Alergia la praf de spălat la copii cu alergii la copilul pe pulbere - Simptome

Alergic la pulberea într-un copil are loc în timpul nostru destul de des. În cele mai multe cazuri, acest tip de reacții alergice la copii sunt declanșate prin încorporarea în produse chimice de detergent. Uneori, cauza bolii se află în predispoziție genetică la o boală sau de o sensibilitate crescută la corpul copilului la factorii externi negativi.Alergii copilului asupra pulberii: simptome

Principalii vinovati de alergie la detergent de rufe sunt componente nocive ale acestui produs; în primul rând - fosfați, agenți de aromatizare și ingrediente de albire. clătirea normală de rufe nu oferă un sistem complet de spălare produse chimice pentru îmbrăcăminte și lenjerie de pat pentru copii. Prin urmare, utilizarea de lucruri de spălare rezultate aproape imediat în reacțiile alergice.

Cum o alergie la spălarea pulberii de la copii? Simptomele bolii pot fi exprimate prin următoarele caracteristici:

 • piele uscată;
 • apariția de mâncărime pe tot corpul sau pe secțiuni sale individuale;
 • inflamație focală a pielii;
 • erupții cutanate, urticarie; asemănătoare
 • apariția plâns, bule în cele din urmă de spargere

În unele cazuri, expunerea componentelor de pulbere pe copilul poate duce la șoc respirator, manifestată în congestie nazală și (sau) tuse uscată, cu simptome de dispnee. În lipsa tratamentului în timp util, și calitatea de prevenire, alergii copiilor poate duce la complicații grave, deoarece apariția astmului sau eczema - și terminând cu dezvoltarea unui copil angioedem pune viața în pericol.Alergic la pulberea în copil: tratamentul bolii

Tratamentul de alergie la praf de spălat pentru copii și adulți trebuie administrat sub supraveghere medicală într-un mod sistematic și în strictă conformitate cu scopul său. Pentru a elimina simptomele bolii sunt antihistaminice și unguente folosite. Pentru a facilita și a reduce simptomele negative ajuta disponibile și în condiții de siguranță medicina tradițională:

 • Baie cu fulgi de ovăz. Se toarnă 300 g de apă clocotită și se lasă fulgi sfert de oră. Scrierea înseamnă în apă atunci când se iau baia, excluzând utilizarea de săpunuri și geluri. La finalizarea procedurii (cel mai bun moment este - 15 minute), lubrifia crema de piele afectata conține vitamina E și extract de calendula.
 • pachete de ceapa. bulb pisa într-o mașină de tocat carne, se umple cu apă într-un raport volumetric de 1: 1, și locul în forme de gheață. Aplicati cuburi de gheata pe piele inflamate, le pre-înfășurat într-o pânză.
 • Loțiunile de infuzii de plante. Se amestecă 1 lingura hamei, mușețel, elderberry și urzică. Se toarnă apă fierbinte peste amestec și se lasă timp de 20 de minute. Lubrifianți zone de piele de mai multe ori pe zi inflamate.

Alergia la praf de spălat la copii: simptome si prevenire

Dacă suspectați o alergie la un copil pe pulbere, simptomele acestei boli, în orice caz, nu poate fi ignorat. Auto-diagnosticarea și tratamentul bolii nu sunt permise. Pentru diagnostic precis este necesar să se arate alergolog copilului, care va numi copilul o serie de studii speciale, precum și de control ulterior măsuri pentru terapia bolii.

Pentru prevenirea alergiilor la copii detergent de rufe, utilizați un număr de recomandări utile:

 • Cumpără detergenți care nu conțin fosfat în componența sa.
 • Aruncați utilizarea pulberilor cu un număr mare de arome.
 • Se clătește lucruri după spălare de cel puțin trei ori; preferabil - în apă fierbinte.
 • Luați pentru stocarea detergenților loc separat, în măsura în care este posibil - cât mai mult posibil din spațiile, care sunt adesea vizitate de copil bolnav.
 • Se spală haine pentru copii separat de adulți. livrările de rufe copilul nou-născut trebuie efectuate folosind săpun obișnuit, care nu conține aditivi.

praf de spălat pentru copii