Alergia la praf de spălat la copii, alergii la copii

„Alergiile la copii

Alergia la praf de spălat la copii: simptome, tratament si prevenire

Alergic la pulberea într-un copil are loc în timpul nostru destul de des. În cele mai multe cazuri, acest tip de reacții alergice la copii sunt declanșate prin încorporarea în produse chimice de detergent. Uneori, cauza bolii se află în predispoziție genetică la o boală sau de o sensibilitate crescută la corpul copilului la factorii externi negativi.Alergii copilului asupra pulberii: simptome

Principalii vinovati de alergie la detergent de rufe sunt componente nocive ale acestui produs; în primul rând - fosfați, agenți de aromatizare și ingrediente de albire. clătirea normală de rufe nu oferă un sistem complet de spălare produse chimice pentru îmbrăcăminte și lenjerie de pat pentru copii. Prin urmare, utilizarea de lucruri de spălare rezultate aproape imediat în reacțiile alergice.

Cum o alergie la spălarea pulberii de la copii? Simptomele bolii pot fi exprimate prin următoarele caracteristici:

 • piele uscată;
 • apariția de mâncărime pe tot corpul sau pe secțiuni sale individuale;
 • inflamație focală a pielii;
 • erupții cutanate, urticarie; asemănătoare
 • apariția plâns, bule în cele din urmă de spargere

În unele cazuri, expunerea componentelor de pulbere pe copilul poate duce la șoc respirator, manifestată în congestie nazală și (sau) tuse uscată, cu simptome de dispnee. În lipsa tratamentului în timp util, și calitatea de prevenire, alergii copiilor poate duce la complicații grave, deoarece apariția astmului sau eczema - și terminând cu dezvoltarea unui copil angioedem pune viața în pericol.

Alergic la pulberea în copil: tratamentul bolii

Tratamentul de alergie la praf de spălat pentru copii și adulți trebuie administrat sub supraveghere medicală într-un mod sistematic și în strictă conformitate cu scopul său. Pentru a elimina simptomele bolii sunt antihistaminice și unguente folosite. Pentru a facilita și a reduce simptomele negative ajuta disponibile și în condiții de siguranță medicina tradițională:

 • Baie cu fulgi de ovăz. Se toarnă 300 g de apă clocotită și se lasă fulgi sfert de oră. Scrierea înseamnă în apă atunci când se iau baia, excluzând utilizarea de săpunuri și geluri. La finalizarea procedurii (cel mai bun moment este - 15 minute), lubrifia crema de piele afectata conține vitamina E și extract de calendula.
 • pachete de ceapa. bulb pisa într-o mașină de tocat carne, se umple cu apă într-un raport volumetric de 1: 1, și locul în forme de gheață. Aplicati cuburi de gheata pe piele inflamate, le pre-înfășurat într-o pânză.
 • Loțiunile de infuzii de plante. Se amestecă 1 lingura hamei, mușețel, elderberry și urzică. Se toarnă apă fierbinte peste amestec și se lasă timp de 20 de minute. Lubrifianți zone de piele de mai multe ori pe zi inflamate.

Alergia la praf de spălat la copii: simptome si prevenire

Dacă suspectați o alergie la un copil pe pulbere, simptomele acestei boli, în orice caz, nu poate fi ignorat. Auto-diagnosticarea și tratamentul bolii nu sunt permise. Pentru diagnostic precis este necesar să se arate alergolog copilului, care va numi copilul o serie de studii speciale, precum și de control ulterior măsuri pentru terapia bolii.

Pentru prevenirea alergiilor la copii detergent de rufe, utilizați un număr de recomandări utile:

 • Cumpără detergenți care nu conțin fosfat în componența sa.
 • Aruncați utilizarea pulberilor cu un număr mare de arome.
 • Se clătește lucruri după spălare de cel puțin trei ori; preferabil - în apă fierbinte.
 • Luați pentru stocarea detergenților loc separat, în măsura în care este posibil - cât mai mult posibil din spațiile, care sunt adesea vizitate de copil bolnav.
 • Se spală haine pentru copii separat de adulți. livrările de rufe copilul nou-născut trebuie efectuate folosind săpun obișnuit, care nu conține aditivi.

praf de spălat pentru copii

alergostop.ru

Alergia la praf de spălat

Alergia la praf de spălat la copii, alergii la copii
Cea mai mare parte a populației planetei Pământ suferă de alergii, cu cel mai mare procent de alergii legate de produse de curățare de uz casnic și, de regulă, cu detergent. Desigur, de multe ori o femeie alergică să achiziționeze, dar apare la bărbați.

