Alergia la pudra pentru copii - spalat, bona urecheat, cum se manifesta simptomele, ce să facă

Alergii la diferite substanțe chimice de uz casnic în timpul nostru - un eveniment comun.

Prin urmare, unul dintre primele locuri în alergene TOP ia detergent.

Cazurile în care o alergie la un anumit brand de intoleranță a crescut într-o pulbere de spălare ca atare.De altfel, o astfel de reacție nu este unic pentru copii. Aceasta poate apărea foarte bine și destul de adult. Deci, ce să facă în cazul în care apare o reacție alergică, precum și modul de a trata alergic la pulberea într-un copil?

Cu toate acestea, primele lucruri mai întâi.

Cele mai nocive substanțe

Persoana în contact cu ei aproape zilnic, ca acid fosforic fac parte din mai multe medicamente, alimente (aditivi alimentari, se face referire la o scrisoare inofensiv E), precum și în marea majoritate a substanțelor chimice de uz casnic.

Desigur, există standarde și limitări.

Cu toate acestea, din cauza unui test de nedrept un număr foarte mare de particule, cu un exces mare de normele de substanțe chimice de mai sus pătrunde pe piață.

Alergia la pudra pentru copii - spalat, bona urecheat, cum se manifesta simptomele, ce să facă

Foto: erupții cutanate după contactul cu un pat, pentru adulți spalata pulbere

Diferența dintre copii și produse de adulți

pulbere de „copii“ este diferit de „adult“?

Diferențele în compoziția este destul de mic.

Dacă „adult“ prezența pulberilor fosfat încă acceptabile, copiii - este absolut inacceptabil.

Prin urmare, producătorii mari de pulberi de spălat de copii au fost forțați să înceapă căutarea unei substanțe identice în proprietățile lor, dar nu provoacă reacții alergice.

Deci, se familiarizeze: fosfonați. Nu le confunda cu fosfați.

În ciuda nume similar, acestea sunt destul de diferite în compoziție.

Fosfonații atunci când spălare au aceleași proprietăți ca și omologii lor rău intenționate, dar riscul de alergii la un astfel de pulbere este redusă la minimum.

De ce am o alergie la praf de spălat într-un copil

 1. pielea absoarbe perfect toate substanțele care vin în contact cu ea. Detergent de rufe - nu este o excepție. Și alergii pot fi cauzate de spălare, fără mănuși de protecție rezistente la apă, și purtarea de haine spălate;
 2. surfactanți de multe ori vinovat. Penetrante pielea cu ajutorul fosfaților de mai sus. În această lenjerie SAW păstrează activitate pentru aproximativ 3 zile, și uneori mai mult;
 3. cazuri frecvente care se încadrează, de asemenea, particule de pulbere de spălare în tractul respirator. In astfel de cazuri, alergia este insotita de simptome de alergie la praf de copil ca tuse, strănut, și o iritație palpabilă și uscarea mucoaselor sistemului respirator. Acestea provoacă compuși volatili microscopice, în special din abundență în aer handwashing evadarea.

măsuri de securitate

Dacă urmați aceste reguli simple, puteți reduce semnificativ riscul de a simptomelor alergice asupra pulberii în copil.

simptome

Alergia la praf de spălat de obicei specii deja după câteva ore după contactul direct cu el însuși sau cu lucruri le spălate.

Cele mai frecvente simptome de alergii la pulbere sunt:

 • roșeață (mai ales pe pielea sensibilă se pliaza coate și genunchi);
 • umflarea pielii;
 • mâncărime;
 • piele sub formă de fulgi;
 • erupție cutanată (mai puternică formă simptom anterior ajunge uneori o stare de un tort solid roșu strălucitor);
 • inflamație (sângerare erupție).

5 cele mai bune producători

tinere mame moderne folosesc adesea detergent „bone urecheat“, care, deși nu atât de mult timp în urmă a apărut în vânzare, a câștigat deja fani loiali si admiratori.Cu toate acestea, să exploreze mai puțin populare, dar nu mai puțin eficiente branduri:

 • în primul rând cu încăpățânare deține detergent -Frosch de producție germană. Aceasta companie ce produce vizează exclusiv produse chimice de uz casnic sigure și hipoalergenice. Pulberea acestei firme, deși nu ieftin, dar concentrat - un pachet suficient pentru o lungă perioadă de timp. Potrivit chiar si pentru sugari;
 • Ea nu au scăzut câștigat popularitate detergent Frau Helga Super. Calitatea ei direct corespunde prețului. Printre cele câteva dezavantaje ale acestui brand poate fi identificat, dar imposibilitatea de lână de spălare și țesături de mătase;
 • locul al treilea solid păstrează Pat Bon Automat. Atunci când se uită la numele de brand este clar că inițial pulberea conceput pentru spalarea hainelor pentru copii, dar mai târziu a primit pe scară largă datorită economiei sale hipoalergenice și;
 • Un alt brand bine-cunoscut de praf de spălat - Burti Baby. Avantajul este că este mare nu numai pentru autoturisme, dar și pentru spălarea mâinilor, ca aproape nu emit compuși volatili, în același timp;
 • ultimul (dar nu și în calitate!) a luat pudra Amway SA8 Premium. Printre pulbere pentru copii - cele mai eficiente. El face față cu ușurință pete dificile, precum și prin componente speciale previne apariția ruginii pe elementele metalice de îmbrăcăminte. Dezavantajul principal al acestei companii este costul foarte ridicat de producție.

