Alergia la praf de spălat în simptome și tratament pentru copii

Alergia la praf de spălat în simptome și tratament pentru copii

Vom analiza motivele apariției acestora, poate ajuta la identificarea simptomelor precoce și vă spun despre metodele de tratament și de prevenire a acestei boli.

Care sunt cauzele o reacție alergică

Producătorii de produse chimice moderne de uz casnic adăugat la compoziția componentelor sale chimice agresive de produs.Fiecare al doilea detergent conține ingrediente nocive. Acestea includ aromatizanți, albastrire, fosfați. Toate aceste substanțe au ca scop îmbunătățirea calității spălării.

compuși chimici de suprafață sunt bine penetreze și să rămână în orice material. Este de remarcat că pentru eliminarea completă din țesutul necesar pentru a produce clătire de cel puțin opt ori.

Pentru a oferi o astfel de procedură ar fi dificil pentru fiecare spălare.

Componentele sintetice rămase pe lenjerie de corp, se încadrează cu ușurință în vasele de sânge ale copilului. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt situate în apropierea epidermei.

Fluxul sanguin poartă cu ușurință o substanță nocivă asupra organismului.

Harder boala transferat la nou-născuți. Acest lucru se datorează faptului că organismele lor sunt mai slabe decât cele ale adulților.

Alocați din următoarele motive: nu sistemul imunitar complet dezvoltat si pielea copilului, practic, lipsit de apărare a lui.

Proteine ​​străine, sau orice influență externă, dă firimituri mari probleme. Organismul nu este capabil de putere deplină de a face cu astfel de adversari.

reacții alergice Simptomatologia

Zonele afectate ale mâinilor - primul simptom al unei alergii la detergent. Semnul distinctiv este o erupție dermatita sau piele.

Alergia la praf de spălat în simptome și tratament pentru copii

Inhalarea substanțe dăunătoare poate dăuna tractului respirator. Cauzarea tuse, strănut și uscarea mucoaselor. Simptomele de alergii la detergent de rufe următoare copii:

 • erupții cutanate punctul scarlatiniform;
 • roșeață și uscăciune a pielii;
 • mâncărime abundentă.

În cazul în care copilul într-un componente dăunătoare de intoleranță mare pot apărea vezicule, eczeme sau edem idiopatic.

In indispoziție nou-nascuti pot suferi de mancarime, care se manifestă sub forma comportamentului său agitație, plâns excesiv continuu sau toane.

Observați o erupție cutanată într-un copil mic nu poate imediat. Aceasta este cauzată de o reacție alergică apare în locurile de contact strâns cu hainele pielii spălate.

Aceste locuri pot fi gât sau fese spațiu cusături pe vesta, precum și cursoarele de gumă.

Observând erupții cutanate punctiformă în aceste zone ar trebui să se gândească la ceea ce copilul a suferit de detergent intoleranță.

Aceasta ajută la distingerea alergic la praf de spălat la copii - o fotografie care demonstrează întreaga imagine a bolii.

Alergia la praf de spălat în simptome și tratament pentru copii


Cum de a recunoaște o alergie la praf de spălat

Diagnosticul este un alergolog doctor. Dificultăți această procedură nu produce în mod normal.

Reacția a proteinei străine apare în câteva ore după contactul cu el, precum și o relație clar definită cu un factor precipitant specific.

Cu toate acestea, apariția de pustule, solzi și bule într-un copil aduce adesea părinți pe căi greșite.

Ei iau adesea simptome de alergie pentru alte erupții cutanate. Cum se poate discerne dermatita si alergic la praf de spălat într-un copil al acestei eczeme?

Este de remarcat faptul că reacția pielii la aditivii detergenți sintetici și eczeme au manifestări similare.

dermatita Cu toate acestea. a apărut intolerant față de componente chimice, are simptome usoare.

Așa cum este descris mai sus, efectul apare la punctele de contact cu alergen.

