Alergia la praf de spălat simptomele de copil, tratament (foto)

Fiecare mamă la nașterea copilului încearcă să respecte toate recomandările pentru îngrijirea pentru el. Și alergic la praf copilul poate transforma într-o problemă serioasă reală. Grudnichki nevoie de îmbăiere folosind bulion sau o serie de soluții de mangan slab, mai ales în vreme caldă. Acest lucru se face pentru a evita căldura înțepător și reacții alergice.Alergia la praf de spălat simptomele de copil, tratament (foto)

Alergia la praf de spălat simptomele de copil, tratament (foto)
Totul pare a fi destul de simplu, dacă vă trateze îngrijirea copilului în mod responsabil și conștiincios pentru a efectua o serie de igienă obligatorii: spălare și scutece de schimbare în timp util, utilizarea de pulbere și loțiune pentru copii. Dar, în acest stadiu, există o problemă destul de comună, care la început nu depinde de cât de bine uitam cu atentie si mamele lor devin copii. Copiii pot fi observate adesea apariția de reacții alergice pe piele. Firește, aceste manifestări necesită determinarea cauzelor.

Dar pot exista mai multe, iar efectele asupra organismului poate avea atât de factori externi și interni. Foarte des, erupții alergice sunt cauzate de dieta necorectată a mamelor care alăptează. Atunci când se solicită asistență medicală la motivele locale terapeut copil specificat pe baza testelor clinice. Cu toate acestea, destul de ciudat, dar faptul de apariție a alergiilor la copii pot fi acoperite într-o zonă complet diferită. Se pare că, după spălare, rufele sunt clătite complet și nu pe ea sunt elementele chimice folosite de detergent. Aceasta este doar ei pot provoca un efect negativ, care acționează asupra pielii copilului din exterior.

Efectele periculoase ale pulberii de spălare necorespunzătoare pentru copii

Orice alergie la sugari, mai ales în cazul în care nu este exprimat foarte clar, la început, poate părea o frivol și nu necesită manifestări speciale atenție. Cu toate acestea, boala nu este la fel de inofensiv cum ar putea părea. Alergia - o boală foarte insidioasă, care se manifestă în exterior, ci are tendința de a afecta țesuturile moi interne și afectează proprietățile funcționale ale sistemelor organismului uman.

Alergia la praf de spălat simptomele de copil, tratament (foto)

În cazul în care primele manifestări minore să nu ia măsuri eficiente, boala devine treptat cronică și poate curge în boli cum ar fi eczema, dermatita de contact, și așa mai departe. Tratamentul Alergia avansat se pretează mult mai dificil de realizat și ar trebui să fie foarte lung. Astfel, răspândirea leziunilor în absența edemului și captează zona de țesut înconjurător, provocând probleme suplimentare.În practica medicală, examinarea și interogare a copiilor de mame tinere, astfel de cazuri nu sunt mai puțin frecvente. Prin urmare, medicul va fi capabil într-un timp relativ scurt, pentru a stabili adevarata cauza de alergie, mai ales în cazul în care a avut loc pe fondul stimulii externi și baza formării sale este utilizarea de pulbere de spălare de copii de calitate slabă a lui. Medicul nu va fi dificil de a identifica o sursă de iritare și atribui un număr de recomandări pentru a elimina toate neînțelegerile și pentru a curăța pielea copilului.

Atunci când sunt expuse la substanțe chimice de uz casnic, prin contactul cu pielea de la începutul copilului există o ușoară roșeață sau erupție cutanată numit diateza.

Alergia la praf de spălat simptomele de copil, tratament (foto)
În mod normal, toate acestea sunt însoțite de o mâncărime neplăcută. În cazul în care boala a alerga, apoi se duce la eczeme copiilor. Pe piele, se poate observa formarea de bule, iar ea începe să roșească mult mai mult. Desigur, confortul pentru copil, în acest caz, nu se poate vorbi. Si mai tarziu vine dezvoltarea dermatitei atopice, în care copilul are uneori probleme cu somnul, ca să nu mai vorbim de starea generală negativă.

Boala trebuie tratată. În plus, măsura obligatorie este eliminarea sursei sau înlocuirea acesteia cu o componentă de securitate. Dacă detergentul nu se potrivea copilul, în acest caz, nu va ajuta mai departe lenjerie metode de tratament. El are nevoie să caute o alternativă. În special, un exemplu de realizare poate fi copii sau săpun. Înainte de a spăla frecat în prealabil pe razatoare simplu și maturate în mașina de spălat.

unele caracteristici

Ce se poate face într-o astfel de situație? Atunci când agenții de cumpărare, pentru a minimiza riscul de alergii, este de dorit să achiziționeze detergent fără prezența fosfatului. Înseamnă, în cazul în care prețul va fi diferit, în orice caz, acesta va fi în măsură să se justifice, deoarece costul de tratament al bolii poate fi în acoperirea totală a întregului economii la achiziționarea. În plus, acesta va fi cheltuită energie, timp și nervi. Pulberea trebuie să conțină o cantitate minimă de arome. Atunci când spălare trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile și să nu depășească doza maximă.

tipuri dezintoxicarea praf de spălat

pulbere de înaltă calitate nu formează o cantitate mare de spumă.

Alergia la praf de spălat simptomele de copil, tratament (foto)

Acesta este unul dintre criteriile prin care este posibil pentru a face achiziții repetate mijloace. Lenjeria este de dorit să se clătește de mai multe ori în apă nouă, chiar dacă selectată una dintre cele mai sigure pulberi copiilor. săpun copil poate fi considerat unul dintre cele mai bune opțiuni, dar cu toate locurile cu ajutorul ei nu se poate ocupa, dar lenjerie generală pentru copil să fie curate și în condiții de siguranță după spălare.

Printre cele mai cunoscute mărci de detergent în condiții de siguranță sunt următoarele:

  • detergent Burti pentru copii;
  • ecologic Frosch pulbere-înălbitor;
  • praful de spălat Frau Helga Super;
  • Praful de spălat Bon Pat Automat (delicat);
  • detergent Amway SA8 Premium.

Toate mamicile care au copii, se recomandă utilizarea în condiții de siguranță tipuri de praf de spălat încă de la început, pentru a evita probleme grave de sănătate și de a salva prețioase a copilului. Deci, nu vă zgârciți la achiziționarea de resurse mai scumpe, să acorde o atenție la studiul compoziției pulberii de spălare a copiilor și să aleagă cea mai bună opțiune. Atunci când este utilizat cu atenție, fără grabă și puteți economisi mult mai mult decât un risc pentru sănătatea copilului de dragul beneficiilor temporale.