Simptomele alergice sunt foarte asemănătoare cu pulberea în stupi. Dar alergic la pulberea se poate manifesta nu numai prin contact direct cu el, dar atunci când poartă haine. În primul caz, alergia se manifestă în brațele ei, în timp ce al doilea - întregul corp. Primele simptome, de obicei, imediat după contactul cu alergen.

Principalele simptome de alergii la detergent de rufe:
- roșeață și uscăciune a pielii;
- peeling și chiar fisuri pe piele;
- mâncărime pe mâini sau pe corp;
- umflare;
- erupții cutanate și chiar apariția de vezicule apoase;
- tuse sau sufocare uscată;
- congestie nazală;
- curge nasul.

Blistere apar adesea pe piept, dar, de asemenea, pe față și pe mâini. Și, deoarece problemele nazofaringe apar de obicei atunci când contactul particulelor de pulbere la nivelul tractului respirator, care provoacă bronhospasm.Cauzele de alergie la praf de spălat:
- în prezența unor cantități mari de arome sub formă de pulbere de detergent, fosfați și alți stimuli;
- intoleranță individuală la anumite substanțe chimice incluse în pulbere;
- de contact pe termen lung cu pulbere;
- un sistem imunitar slăbit.

Principiile de tratament de alergie la praf de spălat

Pentru a începe, elimina orice contact cu un alergen, este posibil să se schimbe marca de pulbere utilizată, în cazul în care nu există nici un rezultat, atunci trebuie să renunțe la toate utilizarea acestuia. Spălat produc săpun sau populare remedii.

Chiar dacă eliminarea completă a alergenului nu produce rezultate, trebuie să recurgă la un medic. antihistaminice sau agenți hormonali sunt de obicei prescrise. Acestea pot fi acțiuni locale și generale.
În paralel cu medicamente administrate, de obicei, o dieta care vizează eliminarea simptomelor alergice. Pentru copii sunt, de obicei, foarte dificil de a găsi droguri, deoarece acestea ar trebui să aibă o siguranță maximă. Prin urmare, utilizați unguentul pentru ei.

Este util să se recurgă la populare rețete.
Puteți lua o baie cu fulgi de ovăz, care îndepărtează perfect iritare.
Pentru a elimina mâncărime utiliza un arc și gheață sub formă de comprese.
Puteți face, de asemenea, loțiuni urzici și mușețel și alte plante aromatice, care sunt aplicate inflamate și înroșite locuri.

După eliminarea simptomelor nu trebuie să uităm de prevenire, precum și să respecte anumite reguli în viitor:
- utilizate pulberi exclusiv hipoalergenice, în care nici fosfați sau cantitatea acestora este redusă la minimum;
- atunci când spălare poarte echipament de protecție, cum ar fi mănușile;
- în mod necesar efectuarea clătirii cel puțin trei ori în apă caldă curată ca agenți activi de suprafață și fosfați se dizolvă numai la temperaturi sub 50 de grade;
- izolat de contact constant toate locurile de depozitare a substanțelor chimice de uz casnic;
- pentru spălat haine pentru copii de a utiliza numai acele instrumente care sunt proiectate pentru copii, sau să-și amintească banii oamenilor;
- atunci când spălat și după aproximativ 20 de minute, nu este aproape de mașina de spălat, deschideți toate fantele de ventilație pentru ventilație;
- După spălare și clătire temeinic se spală pe mâini și îndepărtați toate resturile de pulbere de pe toate suprafețele.

„Alergia la detergent“ - Pagini similare

Alergia la praf de spălat pentru copii în lumea de azi, a inventat și a folosit o cantitate foarte mare de detergenți și detergenți și nu este surprinzător faptul că cei mai mulți dintre locuitorii planetei are asupra alergii chimice de uz casnic. Leading loc printre alergeni.

Alergia la praf de spălat pentru copii

O reacție alergică provocată de detergent, apare frecvent la copii sub vârsta de doisprezece ani. Patologia apare pe fondul unui sistem imunitar slăbit, susceptibilitatea la alergii. De la copiii ei mici, de multe ori sufera, deoarece pielea lor are o funcționalitate mai insuficientă.

Alergiile apare de obicei la detergenții care conțin fosfați și agenți activi de suprafață. Astfel de substanțe pot afecta negativ procesele metabolice care apar în celulele dermice, asupra organismului raspuns acut responsabil. Acest lucru se poate întâmpla atunci când:

 • direct (piele) contactul cu un alergen (de exemplu, spălat haine când purtate: surfactanti asupra lucrurilor constituie un pericol pentru trei zile după spălare);
 • pulbere de inhalare (în cazul în care a fost rupt în sus, sau copilul a fost în baie, în cazul în care lucrurile spălat manual).

