Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

Alergia la pulbere și alte detergent se referă la gospodărie și bolile cauzate de răspunsul sistemului imun la alergeni.

Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

De multe ori există cazuri în care, dacă sunt sensibile la o marcă de detergent sensibilitate acută la mai multe tipuri de pulbere de spălat. În acest caz, este necesar să se găsească o alternativă și să efectueze un tratament obligatoriu al simptomelor alergice. Cele mai periculoase reacții negative la copii, precum și alergic la pulberea în timpul sarcinii.Cauzele bolii

Principala cauză a display-uri negative asupra compoziției chimice de uz casnic este un detergent. Mulți producători pentru a îmbunătăți calitatea produselor lor sunt adăugate la produsele chimice agresive, care afectează starea de sănătate a pacienților.

Pulberile de spalat practic orice grad (Tide, Persil, Aistenok etc.) constau din componente suplimentare, care includ:

Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

1. Fosfați

Destinate care fac apa mai moale, care îmbunătățește calitatea de spălare. De obicei, constituie o mare parte din conținutul de pulbere, și sunt foarte periculoase pentru sănătatea umană

2. înălbitor optic

Acest aditiv chimic îndeplinește funcția de albire, după care hainele arata mai proaspete.

3. aromă

Acesta a adăugat ca arome pentru a da o aromă proaspătă și plăcută.

4. Surfactanți

Cu aceste componente de detergent de rufe are un efect de curățare. SAW suficient de stabil, și pentru a le elimina din țesutul trebuie făcută cu cel puțin 6-8 clătiri în apa limpede. Mai ales în cazul în care copilul este expus la spălat haine.

Altfel rămas pe haine elementelor chimice astfel detergenti precum Tide, Aistenok Percy și colab. Pot pătrunde cu ușurință în stratul subcutanat și răspândirea fluxului sanguin în organism.

Alergia la pulberea are loc prin contactul direct al pielii cu un detergent sau ca urmare a purta rufe curate.

Cel mai frecvent observate:

 • roșeață, cojire și uscăciune crescută a pielii;
 • mâncărime agonizantă;
 • adesea marcate de apariția tumefiere și vezicule apoase în zonele afectate;
 • alergie simptome de acest tip sunt caracterizate prin erupții cutanate punctiformă asemănătoare cu urticarie;

Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

 • Acesta poate fi tuse uscată sufocantă, rinita și lăcrimare crescută;
 • In plus, un atac astmatic poate fi precipitat prin inhalarea de particule de detergent volatile. Foarte des la adulți, ca urmare a spălarea mâinilor se manifestă simptome de piele pe mâinile sale sub formă de ulcere, si eczema plângând.

Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

Simptomele afectează negativ funcționalitatea ficatului și rinichilor, și, de asemenea, manifesta negativ asupra sistemului imunitar.

Important! Alergic la pulberea la copii, simptomele care sunt diferite de adulți, complicații periculoase și mai severe.

Dezvoltarea de alergii la copii

Majoritatea parintilor ingrijorati cu privire la alergii la detergent de rufe, care apare la nou-nascuti.Principalele cauze ale alergiilor la praf de la copii sunt:

 • lipsa de funcționalitate a sistemului imunitar, care nu este încă format, și nu poate răspunde în mod adecvat la proteine ​​străine de intrare;
 • În plus, pielea copilului este foarte delicată și sensibilă, astfel încât interacțiunea cu pulberea stimulează simptomele generale și locale. Ca urmare a acestei alergie la sugari se caracterizeaza prin iritarea pielii. Adesea, această reacție provoacă detergent Mit;

Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

 • Simptomele la nou-născuți pot fi însoțite de tulburări gastro-intestinale. În cazul în care un copil, împreună cu erupții cutanate, există diaree, vărsături și flatulență, este recomandat să le trateze în mod necesar droguri.

Care pulbere pentru copii mai bine?

Înainte de a alege detergent de rufe pentru copii, trebuie să vă familiarizați cu aditivii chimici și structura. Pentru copii este preferabil să se utilizeze o pulbere hipoalergenice, testul timpului și nu cauzează evenimente adverse.

Unii părinți preferă pulberile Tide și Ariel. Cu toate acestea, astfel de instalații nu sunt potrivite pentru nou-născuți.

