Alergic la pulberea în simptomele și tratamentul copilului

Alergia la produse chimice de uz casnic - un fenomen frecvent, în special în rândul sugarilor și copiilor de vârstă mică. Reacție alergică la pulberea este prezentată în moduri diferite. Acest lucru poate fi erupții cutanate, eritem și edem, a crescut intertrigo. În plus, copilul este adesea curge nasul și pune nas, ochi rosii si apoase, stare generală de rău manifestată. Să ne uităm la ce simptome pentru a ajuta la recunoașterea alergie și cum să facă față bolii.Alergic la pulberea în simptomele și tratamentul copilului

Simptomele unei alergii la o pulbere la copii apar în decurs de câteva ore după expunerea la un iritant. Mai mult decât atât, simptomele nou-născuți și grudnichka peste tot corpul, nu numai în zonele care vin în contact cu îmbrăcămintea. Distinge următoarele simptome de alergie pe pulbere la copii sub 12 ani:

  • Uscăciunea și descuamarea pielii;
  • Erupții cutanate, înroșirea și mâncărimea pielii;
  • bule Moist, care apoi se sparg;
  • Ochii rosii si apoase;
  • Uneori există o tuse, congestie nazală și umflarea;
  • În stadiile avansate ale bolii - eczeme si inflamatie a pielii.

Ce este alergic la pulberea la sugari, puteți vedea în fotografie. Chiar dacă observați ușoare și minore simptome, solicitați imediat asistență medicală! Numai el poate stabili corect diagnosticul și de a alege un tratament care este potrivit pentru sugari și copii mici. alergie Lansat provoacă complicații în starea de sănătate a copilului și încălcarea organelor interne.

Alergic la pulberea în simptomele și tratamentul copilului

Specificitatea bolii

Compoziția substanțelor chimice de uz casnic sunt adesea substante agresive, printre care fosfații, agenți aromatizanți, înălbitori și altele. Aceste componente active ale pulberilor în spălare pătrund adânc în fibrele oricărui țesut și sunt reținute acolo permanent. După cum arată practica, pentru îndepărtarea completă a elementelor periculoase va avea nevoie de clătire mai amănunțită!

Din păcate, alergic la pulberea și alte substanțe chimice de uz casnic nu se manifesta numai prin simptome cutanate locale, dar, de asemenea, afectează în mod negativ sistemul imunitar, rinichii și ficatul. Deosebit de îngrijorătoare provoca o reacție alergică la nou-născut și sugar.Cauza reacții alergice sunt înrădăcinate într-o imunitate nedezvoltate, mai ales la sugari și copii de până la șase luni. În această perioadă, corpul copilului doar devine folosit și adaptat la noile condiții. Prin urmare, un sistem imunitar slab nu face față întotdeauna cu stimulii străin. În plus, foarte blând, delicat și vulnerabil în primele luni de viață ale pielii. Moleculele pulberii pot pătrunde cu ușurință prin piele si determina simptome alergice.

Alergiile la nou-născut și poate provoca pulbere grudnichka incorect compensată și doza exces de detergent. Este important să se aleagă o pulbere specială pentru copii hipoalergenice, și după spălare clătiți bine lenjeria și hainele în apă curată.

Alergic la pulberea în simptomele și tratamentul copilului

Cum de a trata

Odată ce simptomele alergice au început să apară, opriți imediat contactul copilului cu obiecte care provoacă reacții negative. Acesta poate fi haine, lenjerie de pat și lenjerie de corp, prosoape, etc. Apoi contactați medicul pediatru, care a prescris medicamente. Pentru ameliorarea simptomelor care utilizează medicamente și remedii populare.

Nu dați medicație copilului fără a consulta medicul dumneavoastră! Multe medicamente afectează negativ starea copiilor mici. Următoarele medicamente și remedii populare sunt cele mai sigure:

Nu te opri alăptarea! La urma urmei, laptele matern creează și întărește sistemul imunitar, care este capabil de a face rapid cu diferite boli. Accelerarea procesului de vindecare va ajuta să combine tratamentul cu o dieta hipoalergenic a copilului sau a mamei în cazul în care copilul este alaptat. O astfel de dieta ar exclude dezvoltarea de alergie forme eco elimina rapid simptomele și pentru a preveni re-apariția unei reacții adverse.

Alergic la pulberea în simptomele și tratamentul copilului

profilaxie

Alergic la pulberea în simptomele și tratamentul copilului

Cum de a alege un praf de copil în condiții de siguranță

Alege o pudră specială pentru copii sau sugari. Este agenți hipoalergenice, cu o compoziție moale și delicat. Cele mai populare în rândul mamelor care alăptează România se bucură de bone pulbere Urechiatul. Ea nu are un miros ascuțit, se spală bine și elimină chiar și petele înrăiți. Dar, rețineți că, chiar și o astfel de pulbere eficient și popular ca bone urecheat poate provoca o reacție negativă la sugari.

Alegerea depinde de caracteristicile individuale ale dezvoltării copilului. În cazul în care mijloacele de care cauzează alergii, schimbarea de brand. Deplasare pentru a selecta pulbere până când găsiți dreapta!

Alergic la pulberea în simptomele și tratamentul copilului

praful de spălat de top pentru copii