Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Reacțiile alergice la diferite substanțe chimice de uz casnic aceste zile nu sunt considerate rare. Iar printre aceste reacții de intoleranță la una dintre cel mai important este alergic la detergenți.Poate fi ca copii mici, și adulți. Boala poate apărea în timpul contactului, adică elementele de spălare manuală și poate fi, de asemenea, declansata de haine, care erau particule de detergent.

În multe cazuri, intoleranta la un brand de alergie detergent se dezvoltă în doar câteva praf de spălat și apoi unul este forțat să caute modalități alternative de a aduce lucrurile murdare în ordine.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Cauzele praf de spălat intoleranță

Secretul nu este faptul că producătorul pentru producerea de substanțe chimice de uz casnic utilizate componente chimice destul de agresive.

praful de spălat aproape orice marcă este format din mai multe componente principale, cele mai importante dintre ele includ:

 • Fosfații - acești agenți sunt administrați în dedurizatorul de pulbere pentru a îmbunătăți efectul de rigiditate și spălări;
 • înălbitori optici sunt necesare pentru lucruri albe;
 • Aromele folosite pentru a spăla hainele au un miros proaspat.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Toți agenții tensioactivi de pulbere și să penetreze bine păstrate în orice fibre de țesut.

Este dovedit faptul că pentru îndepărtarea lor completă a întregii cantități de material trebuie să fie supuse clătirea hainelor de cel puțin 8 ori. Bineînțeles, că este de a oferi pentru fiecare spălare este pur și simplu imposibil.

Rămânând pe componentele chimice ale așternut este destul de ușor de a penetra epiderma adiacente vaselor de sânge și a răspândit prin vasele de sange pe tot corpul.

În această alergie la praf de spălat este demonstrat nu numai de simptome locale dermice, de multe ori substanțele chimice au un impact negativ asupra funcționării ficatului, rinichilor și a sistemului imunitar.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

La adulți.

intoleranța la adulți Pulbere se manifesta adesea prin contact direct cu el. Asta este, după spălare de mână o femeie poate observa iritarea diferite tipuri de pe o parte.

De asemenea, alergii ale tractului respirator poate provoca particule de pulbere de inhalare care se produce în timpul spălării sau în cazul în care produsele de curățare de uz casnic este întotdeauna în cada de baie în clar.

Părinții și mai îngrijorătoare dă alergie la praf de spălat, identificat la nou-nascuti.

Și dacă o intoleranță de pulbere pentru adulți este cauzată de concentrațiile în exces de substanțe chimice și contact strâns cu curățare de uz casnic, provoacă alergii la copii sunt oarecum diferite.

Cauzele principale ale intoleranței în detergent de rufe din copilarie includ:

 • Lipsa sistemului imunitar. Sistemul imunitar al copilului nu este încă pe deplin format și nu poate răspunde întotdeauna în mod adecvat noilor, care provin din proteine ​​străine din afara.
 • În primele luni de la nastere nu este perfect, iar pielea care acoperă copilul. Pielea este încă destul de delicată și de vulnerabilă la orice influență externă. Prin epiderma subțire de toate moleculele chimice pătrund rapid și pulbere și pot provoca simptome locale si generale de alergie.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

În prezent, există multe pulberi concepute special pentru haine pentru copii, dar chiar și acestea pot provoca simptome de intoleranță.

bone Powder Urechiatul.

Este alergic la praf urecheat bona, acest brand este popular cu părinții tineri. Nu putem spune că acest lucru este un detergent de rufe copil rău, dar trebuie să înțelegem că nu există nimic perfect.

intoleranța de dezvoltare este dependentă de prezența de fosfați și agenți activi de suprafață în gospodărie.

bone Powder urecheat conține atât una și alta, deși în număr mai mic. Prin urmare, nu este potrivit pentru toate kiddies.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Utilizarea adecvată a pulberii.

Uneori provoca o reacție alergică poate abuza de detergent.

Chiar dacă utilizați pulberea mai hipoalergenic trebuie să fie de câteva ori pentru a se clăti haine pentru copii, în special scutece, raspashonok, cursoare, capace, adică, acele lucruri care ating în mod direct pe piele.Alergiile se pot dezvolta dacă depășească doza de pulbere, care este recomandat de către producători pentru diferite tipuri de rufe.

Noi folosim de multe ori o doză mare de detergent, care doresc să se spele niște pete dificile, dar, în practică, nu există nici un sens în ea.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Eliminarea tipurilor biologice și a altor pete depinde de calitatea pulberii, dar nu și asupra concentrației sale crescute.

Simptomele de alergii la detergent de rufe

După cum sa menționat deja, sunt alergic la orice marcă de pulbere poate să apară ca un contact direct cu el, și atunci când poartă haine, extinde aplicarea acestui detergent.

Simptomele de intoleranță cauzate de spălare, apar inițial pe mâini și pentru că femeia aproape imediat se poate spune că apariția petelor și a provocat mâncărime exact substanțe chimice de uz casnic.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

prin cauze de pulbere de inhalare și modificări ale tractului respirator. Aceasta se manifestă prin uscarea membranei mucoase a gâtului, strănut, tuse, rareori umflarea cailor respiratorii si angioedem.