Cel mai adesea părinții tineri folosi pudra urecheat bone de spălat. El nu are practic nici evenimente adverse și nici un miros înțepător, de aceea va recomandam utilizarea sa pentru copii.

asistente medicale urecheat are un compus fosfat care are un efect toxic, dar după utilizarea sa necesită o clătire temeinică, deoarece, uneori, pulberea poate fi dovedită alergie provocateur la sugar.

Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

Adesea folosit pentru Mit detergent de rufe. Spre deosebire de bone marca urecheat mit provoacă destul de des manifestări negative ale copilului, astfel încât nu este recomandat pentru copii mici.

Tratamentul și prevenirea

Alergia la praf de spălat putea urmări pacienții cu hipersensibilitate pe tot parcursul vieții, precum și riscul de consecințe grave.

Pentru a preveni posibilele complicații, trebuie să existe un tratament al bolii și să adere la măsuri preventive.

Reducerea simptomelor la pacienții adulți observate în anumite condiții:

 1. În primul rând, este necesar să se înlocuiască pulberea, și pentru a evita spălarea mâinilor. Atunci când este imposibil să se conformeze acestei condiții, se recomandă utilizarea de protecție mână (mănuși de cauciuc).

Alergia la cauze de pulbere de spălare, simptome, prevenire

 1. Cu spălare automată necesară pentru a utiliza clătire suplimentară. Acest lucru va permite cele mai eficiente în a scăpa de resturile de pulberi, cum ar fi Ariel, Mit si alte marci, in ciuda hipoalergenic.
 2. Pentru a scapa de manifestări cutanate sunt antihistaminice sub formă de tablete (Claritin, loratadină, Zyrtec, etc) atribuite;
 3. Pentru a scapa de erupții cutanate la sugari, folosind tratamentul cu unguente si creme (Panthenol, Bepanten). Mai mult, alergolog poate desemna pentru uz extern suplimentat cu hormoni (prednisolon, hidrocortizon, etc.). Aceste medicamente scuti rapid simptome alergice, dar acestea ar trebui să fie utilizate foarte atent.
 4. Dacă sunteți alergic la praf de spălat nu dispare, poate fi necesar un tratament simptomatic.
 5. Copilul poate fi simptome similare cu anumite boli infecțioase și căldură înțepător. Se recomandă tratamentul în urma unei examinări complete de diagnostic, ceea ce va permite să se diferențieze simptomele.
 6. distrugerea parțială a agenților tensioactivi observate la lenjerie bilaterală calcate.
 7. Neutraliza simptome alergice cu eliminare simultană a detergenților de particule asistente medicale Ariel Ushastyj si Persil posibile cu clatiri speciale, care sunt încorporate în acid fundație. Aceste medicamente sunt disponibile numai în Europa, dar le puteți înlocui cu suc de lămâie proaspăt obișnuit, și oțet diluat în părți egale cu apă. Această soluție este recomandată pentru a efectua clătiri suplimentare.

Se tratează simptomele negative la nou-născuții pot fi utilizați baia cu succesiune bulion adăugată sau mușețel. După aceea, se recomandă pentru a lubrifia pielea cu crema de grăsime pentru copii.

Gama largă de produse pentru spălare destul de dificil de a alege singura care nu va duce la manifestările negative din pacienții adulți și în special la copii.

După utilizare Aistenka (asistente medicale Ushastyj, Persil, Aistenok etc) feedback-ul cel mai pozitiv cauze asistente medicale Ushastyj. Această pulbere este cel mai versatil și bine spală și se clătește lucruri.

detergent pentru copii linie de produse cosmetice asistente medicale Ushastyj a redus de spumare și nu include aditivi chimici. Lucrurile prelucrate de detergent de rufe bone urecheat, practic, nu provoacă o serie de evenimente adverse la copii. Acesta este mijlocul cel mai sigure și testate în timp.

recenzii bune cu privire la pulberi de spălat Aistenok, ToT, Tide și Ariel. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că pentru a alege pulberea cea mai potrivită este necesar, pe baza propriei lor experiențe și ținând cont de comentariile altora. Acest lucru va ajuta la evitarea consecințelor nedorite.