Care sunt cauzele test de piele alergie? Răspunsul este aici.

Cum de a identifica fals?

De multe ori sub masca de pulbere bine pe rafturile sunt bombe în timp real, care transporta o amenințare directă la adresa sănătății.

Acesta este un bun exemplu, atunci când un client este indus în eroare și devine un fals pe marca de calitate.

Deci, ceea ce este o pulbere de calitate este diferit de un fals?

 • singura modalitate de a verifica calitatea pulberii la fața locului - pentru a vedea dacă există vreunul pe mâinile vopsea din pachet, turnat din ea dacă pudra (de multe ori ambalaje de slabă calitate poate indica un fals!);
 • Un alt mod de testare se poate face la domiciliu. Pentru a face acest lucru, se adaugă un pahar de apă, cu o picătură de drogherie ordinare furaje verzi. După aceea, se amestecă într-un pahar o linguriță de pulbere doar cumparat. În cazul în care apa a rămas verde, înseamnă că pudra - un fals. apă produs de calitate va fi aproape transparent.

În cazul în care mai bine să cumpere praf de spălat

De asemenea, nu cea mai bună opțiune este de a cumpăra praf de spălat în magazine mici de hardware.

Proprietarii acestora în vederea realizării de profit maxim din acest foarte mici întreprinderi de multe ori destul de conștient cumpăra produse de calitate slabă.

În mod ideal, trebuie să cumpărați detergent de rufe în magazine de hardware mari, cu o bună reputație.

Printre aceste puncte se pot alege cel în care marja de marca iubit de mai mici, dar încă nu prea mult diferit de media din oraș.

Cum de a preveni apariția reacției

 1. în nici un caz să nu depășească „doza“ de pulbere;
 2. atunci când spălarea este recomandată cât mai mult posibil doar pentru clătirea lucrurile;
 3. atunci când mașina este de obicei doar de două ori, cu manual - cel puțin patru;
 4. Evitați pulberi cu miros aparent. Parfumurile sunt deosebit de periculoase pentru copiii cu astm bronsic - elemente volatile pot provoca chiar un atac de astm;
 5. încă utilizați săpun pentru copii este recomandat pentru spalarea hainelor nou-născuților. Mai târziu, a introdus treptat în detergent utilizare;
 6. containere care dețin detergent de rufe (la fel ca toate substanțele chimice de uz casnic) trebuie să fie bine închise și eliminate într-un loc inaccesibil pentru locul copilului. Pentru o mai mare etanseitate este, de asemenea, recomandat pentru a le ambala în pungi de plastic.

De detergent, provoca o reacție în viitor, va trebui să renunțe.

Cu toate acestea, primul lucru pe care un copil ar trebui să fie izolate de la sursa de alergen - pulbere de spălare și / sau îmbrăcăminte, acestea tratate.

tratamentul local

Atunci când manifestările cutanate trebuie tratate afectate crema hormon zonă.

Medicii moderni recomanda utilizarea:

Rinita și / sau conjunctivita ar trebui să fie utilizate medicamente vasoconstrictoare - sau Naphthyzinum Glazolin.

În acest caz, înainte de a utiliza, este necesar să se examineze instrucțiunile pentru prezența contraindicații.

tratament general

Într-o formă deosebit de puternică este necesar să se ia antihistaminice.

Cele mai populare în acest moment este considerat Suprastin (omologul său - Claritin).

De asemenea, foarte eficient Zodak (cele mai potrivite pentru persoanele cu astm).

Apropo despre ea. Atunci când un atac astmatic, în plus față de medicamentele menționate mai sus ar trebui să fie utilizate bronhodilatatoare sunt recomandate de către medicul dumneavoastră.

Este posibil erupții cutanate pe picioare in alergie la un copil? Detalii aici.

Metodele tradiționale de tratament

Uneori, remedii populare pentru a ajuta, în cazul în care nu vindeca alergic la praf de copil, sau cel puțin a ameliora simptomele:

 • pentru a elimina iritarea pielii este recomandata baie cu ovaz aburit (3 - 4 linguri);
 • mâncărime bine ajuta comprese cu inele de gheata si ceapa;
 • pe locul inflamat ar trebui să se aplice loțiuni de plante medicinale (în acest scop, sunt bine potrivite urzică, gălbenele, hamei si musetel).

Cu toate acestea, nu există nici o auto-medicatie este nici un substitut pentru sfaturi de la un profesionist calificat, astfel încât la prima manifestare a simptomelor alergice la praf de copil pentru a vedea un medic.