Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice

detergent de rufe este un agent, fără de care nu se poate face casnică modernă. Rafturile de supermarketuri și magazine de specialitate umplut cu detergent de rufe. Desigur, astfel de substanțe îndeplinesc toate cerințele standardelor sanitare, ajuta sa faca fata cu petele dificile și dure de îmbrăcăminte, iar producătorii promit un efect rapid, înseamnă că, chiar și în apă rece. Dar există unele limitări, mulți oameni de vârstă mijlocie și de multe ori copiii sunt alergici la praf de spălat. Care este motivul? Acest lucru se datorează faptului că compoziția de detergent de rufe introduse substanțe speciale îmbunătățirea eficacității mijloacelor, dar în același timp, afectând în mod negativ pielea umană. Copiii alergici la pulberea apare mai puțin frecvent decât detergent obișnuit.

Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergiceReacția negativă poate apărea după spălarea mâinilor, și chiar și atunci când este purtat cu spălate lenjerie și mijloace hainei. Sa dovedit că, chiar și o clătire temeinică nu ajuta la eliminarea cele mai mici particule krupkoobraznye că, în consecință provoca iritații ale pielii. Trebuie remarcat faptul că reacțiile alergice pot apărea la una sau mai multe mijloace pentru firme, compoziția poate fi diferită de pulberile. Dar dacă există spălare pulberi nu provoacă alergii? Cum de a recunoaște manifestarea reacției? Ce instrumente pot fi folosite pentru spălarea lucruri pentru copii, indiferent de dauna copilului? Este necesar să se ia în considerare compoziția de detergent de rufe, și de a afla cauza reacției.

Compoziție pentru pulberi de spălat

Producătorii de produse chimice de uz casnic asigură cumpărătorului că agenții lor au o compoziție unică, care depinde și eficacitatea acestora. Dar nu este așa. Există mai multe substanțe care aparțin pulberilor absolut toate spălare, și de multe ori, și provoacă o reacție.

Printre aceste componente în mod specific disting:

 1. Surfactanților. Acesta este principalele componente pulberile. Trebuie avut în vedere faptul că în detergent low-cost includ agenți activi de suprafață anionici, ele provoacă o reacție în majoritatea cazurilor.
 2. Enzime. Încercarea de a convinge utilizatorul că este aceste substanțe chimice să ia departe pete, iar acest lucru este adevărat, dar ele afectează negativ pielea, în special pielea copilului.
 3. Înălbitori. Prin aceste mijloace este furnizat cristalin alb, dar toate cunoscut faptul că compoziția include pulberi de clor toxic.
 4. Fosfonați și fosfați. compuși ai fosforului. Ei au cea mai mare toxicitate, reduce duritatea apei, și îmbunătățește și mai mult acțiunea agenților tensioactivi dăunătoare.
  Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice

Îngrozit că aceste elemente sunt incluse ca parte a mijloacelor de materiale de spălat pentru copii, deoarece copiii sunt alergici la pulberea, din păcate, nu mai puțin frecvente. Aceasta este doar o parte a principalelor componente care alcătuiesc de mirare de droguri, în plus față de ei în pulbere includ, parfumuri, coloranți, citrat. O astfel de listă poate fi continuată pe termen nelimitat. Dar, cu toate acestea, ceea ce cauzele alergiilor la detergent de rufe, deoarece nu se produce deloc.

Principalele cauze ale alergiilor

Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice
Alergia la praf de spălat este de tipul de dermatita de contact. Reacția se produce din cauza interacțiunii pielii și a substanțelor dăunătoare incluse în instrument. În timpul dezvoltării reacției implicate sistemului imunitar uman. interacțiune chimică se produce particule dense și proteine ​​ale pielii. Un astfel de proces provoacă alergeni care stochează sistemul imunitar. Ulterior, reacția pentru apariția componentei de contact suficient de mică cu substanța.

Alergic la pulberea la sugari se manifesta prin alte motive, acest lucru se datorează faptului că sistemul lor imunitar nu este robust și negativ reacționează la un număr foarte mare de substanțe care provin din exterior. Cauza reacției copilului ar trebui să fie, de asemenea, căutat în ofertă, pielea subțire și extrem de sensibile. In primele 3 luni ale copilului este cel mai susceptibil la pătrunderea substanțelor nocive sub piele si in sange. Părinții ar trebui să țină cont de faptul că în această perioadă ar trebui să fie aruncată de la spalarea hainelor pentru copii și lenjerie de pat cu pulberi chiar și pentru copii, pentru că acestea sunt departe de a fi perfect. Este necesar să se recurgă la mână de spălat, folosind un săpun solid hipoalergenic, puteți utiliza utilitarul, nu este mai puțin sigur, și elimină, de asemenea, mai multe bacterii.