Simptomele apar aproape imediat după ce copilul este în contact cu un alergen (pulbere): înseamnă particule inhalate sau haine de spălare puse. Simptomele acestui tip de alergie includ:

 • mâncărime severă;
 • localizate sau blocată la inrosirea corp;
 • descuamarea pielii;
 • uscăciune excesivă a pielii, până la apariția fisurilor;
 • erupții cutanate (urticarie seamănă în aparență);
 • maloasa blistere (eczeme).

Alergii, care au provocat o pulbere, de obicei manifestată prin leziuni ale pielii. La copii, simptomele sunt exprimate aproape întotdeauna în mod clar: apar primele leziuni în cazul în care se spală hainele în contact cu pielea, și apoi este răspândirea în organism. Uneori, acest tip de alergie sunt însoțite de congestie nazală, secreții nazale puternice, tuse uscată, umflatura. Aceste simptome apar, mai ales când intră în contact cu o substanță de precipitare reacția a avut loc prin suprafețele mucoaselor, agenți adică particulele copil sunt inhalate.

Diagnosticul de alergie într-o pulbere copil

Alergia la produse chimice de uz casnic pot fi confundate cu alte boli de piele. alergii si diagnostica cu precizie determina tipul acesteia poate fi un medic, pentru a face propriile lor concluzii nu ar trebui. diagnostice alergolog pe baza:

Dacă proba nu este posibil să se ia (copilul este vechi nu este încă trei ani sau alergie apare pe fondul unei alte boli), diagnosticul este o metodă de eliminare: eliminarea tentativă de provocare și observați reacția.

Alergiile la praf provoacă disconfort copilului. După ce a apărut o dată, este posibil să apară în mod regulat. Alergia la copii este mai severă decât la adulți, slăbește sistemul imunitar, care rezultă în reacțiile patologice se alăture adesea diferite boli. Principala complicație a unei alergii la pulbere sunt:

 • eczeme (cu contact cu pielea);
 • atac asmatichesky (dacă provocateur zboară particule).

Pentru a preveni apariția consecințelor, sunt alergici la pulberea să fie diagnosticat cât mai curând posibil. Acest lucru va ajuta la eliminarea provocare și tratament eficient.

Ce poți să faci

Observând apariția reacțiilor alergice la copil, părinții ar trebui să consulte imediat un medic. Este important să se determine cu exactitate alergen, care este destul de dificil la domiciliu. Eliminați simptomele alergice înainte de a consulta un medic nu este necesară. Chiar și plante aromatice, care sunt adesea folosite pentru a scuti de mâncărime și roșeață a pielii, cu utilizarea necontrolată poate deteriora: înainte de a le utiliza trebuie să știe exact ce copilul nu este alergic la planta.

Când sa descoperit că a provocat alergii la copil, părinții pot preveni deteriorarea situației. Asigurați-vă că este posibil să se evite complet contactul cu factorul de precipitare în reacție patologică:

 • Schimbați pudra obișnuită prin mijloacele de siguranță (detergenți pe bază de componente naturale besfosfatnye pulberi);
 • produse chimice de uz casnic magazin într-o formă închisă;
 • refuza spalarea mainilor.

Ce doctorul

Alergii la copii, cauzate de praf, poate fi exprimată slab sau puternic. Cu un medic de reacție slabă face recomandări în ceea ce privește excluderea contactului cu alergenul, spori imunitatea copilului. tablou clinic Bright necesită un tratament terapeutic vizează, în primul rând, abordarea simptomelor. Doctor cu diagnostic confirmat poate numi:

 • medicamente antihistaminice;
 • Vindecarea plăgilor sau antiseptice (pentru fisuri vezicule de spargere);
 • combinație de medicamente, constând din antiseptice și corticosteroizi (prescrise în funcție de vârsta pacientului, prezentat la leziuni ekzemnyh plâns);
 • sedative.

Pentru a elimina apariția unui copil alergic la produse chimice de uz casnic, cum ar fi praf de spălat, este necesar să adere la un complex de măsuri simple. necesare pentru prevenirea:

 • selectați numai de curățare de uz casnic în condiții de siguranță, în special besfosfatnye pulberi;
 • nu-și spală lucrurile de mână;
 • se spală hainele în mașina de spălat de câteva ori;
 • haine de fier cu două laturi (fier distruge surfactanti lăsate pe haine după spălare, doar parțial).

Apariția oricăror alergii copilului prezinta un sprijin redus functiei sistemului imunitar. Pentru a preveni alergiile este necesară pentru a crește sistemul imunitar al copilului. Acest lucru va ajuta la fortifierea naturală, activitatea fizică, expunerea prelungită la aer liber. Nu puteți crea pentru un copil cu alergii condiții de seră, cu toate acestea, tendința de a reacții alergice necesare pentru a revizui viața, nutriție și modul de copil.

articol special