Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

Toată lumea știe că persoana este compusă în principal din apă. În cazul în care există o pierdere de umiditate a corpului la 10-15%, aceasta duce la moarte. Dar, în ciuda tuturor celor de mai sus, unii oameni au boala ca Aquagenic Urticarie - alergic la apă.Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

Oamenii au suferit mult timp diverse reacții alergice la anumite alimente, și la fel de paradoxal ar suna, dar unul dintre ele poate fi apă simplă. alergii Apa poate apărea ca de obicei, după un duș, sau după ce o persoană devine udă, în ploaie sau merge la înot într-o piscină sau la mare.

Alergia la apa Cauze:

Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

Toți experții sunt de acord că acesta este un rezultat al unui sistem imunitar slăbit. Este atenuat datorită ingestiei anumitor medicamente transferate boli de rinichi, ficat, glanda suprarenală și alte organe, care sunt implicate în procesul de filtrare intră doar corpul uman chiar și prin porii pielii. Foarte adesea alergie nu este pe apă în sine, precum și substanțele care sunt incluse în compoziția sa sau aplicate împreună cu ea, de exemplu, săpun, șampon, detergenți.

Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

Uneori efectuat un tratament care nu corespund standardelor de apă de la robinet, iar componentele pot cădea în ea, și care cauzează alergii. Același lucru este valabil pentru o alergie la un anumit apa ca apa are un număr mare de diferite impurități, iar corpul fiecărei persoane răspunde la ele în mod individual. Dar există, de asemenea, adevărat alergie la apă, cu reacții alergice se manifesta după contactul cu apa. Persoanele care suferă de acest tip de alergie trebuie să fie foarte atent pentru a efectua orice tratare a apei.Alergia la apa Simptome:

Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

Mai recent, această problemă nu a fost discutată de către, cum ar fi o alergie la apa - mai degraba „exotice“ boala. În ultimii ani, de către oameni primește un număr mare de plângeri pe care le suferă tocmai din acest tip de alergie. O reacție alergică se manifestă într-o erupție localizată pe pielea mâinilor, abdomenului sau gâtului, feței și chiar genunchi. De asemenea, apa este uneori însoțită de urticarie alergică, cu mâncărime tipic.

Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

simptome Dreptul de alergii observate în zonele individuale ale pielii, și în cele din urmă să acopere mai mult și mai mult spațiu. Comparativ cu alte specii, sunt alergici la apă nu provoacă tuse și secreții nazale, edem, convulsii și șoc anafilactic. În cazuri deosebit de dificile, oamenii sunt alergici la orice contact cu apa si chiar cu propria lor sudoare, dar acest lucru este extrem de rare. Marea majoritate a reacție alergică apare în apa obișnuită de la robinet, in absenta alergie la apa de mare. Uneori este invers.

Alergia la tratare a apei:

Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

Până la tipul specificat de alergie este prost inteleasa si facilitati medicale de la astfel de alergii nu sunt. Dar toate persoanele care suferă de alergie la apă, crescute de IgE și histamină. Prin urmare, tratamentul bolilor alergice este reducerea acestor indicatori, care sunt luate antihistaminice ca tablete, unguente, geluri.

Alergia la cauze de apă, simptome, tratament

La unele persoane, aceste reacții alergice sunt ele însele, după contactul complet cu apă. Acest lucru apare, de obicei, după 30-60 minute, dar totul depinde de calitățile individuale și reacțiile umane. In ciuda tuturor acest lucru, apa este esențială pentru viața umană, și de a face fără ea în nici un fel nu este posibilă. Ai nevoie să aibă grijă de sănătatea lor, și, în orice caz, nu se auto-medicate.