Alergic la pulberea la adulți este de multe ori ca urmare a încălcării normelor de aplicare a acestui instrument:

 1. În timpul somnului pulbere într-un compartiment special, particulele de pulbere în aer, iar oamenii le inhaleze. Trebuie amintit faptul că în cazul în care reacția la pulberea este prezentată în contact cu un agent, nu este greu de ghicit ce se întâmplă cu membranele mucoase. Strănut, mâncărime - aceasta este doar o suta parte din manifestările negative. Unele pulberi eroda literalmente membranele mucoase.
 2. Acesta utilizează o cantitate mare de praf de spălat. Îmbunătățirea calității de spălare nu funcționează, și de a provoca erupții cutanate, poate. Acest lucru se datorează faptului că mașina de spălat nu este pur și simplu în stare să spele hainele cu o cantitate mare de pulbere.
 3. se spală de mână, fără utilizarea unui echipament de protecție (mască de gaze, mănuși de cauciuc). Mănuși sunt necesare pentru că, pentru a proteja mâinile de piele de la pârghii, și o mască de praf va ajuta pentru a evita pătrunderea particulelor fine în tractul respirator.
 4. lucruri pentru copii șterse pulberi universale. Se spală haine pentru copii o dată un mijloc comun de mame spun ca lipsa de reacție și să continue să utilizeze mijloacele obișnuite, pentru că nici un răspuns. Dar, în cele mai multe cazuri, mama nu are cunoștință de faptul că dăunează copilului dumneavoastră și „educa“ el, astfel încât tendința de a reacțiilor alergice.
 5. O reacție alergică este adesea la pulberi ieftine.

Alergia la praf de spălat într-un copil este de multe ori din cauza neglijenței părinților, care nu utilizează cele mai sigure mijloace pentru spalarea hainelor pentru copii. De exemplu, copiii sunt alergici la Tide pulbere sau Aistenok este, de asemenea, posibil, dar este încă mai puțin probabil decât o reacție la cele mai ieftine mijloace.Pacienții care nu ia în considerare pentru regulile de utilizare în condiții de siguranță a pulberii de pe mâinile sale eczeme si ulcere formate. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, prin agentul activ pielea înseamnă, în cantități reziduale pătrund în sânge, ceea ce face persoana mai sensibile la reacții alergice.

Simptomele de alergii la detergent de rufe

Alergia la detergent de rufe poate să apară independent de marca medie. Simptomele de alergii la detergent de rufe, în același timp, vor fi identice. Printre manifestările caracteristice emit:

 • umflarea pielii;
 • mâncărime;
 • peeling;
 • uscăciune crescută a pielii;
 • apariția de bule și pete pe corp (adesea la sugari);
 • erupții cutanate punctulate (acest simptom aduce de multe ori pacientul în gândire ca rogoz exterior similar cu urticarie);
 • tuse;
 • ochii umezi;
 • congestie în nas.

Alergia la praf de copil apare mai acută. Copilul începe să perturbe cel mai puternic prurit, eritem acoperă. Crumb devine mai iritabil, somn mai rău. Trebuie remarcat faptul că dermatita de contact se manifestă în cele mai multe cazuri, punctele de contact cu lucrurile copilului se spală pielea. Multe mame spun că scutecul în acest moment nu există nici o iritație. In reacții alergice severe în firimituri apare diaree, vărsături, pot apărea și alte semne de intoxicație.

Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice

Este important să ne amintim că pentru a înlocui mijloacele de provocare alergic la necesar, mai sigur, la primul semn de alergie. Contactul constant cu substanțe nocive pot provoca atacuri de astm. alergene pulbere trebuie să-și amintească sau să dobândească în viitor.

Cum sa scapi de alergii?

Desigur, primul lucru de făcut este de a elimina contactul cu un alergen. Ar trebui să acorde o atenție la faptul că detergentul în orice caz, rămâne pe lucrurile spălate, iar lenjerie de pat. Acestea trebuie să fie clătite bine, și numai apoi l utilizați. Este important să ne amintim că pentru apariția reacției este de contact suficient cu granulele microscopice de agenți activi de suprafață.

Pentru a elimina simptomele neplăcute ale dermatitei de contact prezentat ingestia orala de antihistaminice si unguente care se aplică antialergici pe pielea afectată. Tratamentul acestui tip de alergie la copii ar trebui să fie supravegheat de un alergolog. medicamente de dozare selectează un specialist pe baza vârstei copilului și natura reacției alergice. Pentru tratamentul nou-născuților aplicat pentru utilizare orală, sub formă de picături sau sirop. Reacție alergică la pulberea din nou-nascut - este destul de comună, de multe ori copiii sistemul imunitar reacționează înseamnă chiar bezfosfatnye.

Este demn de remarcat faptul că, în unele cazuri, pentru a elimina simptomele de alergie la medici praf de spălat recomandă utilizarea unei game largi de pachete bazate pe ingrediente naturale. Folosiți medicamente tradiționale numai sub supraveghere medicală.

măsuri preventive

Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice
Prevenirea reacțiilor alergice la detergent este de a limita contactul uman cu fosfați de suprafață și agenți. Dar este posibil în condiții moderne?