Utilizarea prelungită a substanțelor chimice de uz casnic, în prezența bolii, poate provoca eczeme prezente din cauza unei stări alergice crește de reacție cu repetate datorită stimul.

Alergolog folosește mai multe tehnici cheie în diagnosticare pentru a detecta reacția la detergent praf:

 • eliminare (factori de excludere cauzează boala);
 • confirmă în mod direct o alergie la testele cutanate (detergenti modul compresa sau picătură).

Prezența dermatitei leziunii clasice și anumite părți ale pielii, alcătuiesc tabloul clinic în diagnosticul.

Tratamentul de alergie la praf de spălat

Cum de a vindeca o boală? La identificarea dermatita de contact este atribuit la terapia standard. Esența tratamentului este în conformitate cu recomandările medicului:

 • completa abstinența de la orice produse chimice de uz casnic. Necesitatea acestui eveniment este de a elimina posibilele interacțiuni cu fosfat iritant pentru piele.
 • Boala pronunțată implică utilizarea de antihistaminice sub orice formă convenabilă (tablete. geluri, unguente, etc.) aduc bun rezultat Fenistil gel Diazolin, Telfast, Claritin, cetirizină, Zodak.
 • fisura sa produs si rana tratate folosind vindecarea purtătoare de droguri si efect antiseptic - Bepanten, dexpantenol, Pantenolul, Kuriozin, precum și agenți cu vitamina A - Videstem si Radevit.
 • rash plâns care este foarte similar cu eczeme, eliminate prin combinarea medicamentelor - Elokim Belosalik, Diprogent, sinaflana sau Dermozolin. În structura lor și sunt substanțe antiseptice care au desensibilizant, antiinflamatoare, imunosupresoare și acțiune anti-toxic.
 • Nu este de prisos să folosească medicamente sedative - Percy Corvaldin, Glitsised, Korvaltab, Darvilol.
 • Terapia presupune respectarea dieta hipoalergenic temporară, care ajută la stabilirea stării de boală la normal și de a reduce riscul de reacții alergice.

Tratamentul bolii este întotdeauna un rezultat favorabil, și ultima pentru un timp relativ scurt.

prevenirea bolilor

Până în prezent, nu ne putem imagina viața fără obiecte de uz casnic. Este posibil pentru a preveni efectul nedorit al agenților tensioactivi și fosfați?

Dacă rezultatul va aduce prevenirea reacțiilor alergice la detergent praf?

Pentru a izola copilul din lumea exterioară nu va reuși, dar prevenirea alergiilor în intern înseamnă esențială. Adoptarea unor măsuri simple au ca scop prevenirea bolilor și îmbunătățirea stării de sănătate a copilului dumneavoastră.

Cumpărarea pulberi, să acorde o atenție la agenți anti-alergenice de calitate, care nu conțin fosfat.

aditivi nocivi Max nu trebuie să depășească cinci procente.

Spune nu la orice arome și parfumuri. produsul selectat nu trebuie să aibă un gust ascuțit.

Mână-spălarea lenjeriei și hainelor, folosiți mănuși de protecție. Una dintre cele mai importante măsuri de precauție - mai multe lucruri de spălare și haine.

După aplicarea pulberii, aveți grijă că pachetul a fost sigilat. Găsiți un loc de depozitare adecvat pentru produse de uz casnic. Acestea nu ar trebui să includă o bucătărie sau camera copiilor.

firimituri pentru copii, folosiți un detergent de rufe bun pentru copii. Aderarea la aceste reguli nu sunt vicleni, vă puteți petrece un excelent de prevenire alergie la praf de spălat.

Este important să ne amintim

 1. Alergiile la praf din cauza structurii sale grele
 2. Selecția atentă a detergent pentru a evita reacțiile negative.
 3. măsuri preventive adecvate - principala modalitate de a preveni alergii.

Ne vedem în articolul următor!