În cazul în care alergic la praf de spălare cauzate de contactul cu un lucru nou spalata, se poate observa simultan sau alternativ primi următoarele modificări pe piele:

 • erupție cutanată punctiformă.
 • mâncărime severă.
 • Uscăciune, roșeață și, uneori, umflături.

Cu o intoleranță puternică de pulbere pe piele pot apărea exprimate puternic umflături, vezicule și plângând eczeme.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Toate semnele de iritare a pielii este cea mai pronunțată la copii, din cauza lipsei de funcționalitate a pielii. Un tânăr copil poate perturba grav o mâncărime și este exprimată lacrimi, anxietate, toane.

Leziunile punctiformă apar, de obicei, în cazul în care contactul cu pulbere alergene se extinde lucrul cel mai înghesuit.

Acest lucru este în cazul în care organismul este strâns cursoare guma adiacente în zonele de contact cu pielea cu cusături de pe vesta sau scutec, în jurul gâtului și fese.

Prin urmare, găsirea unei erupții cutanate la doar o astfel de localizare este necesar să se ia în considerare, fie de căldură înțepător, sau intoleranță de pulbere de spălat.

Alergic la pulberea la sugari trece aproape imediat după schimbarea brandului va fi folosit detergent lucruri tuturor copiilor.

tratamentul bolii

Alergia la praf de spălat poate urmări prima dată când o persoană bolnavă toată viața mea, și este periculos din cauza riscului ridicat de a dezvolta eczeme.

Pentru a preveni o astfel de schimbare pe piele trebuie să facă tratamentul alergiilor și prevenirea unei noi exacerbare.

Realizarea remisiune la adulți este posibilă dacă următoarele evenimente:

 • Este necesar să se schimbe marca de pulbere și pentru a evita spalarea mainilor. Dacă trebuie să se spele, este întotdeauna necesar să se folosească mănuși groase de cauciuc.
 • Atunci când spălați lucrurile în modul de mașină-mașină trebuie să fie ales cu o clătire suplimentară.
 • Pentru a elimina iritatii ale pielii folosesc pilule antihistaminice, creme și unguente de alergii. Loratadina este selectat dintre tablete. Claritin. Zestril. Cand iritatia pielea uscata lubrifia pantenol, Bepantenom, același unguent poate fi utilizat pentru tratamentul alergiilor la sugari.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Dacă sunteți alergic la praf de spălat este mai pronunțată, și se intensifică numai zi de zi, că numirea de tratament trebuie să meargă la doctor.

Dermatolog poate prescrie tratamente hormonale care elimina rapid simptomele alergice pronunțate.

Alergiile la praf, un copil poate fi confundat cu boli infecțioase sau de căldură înțepător. Prin urmare, auto-medicație ar trebui să fie luate numai dacă sunteți sigur că simptomele pielii cauzate de intoleranta la aceasta rămânând în hainele componentelor pulbere.

În acest caz, tratamentul este început cu schimbarea brandului de detergent, în cazuri extreme, copii lucruri necesare prostiryvat de săpun obișnuit.

Pentru a preveni dezvoltarea de erupții cutanate punctiformă și iritarea ar trebui să fie atent, că este de câteva ori pentru clătire lucruri.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

distruge parțial agenți activi de suprafață și hainele călcate pe ambele părți.

Neutralizeaza componentele sub formă de pulbere de spălat pot fi produse în Europa și clatiri cu o bază de acid.

Noi nu avem astfel de mijloace, dar înlocui cu succes suc de lămâie sau oțet, diluat în apă. După clătire în această soluție lucruri trebuie să clătiți în continuare în apă pură.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Elimina simptomele de alergii ale pielii la sugari ajută baie cu un decoct de musetel sau de succesiune, erupții cutanate, crema de ungere uscată copii grăsime lui.

Ce să folosească în loc de praf de spălat

Alergia la praf de spălat sau necesită înlocuire înseamnă marca, sau un înlocuitor complet pentru produse naturale, cu care se pot efectua spălarea rufelor murdare.

Cel mai adesea, se spală, în afară de utilizarea de detergent pudră.

La spălare în mașina de spălat a acestui preparat anterior săpunuri chips-uri mici. Se spală haine chips-uri de lumină pentru a se amesteca cu bicarbonat de sodiu.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Ai nevoie să stoc cenușa de foioase și conifere. Smălțuită găleată o treime umplut cu cenușă, iar restul completat cu apă. Găleata este plasat pe o placă și încălzită la reflux timp de aproximativ o oră. După decantare sedimente folosite pentru lucruri de spălat, este necesar să se filtrează prin nailon.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

Alte mijloace alternative.

Alergia la simptome de detergent, metode de tratament, bone urecheat utilizarea corectă

verdictul

Alergia la praf de spălat poate fi o problemă gravă în cazul în care nu se iau măsuri pentru a face față cu ea imediat după debutul simptomelor.

Este dovedit faptul că, dacă copiii elimina imediat influența pudra pe piele, și semne de intoleranță nu mai este deranjat.

Dar copilul pe măsură ce îmbătrânesc nu vor fi atât de agresiv pentru a răspunde la stimuli externi.

Acesta poate fi interesant: