Alergia la cauzele pulbere pentru copii ale simptomelor, tratamentul și prevenirea

Alergia la cauzele pulbere pentru copii ale simptomelor, tratamentul și prevenirea

produse chimice de uz casnic moderne introduse pe piață într-o gamă largă. Toate tipurile de produse de curățare a face viața mai ușoară pentru gospodine, dar sunt cauza unor probleme, cum ar fi praf de alergie pe copil. Aceasta provoacă disconfort la copil și poate avea consecințe grave. Părinții trebuie să cunoască simptomele bolii și să ia măsuri în timp util pentru a le elimina.Ce substanțe provoca alergic la pulberea într-un copil?

Atunci când alegeți praful de spălat favorizam un remediu universal, care indeparteaza petele de orice origine. Cu toate acestea, nu cred că întotdeauna despre compoziția chimică, care prevede, lucruri de curatenie luminozitate Ștergerea. Aproape toate conțin practic aceleași componente:

 1. Surfactanți (de tenside) - au un efect de curățare pronunțat.
 2. Fosfații - săruri ale acidului fosforic pentru dedurizarea apei dure robinet.
 3. Agenți de înălbire - de preferință agenți cu proprietăți agresive pronunțate.
 4. Flavours - da o lenjerie curata anumite mirosuri placute.

Simptomele unei alergii la pulbere pentru copii

Alergia la cauzele pulbere pentru copii ale simptomelor, tratamentul și prevenirea
Tensioactivii din compoziția detergentului - substanță activă din structura moleculară complexă și proprietăți ionnogennymi. Ei au fost mult timp a avut loc între fibrele țesăturii, complet spălate numai după repetate clătire (cel puțin 8-10 ori). Când slabă calitate se spală aceste substanțe din hainele cad pe pielea copilului și pătrunde în vasele de sânge și sunt transportate la toate organele. Vizual, părinții pot vedea cu ușurință cum se manifesta alergic la pulberea la copii: • erupții pe piele sub formă de erupție cutanată punctiformă de culoare roșie;
 • formând mari, proeminente peste pete cutanate de diferite forme;
 • uscăciune, peeling, mâncărime și arderea zonelor afectate pe piele;
 • apariția de umflături, plângând bule care trec în eczeme;
 • tuse uscată, edem laringian, uscarea mucoaselor;
 • lacrimation, conjunctivită, teama de orbire;
 • secreții nazale abundente, rinită, de descărcare de gestiune clar din nas.

Gradul simptomelor depinde de vârsta firimiturile, starea sistemului imunitar, boli la momentul alergiilor existente. Situația se agravează, în cazul în care în această perioadă copilul bolnav sau au fost influențate de alți alergeni (alimente, medicamente). În cazul în care se aplică alergeni risc crescut de angioedem și cel mai periculos - șoc anafilactic.

De regulă, acest fenomen cu care se confruntă mulți părinți de copii mici. Este larg răspândită în rândul nou-născuți și sugari sub vârsta de un an. Simptomele unei alergii la o pulbere într-un copil apare din mai multe motive:

 • copii mici creșterea sensibilității pielii la produse chimice;
 • sistemul imunitar neformate a copiilor mici;
 • predispoziție genetică și susceptibilitatea la alergeni;
 • pe fondul de alimente, intoxicației cu droguri sau sezonier.

Trebuie remarcat faptul că simptomele de alergie la componentele de spălare se desfășoară în principal în locurile de contact strâns cu hainele copilului. Acesta poate fi ori în gât, axile și mâinile inghinală, abdomen sau încheietura mâinii. Cu aceasta localizare cicatrici se poate spune cu siguranță că este o reacție la detergent și distinsă de alte provocatori.

Tratamentul și prevenirea

Alergia la cauzele pulbere pentru copii ale simptomelor, tratamentul și prevenirea
În cazul în care orice alergie este de natură să-l salveze pe restul vieții sale. În plus, riscul de stimulare încrucișată - reacția unui detergent cu vârstă este transformată în intoleranță oricăror compoziții de detergenți, inclusiv produse de îngrijire personală și cosmetice. Prin urmare, mai bine pentru a preveni o boală măsuri preventive:

 • nou-născuți haine să se spele săpun sau săpun rădăcină;
 • detergente are bulion fasole, suc de cartofi, praf de muștar;
 • haine pentru copii șterse pulberi și înălbitori speciale pentru copii;
 • Clătirea bine pentru a îndepărta reziduurile de substanțe agresive;
 • compoziții pentru spălarea hainelor pentru copii sunt marcate cu pictograme corespunzătoare;
 • populara serie de instrumente pentru copii - „bone urecheat“, „Aistenok“, „Mitul“ și altele.

Din moment ce arată sunt alergic la pulberea la copii este similar cu alte reacții la alergeni, tratamentul trebuie să includă numirea de antihistaminice. erupții cutanate eliminate unguente respective talerelor cu serii de bulion sau de mușețel. Este important să nu se pieptene erupție pruriginoasă, care pot duce la eczeme sau dermatite. Cu o îngrijire adecvată și contactul încetează cu simptome de detergent dispar în decurs de câteva zile.