Alergic la pulberea la copii arata ca, simptome, tratament

Începând de astăzi, copiii de multe ori există o alergie la detergenți, inclusiv pulberi. Cel mai adesea, o reacție alergică este cauzată de metoda de alegere a produselor chimice de uz casnic. Nu toate mamele citesc compoziția de detergent, care este de gând să se ocupe de lucrurile copiilor. Mai mult decât atât, în practică se dovedește că prețul ridicat al mărfurilor nu este întotdeauna sinonim cu securitatea.Neatenția părinților alegerea detergenților și conduce la manifestări frecvente de alergii la copii.

Alergic la pulberea la copii arata ca, simptome, tratament

Se pare că

Reacție alergică la pulberea arata ca înțepător de căldură, dar apare numai după contactul cu ceva proaspăt spălate. erupții cutanate mici de multe ori se manifestă în locul în care a fost contactul cel mai intim cu un lucru de pulbere de spălare alergen. Cel mai aproape de corp adiacente gumă de chiloți, scutece și cusături. Erupția cutanată pot fi găsite pe fese sau gât. În astfel de cazuri, un diagnostic corect, deoarece simptomele pot fi observate și căldură înțepător, care arata ca unele tipuri de alergii.

Alergic la pulberea la copii arata ca, simptome, tratament

Simptomele alergice la copii mici, cauzate de o reacție la detergentul poate dispărea imediat după ce pulberea utilizată de schimbarea de brand.

Astazi componentele chimice agresive utilizate pentru producerea de pulberi de detergent. Aproape fiecare detergent este compus din mai multe ingrediente active care pot provoca alergii la copii:

  • Pentru a realiza albeața fondurilor pot adăuga înălbitori speciale;
  • Pentru a spori wash out se adaugă adesea un efect în fosfați de detergent de rufe;
  • Se injectează spală rufele miros nouă încercare cu ajutorul arome.

Desigur, oricare dintre ingrediente pot provoca reacții alergice, nu numai în rândul copiilor, dar și la adulți. Acești agenți activi de suprafață care aparțin agentul utilizat, poate penetra adânc și să rămână permanent în fibrele hainele spălate.

Cercetatorii au descoperit ca pentru purificarea materialului din aceste substanțe, trebuie să-și petreacă aproximativ opt clătiri. Acesta nu va face din cauza complexității considerabilă a procesului.

Dacă lenjerii de pat obține substanțe chimice care provoacă simptome alergice, penetrează rapid pielea navelor din apropiere, de la care sa răspândit pe tot corpul prin vasele de sange. Medicii spun adesea ca simptomele de alergii la detergenți se poate manifesta nu numai pe piele. Odată ajuns în fluxul sanguin substanțele chimice afectează negativ atât funcționarea organelor interne, cum ar fi ficatul și rinichii și sistemul imunitar.

O mare preocupare pentru tinerele mame oferi o alergie la spalarea pulberii pentru sugari. Experții spun că reacția alergică om adult are loc atunci când îndeaproape și a depășit substanțele chimice de valoare admisibile. Cu toate acestea, copilul poate fi ușor diferite motive astfel de manifestări. Să lista cele mai importante:  • Celulele imune slabe cu formarea insuficientă a imunității la copil. El, uneori, nu poate răspunde în mod adecvat la substanța necunoscută.
  • In primele luni de viata la copii, nu se formează până la sfârșitul funcției de protecție a pielii. Vulnerabil pielea delicată a copilului nu este gata pentru a reflecta influențele externe nocive.

Când contactați lucrurile nou spălate cu corpul copilului poate observa aceste simptome pe piele ca mâncărime intensă, umflături, uscăciune, roșeață și erupții cutanate fine. În cazul substanțelor de mare intoleranță, care conțin aproape fiecare detergent, este indicat pe pielea copiilor puternic pronunțat edem sau vezicule.

Alergia apare atunci când mâncărimea este de obicei preocupat de copilul care răspunde la plâns frecvente și capricios.

Alergic la pulberea la copii arata ca, simptome, tratament

Uneori, un copil poate inhala accidental detergent, care se ridică în aer la o erupție a cutiei cu apă sau vapori de fierbinte, unde a fost adăugat. Acest fapt conduce la consecințe neplăcute care afectează tractul respirator. În astfel de cazuri, medicii spun simptomele de uscăciune în gât mucoasei. Copilul poate tuse și strănut. Cel mai rău, atunci când rezultatele de pulbere de inhalare în angioedem sau umflare a cailor respiratorii.

Primul lucru pe care ar trebui să facă mama mea, în cazul unei reacții alergice la copilul - rândul său, la pediatru si schimba detergent de rufe utilizate. Pentru tratamentul dermatitei de contact. care sunt alergici la pulberea, expertul atribuie acțiuni implicite:

  • Atunci când și-a exprimat tablou clinic, cauza care a fost detergentul alergene, numit terapie antihistaminic. În același timp, prescrise medicamente, cum ar fi „loratadina“, „Zestril“ și altele.
  • Dacă uscarea sau fisuri în piele necesitatea de a utiliza agenți antiseptici și cicatrizant, de exemplu, „Bepanten“ sau „Kuriozin“.
  • În cazul plângătoare leziuni care arata ca eczeme, experții atribuit la tratament combinat, atunci când sunt utilizate ca antiseptice și glyukosteroidy.
  • Pentru a elimina comportamentul supărătoare a copilului, care se observă cu o mâncărime alergică puternică, părinții trebuie să facă tinctura pe bază de plante calmant sau da copilului gata sedative, cum ar fi „Persia“, Korvaltab „sau“ Trivalumen“.

Alergic la pulberea la copii arata ca, simptome, tratament

pulbere hipoalergenic

Printre mamele este foarte popular bone pulbere Urechiatul. O reacție alergică în cererea sa nu va avea loc chiar la copiii cu predispoziție la astfel de manifestări negative.

pulbere urecheat bone de securitate testate in mai multe mame. Pulberea este considerată a fi suficient de fiabile pentru spălat haine pentru copii. Chiar și adulții cu manifestări acute de alergie, uneori cumpăra acest instrument. Urecheat Nian se realizează atât în ​​România cât și în țările vecine. Cumpara Nian posibil și urechi în supermarket-uri mari și mici magazine cu amanuntul produse chimice de uz casnic. După aplicarea sa ia act de o serie de avantaje importante, cum ar fi curățarea excelentă de haine de la diferite tipuri de poluare, fără miros chimic, dispariția alergiilor.

În cazul în care copilul nu trece alergie chiar și atunci când schimbarea de pulbere, încercați să utilizați mijloace alternative. Acestea includ săpun de rufe, cenușă și multe produse care sunt vândute în farmacii.

clătire temeinică

Un pas obligatoriu în lucrurile de spălare este de spălare minuțioasă le. Mai ales dacă vii să se spele pentru copii capace, scutece, slidere sau maieuri. Uneori, o reacție alergică la copii se produce atunci când aplicarea incorectă a lucrurilor detergenți. Chiar și cea mai sigură pulbere nu garantează absența alergii atunci când sunt utilizate în mod necorespunzător.

Alergic la pulberea la copii arata ca, simptome, tratament

De asemenea, nu se așteaptă un efect bun în exces doza de detergent. Numai în cazul în care toate regulile de utilizare, pulberi hipoalergenice pot scuti copilul de simptome alergice periculoase.