Complet abandoneze destul de dificil de detergent de rufe. Dar, înlocuiți și pentru a limita efectele lor nocive asupra organismului este mai mult decât reală, este important să se respecte următoarele reguli:

 1. Preferați pulberi bezfosfatnym cu o concentrație de masă de agent tensioactiv nu mai mult de 5%.
 2. Utilizarea înseamnă fără diverse arome și arome. Mirosul de puritate de la ei nu depinde, și arome de acest fel de multe ori provoca strănut, tuse și ochii umezi.
 3. Nu depășiți cantitatea de detergent de rufe pentru o sarcină.
 4. Atunci când spălarea mâinilor, chiar dacă pudra este hipoalergenice copii trebuie să poarte mănuși și un aparat de respirat.
 5. Este important să clătiți bine lucrurile, deoarece pentru a îndepărta agentul activ de suprafață trebuie să fie de cel puțin 7 clătiri.
 6. praful de spălat trebuie depozitate separat de produsele alimentare.
 7. Lucrurile nou-nascuti se spală cu pulbere care nu este recomandată, în ciuda faptului că mulți producători susțin că instalația este sigură.

Aceste recomandări vor ajuta pentru a preveni dezvoltarea de alergie la praf la copii și adulți. În cazul simptomelor de intoleranță, sub rezerva recomandărilor de mai sus nu dispar, trebuie să consultați un medic.

Cum de a alege un detergent de rufe?

Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice
Atunci când alegeți un detergent pudră destinat pentru spalarea hainelor pentru copii ar trebui să fie de preferat la un mijloc ecologic mai sigure și mai mult. Ei, desigur, costa un pic mai scumpe, dar nu poate salva sănătatea copilului. Pulberile de rufe ieftine sunt adesea cauza reacții alergice severe la copii de vârstă fragedă.

De exemplu, alergie la Ariel pulbere (copil) este destul de rar, presupunând că toate recomandările de utilizare a acestuia. Produsul nu conține compuși de fosfați și destul de ușor de clătire. Avantajul incontestabil este. înseamnă că aproape nici un miros, pentru că reacția sistemului respirator sunt reduse la minimum.

pulbere Nu mai puțin popular pentru spălat haine pentru copii este bone Urechiatul. Opinii despre acest instrument sunt separate utilizatori Mezhuyev. Unele mame spun că acest lucru nu este pur și simplu instrument interschimbabil și uimitor, în timp ce alții spun că întreaga linie de produse cosmetice pentru copii „urecheat bone“ alergie. Poate că ultimul vin în utilizarea greșită, dar este, de asemenea, probabil ca alergic la pulbere urecheat bone nu mai puțin frecvente.

Ecologic

Îmi place pentru a curăța o persoană a fost întotdeauna, și detergenți au fost inventate relativ recent. Anterior, oamenii sunt mult mai puțin susceptibile de a suferi alergii, iar acest lucru se datorează faptului că nu a fost inventat în acel moment, diverse fosfați și PAVA, provocând o reacție pe piele. Dar poți găsi bani uitat acum și cum să le folosească?

Ce se poate înlocui cu gel și spălare pudra de obicei?

 1. Săpun - este alternativa destul de decente și în condiții de siguranță pentru produsele de uz casnic moderne. Ar trebui să fie bine pisa folosind un flotor pentru o mai bună dizolvare. Trebuie remarcat faptul că acest instrument nu este suficient pentru a eficient albesc, deoarece în acest scop, se recomandă să se amestece săpun și bicarbonat de sodiu.
 2. Frasin lemn de esență tare și conifere - instrument nemeritat uitat a fost popular pentru un timp destul.
 3. rădăcină Săpun este vândut în rețeaua de farmacii cu instrucțiunea care deține instrucțiuni speciale de utilizare.
 4. pudra de mustar poate fi folosit pentru elemente de spălare din fibre sintetice.
 5. nuci de săpun - saponine conțin substanțe naturale care posedă proprietăți slabopenyaschimisya. Nu mijloace ieftine. Acesta poate fi utilizat pentru spălarea în mașina de spălat prin punerea nuci într-o pungă.
  Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice

Desigur, elimina utilizarea de detergent de rufe convenționale în favoarea metodelor alternative va fi în măsură să câteva, din cauza partea lor negativă este inconvenientul de utilizare. Aproape toate aceste substanțe nu sunt potrivite pentru mașină de spălat, care facilitează foarte mult viața casnică modernă.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în:
 • Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice
  Alergice la detergenți pe mana
 • Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice
  Alergic la scutece pentru copii
 • Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice
  alergie eggshell
 • Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice
  Alergiile la săpun la copii și adulți
Alergia la praf de spălat la adulți și copii - o fotografie a unei reacții alergice