu conține deșeuri industriale nu este necesară. Desigur, există mai multe metode de purificare a apei, ci ca o regulă, ei fie nu complet inofensive, sau nu dau rezultatul corect. De obicei, cursul este o astfel de metodă de tratare a apei ca folosirea clorului, dar clorul nu este pentru toată lumea este în siguranță. La unele persoane, această substanță poate provoca reacții alergice grave.Există un mod foarte simplu pentru a verifica dacă aveți o astfel de alergie este prezent. Dacă există o reacție la apă, apoi, după o baie sau un duș ar trebui să înoate în corpurile de apă naturale, în cazul în care nici o astfel de substanțe. În acest caz, după baie reacția nu va avea loc, este posibil de a diagnostica cu certitudine absenta alergie la clor.

Un alt pericol care apare atunci când compusul de purificare a apei de clor - o mare probabilitate de apariție a diverselor boli grave. Pentru cei care includ: rinichi și ficat, slăbirea sistemului imunitar.

In plus fata de alergie la înălbitor. acesta poate fi un alt tip de reacție adversă numită «Aquagenic Urticarie». Boala este caracteristică unui grup mic de oameni, și să ia forma de erupții cutanate și mâncărime în contact cu apa pe piele. Este de remarcat faptul că reacția alergică este prezentată la orice compoziție de apă. În acest caz, este necesar să se limiteze contactul acestora cu apa si produce o varietate de tratamente de apă într-o perioadă scurtă de timp.


Sursa www.ekomarket.ru

Cu toate acestea, alergia apa poate avea loc în orice moment, și motivul pentru apariția acesteia nu este întotdeauna explicabilă. Pentru a determina ce a cauzat o astfel de reacție, este necesar să se efectueze un număr de observare și de cercetare. Nu uita ca alergie poate fi cauza unei boli grave și este important să se caute un tratament în timp util.

Conducte de apă și de alergii

Alergia la apa - simptome, tratament, fotografii
Impurități în apa de la robinet poate provoca alergii.

Una dintre cele mai comune alergii este alergic la conexiunea de apa pe care le primim prin robinet. Acest lucru nu este surprinzător. În sistemul de apă, care de multe ori cu canalizare coexistă, există o cantitate mare de bacterii care sunt agenți cauzatori ai yl infecție cealaltă. Cele mai rapide bacteriile se multiplica in apa fierbinte. Cele mai frecvente boli grave, inclusiv alergii, frecvente în familii care locuiesc în clădiri rezidențiale vechi, cu instalații sanitare vechi.

Desigur, pentru a bea apă de la robinet sau de a folosi pentru prepararea alimentelor nu este necesară, deoarece este plină de apariția bolii tiroidiene, ale tractului gastro-intestinal, impactul negativ asupra sănătății dentare.În plus față de conținutul mare de clor într-un sistem de apă, de multe ori în apă poate fi o cantitate considerabilă de fluor, care în sine este extrem de dăunătoare pentru corpul uman.

Principalele simptome ale expunerii la un element, cum ar fi fluor, pot fi pete negre pe dinti carii și o erupție mică pe suprafața pielii. Efectul secundar poate fi apariția unor boli cum ar fi artrita, osteoporoza, alterarea functiei sistemului nervos. Din acest motiv, este important să se recurgă la un tratament adecvat și în timp util.

Apă de mare - cauza alergii

Simptomele de alergii la apă.

Așa cum am observat, apa de la robinet poate fi o cauza de alergii. În unele cazuri, un astfel de catalizator poate acționa și apă de mare. Problema este că, în apa de mare, există unele tipuri de bacterii pe care fiecare corp uman este capabil să absoarbă. Rezultatul este o respingere a elementului străin și reacția concomitentă devine alergie.

Într-o astfel de situație, determină cauza și să se ocupe cu problema mult mai ușor decât în ​​cazul în care este conectat cu apa de la robinet. Dacă o persoană are simptome apar numai după ce a scăldat într-un bazin de apă sărată, atunci problema este, probabil, în prezența acestor microorganisme. Oamenii de știință au învățat mult timp pentru a determina care bacteriile sunt prezente în apa de mare, poate deveni cauza de alergii si simptome ce le cauzează, precum și să poată face față cu această boală.

In plus fata de bacterii, cauza alergie, poate deveni plante acvatice și apă rece. Acesta este motivul pentru care ar trebui să evite înot în apele marine în timpul sezonului rece, atunci când există o înflorire de vegetație.

Simptomatologia reacții alergice ale organismului uman la apă

Corpul uman are o structură individuală, funcționarea și răspuns la diverse influente ale mediului. Din acest motiv, ar trebui să monitorizeze îndeaproape manifestarea așa-numitele simptome alergice:

  • apariția erupției pe părțile deschise ale corpului: gat, abdomen, brațe;
  • mâncărime;
  • în cazul în care cauza reacției a devenit elemente de clor pot apărea tuse, care este foarte periculos, deoarece poate merge cu ușurință în astm.

Avantajul incontestabil este faptul că apa nu este o alergie caracterizată prin edem și șoc anafilactic, dar nu neglijați tratamentul și este esențial să-l înceapă cât mai curând posibil.

Metode de tratare a reacțiilor alergice la apa

Principala dificultate care apare odată cu apariția de alergie la amestecul de apă - este dificultatea de diagnosticare a bolilor. Nu este întotdeauna posibil să se stabilească cauza bolii, sau se va lua o cantitate considerabilă de timp. Este foarte important în acest moment pentru a monitoriza simptomele bolii.

Alergia la apa - simptome, tratament, fotografii
Pentru a face o mai bună utilizare a băut apă purificată.

Acest lucru înseamnă că, în contact cu apa ar trebui să fie redusă la minimum, iar în îndeplinirea procedurilor prin care o persoană nu poate renunța, trebuie să utilizați echipament de protecție (de exemplu, se spală vasele mănuși de protecție). Ca loțiuni de uz igienă și tonice, și bea numai apă purificată.

Tu ar trebui să stabilească cu siguranță sistemul de curățare casa de la robinet, care ajuta la curatarea apei din cantitatea mare de bacterii dăunătoare și a impurităților. Este posibil ca, după astfel de acțiuni sunt principalele simptome ale bolii dispar, dar dacă nu se întâmplă, va fi sigur de a beneficia de medicamente speciale necesare împotriva alergiilor.

În acest caz, trebuie amintit că, pentru acei oameni care au niveluri ridicate de imunoglobulină, utilizați antihistaminice, cu alte cuvinte, unguente și geluri.

În cele din urmă, pentru a sprijini corpul tau in timpul dezvoltarii alergii atat de periculoase și neplăcute, trebuie să rămânem la înaltă calitate, dar mod echilibrat de a manca. Numai o dieta stricta va ajuta pentru a face rapid cu boala.