Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

Pe multe forumuri, site-uri web, părinții tineri li se cere să dea sfaturi cu privire la alegerea unui copil de detergent. Unii nu au fost încă se confruntă cu detergenți speciali, dar ce sunt alergic la praf de copil, deja auzit. În pulbere fotografie poate arata destul de inofensive, dar atunci când este utilizat pentru a provoca o reacție alergică severă la nivelul pielii copilului. lucruri pentru copii trebuie să se spele aproape în fiecare zi, astfel încât alegerea într-adevăr de calitate și detergent de rufe în condiții de siguranță este acută. Cu toate acestea, chiar și după ce se produce în continuare adoptarea unor măsuri preventive, în urma sfatul prietenilor alergii. Trebuie să știi cum arată o alergie la praf, pentru a detecta în timp util a bolii la un copil.Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

Pentru a diagnostica corect boala, este necesar să se cunoască exact cum să se manifeste alergic la praf de spălat. Iritarea și anxietatea pot fi cauzate de alți factori sau boli. Stabilirea prezența bolii, precum și de a identifica cauza sa este necesară, cât mai curând posibil, deoarece dăunează sănătății celorlalte sisteme și organe ale copilului. Iată principalele simptome care sugereaza ca o alergie este într-adevăr pulbere:

 • pielea devine aspră, există uscăciune, peeling;
 • pe piele apar erupții cutanate, roșeață, mâncărime;
 • există roșeață, ochii umezi;
 • umflături observate;
 • Corpul transpira vezicule mici cu lichid în interior;
 • tuse accentuată, congestie nazală, funcția intestinală afectată.

O atenție deosebită trebuie acordată site-uri de leziuni ale pielii. Cel mai adesea alergii la copii afecteaza gat, fese. Se poate întâmpla, de asemenea, în zonele de piele care sunt strâns legate de cusături, benzi elastice. De-a lungul timpului, simptomul bolii vor fi distribuite pe tot corpul, chiar și părțile care nu sunt în contact cu țesutul.

Aceste simptome pot fi prezente singure sau în același grup. Unele dintre ele sunt similare cu manifestarea căldurii înțepător. Consultarea cu un medic pediatru va ajuta la stabilirea cauzei corectă a bolii. Nu încercați să, în special imaginile de pe Internet pentru a diagnostica alergii. Mulți părinți scrie că într-o pulbere de furie vina, fotografie simptomatică aplicată pentru a confirma. Cu toate acestea, după cum se pare, nu a fost cauza de detergent iritare. Numai un medic poate confirma presupunerile. În cazul în care se stabilește că în cazul pulberii, este necesară pentru a înțelege situația. Cunoașterea cauzelor va contribui la evitarea unei coliziuni cu o alergie în viitor.

Motivele pentru manifestare a reacției

Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

În total există trei motive principale pentru care pulberea poate fi dăunătoare pentru sănătatea copiilor. Pielea bebelusului moale, vulnerabil, sistemul imunitar nu este pe deplin operațional, astfel încât substanțele agresive pot provoca cu ușurință un prejudiciu. Acesta este unul dintre motivele principale, care trebuie să se împace. Trei alții se referă la factorii care pot afecta.

 1. Compoziția și cantitatea de componente
  Este necesar să se acorde o atenție la cantitatea de conținut în pudra de fosfat, arome, agenți de înălbire, agenți de suprafață. Ei au multe pulberi. Mai întâi trebuie să se înmoaie de apă, asigurându-se astfel o îndepărtare eficientă a petelor. A doua haină da miros de prospețime. Alții permit lucruri pentru a păstra aspectul original. În al patrulea rând, precum și fosfați incluși în compoziție pentru îndepărtarea petelor. În ciuda tuturor proprietăților benefice, aceste componente contribuie adesea la apariția alergiilor. Faptul este că, chiar și cu o clătire repetată a acestor substanțe este dificil să se spele complet din țesătură. Prin urmare, pielea copilului și, posibil, caile respiratorii interactioneaza cu substante chimice de date.
 2. reguli de spălare
  Pulberea în sine poate fi utilizat în mod corespunzător. De exemplu, pune o cantitate mai mare de agent decât este recomandat de producător pentru a instala temperatura greșită. Fiind într-o mașină pentru copii și adulți de lucruri în același timp, și fără clătire suplimentară după spălare, sunt factori care creează un risc suplimentar de alergie.
 3. alți factori
  intoleranță individuală la componentele care alcătuiesc pudra. Încălcarea standardelor de fabricație producător. Acest lucru este valabil și pentru utilizarea anumitor componente și proporțiile lor de nerespectare.


Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

Aceste motive pot fi considerate ca metode de prevenire. Cu toate acestea, se întâmplă adesea ca alergia ia forma, pentru care este necesar să se consulte o misiune de specialitate și tratament.

Modalități de combatere a alergiilor

Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

După pediatru stabilește că copilul este într-adevăr alergic, și că aceasta este cauzată de detergent, el prescrie un tratament. În primul rând, este necesar să se limiteze contactul copilului cu lucruri și nu mai utilizați pulberea de brand selectat. Mai mult, există două opțiuni de tratament: medicatie si popular.

De droguri numește un medic. În funcție de simptomele unei metode de tratament este ales. Folosit ca regulă, picături, geluri, creme, care aparțin grupului de antihistaminic, antimicrobiene și plăgilor agenți de vindecare. Mama poate numi o dieta hipoalergenice pentru laptele matern nu provoacă dezvoltarea bolii.

Atunci când se referă la mass-media naționale și să se consulte cu un medic pediatru. În timpul îmbăiere pot fi puse în apă sau sifon fulgi de ovaz, care va facilita eliminarea iritare. Utilizarea de plante pentru ștergere accelerează vindecarea. bai de aer frecvent și purtarea de îmbrăcăminte din bumbac lumina va afecta vindecarea rapida a pielii. Compresele și loțiuni cu suc de ceapa si gheata va ajuta la eliminarea anxietatea copilului de la mâncărime.

Cum și în ce mod este mai bine pentru a trata copilul, se poate spune doar după o examinare medic pediatru, pentru a identifica un grup de simptome și gradul de dezvoltare a acestora. În plus față de tratament, devine metode importante de prevenire și pentru a ajuta la evitarea recidivelor.

profilaxie

Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

Cel mai bine este de a utiliza aceste sfaturi înainte de manifestarea bolii. Nici unul dintre mărcii nu produce o pulbere universală nu provoacă alergii. De asemenea, nu putem spune că această pulbere este alergic, iar altele nu. aveți nevoie pentru a ridica mijloacele de fiecare copil. Există mai multe modalități de a ajuta la prevenirea unei reacții asupra pulberii la copii.

 1. Dacă alegeți o nouă marcă de detergent de rufe pentru copii, se spală prima dată lucrurile ar trebui să fie făcut manual. Să acorde o atenție la reacția pielii mâinilor tale. Roșeața și iritarea - un motiv să renunțe la utilizarea acestui instrument.
 2. Necesar Se spală și se clătește elementele în apă fierbinte. Ea distruge multe dintre substanțele chimice conținute în pulberi. Un alt mod de a distruge componentele alergene - clătiți elementele cu suc de lămâie. Acid distruge componentele sale chimice sunt absorbite în structura țesăturii. După această procedură, lucrurile trebuie să fie clătite din nou cu apă curată.
 3. Este important să păstrați pulberea departe de alte produse chimice și lenjerie.
 4. În timpul utilizării de detergent urmați toate recomandările producătorului, care sunt listate pe ambalaj. Acest lucru se aplică la alegerea tesatura, gradul de încărcare, alegerea temperaturii. Nu cred că cantitatea mare de lucruri praf pentru copii se vor spăla mai bine. Acest lucru nu este așa. Eficacitatea sa nu depinde de cantitatea, ci pe calitate.
 5. Schimbare pe pulbere de săpun, de exemplu, copii sau de afaceri. Pentru a-l utiliza pentru mașină de spălat, trebuie doar să se transforme în jetoane.
 6. După spălare de haine pentru copii ar trebui să fie de fier pe ambele părți. Utilizarea aburului înrădăcinat în componente chimice tisulare vor fi distruse.

Selectarea pulberii

Alergic la pulberea la copii fotografie, cauzele recomandărilor pentru prevenirea

 • limiteze contactul copil cu tesutul de lucruri;
 • nu se ocupe de zonele deteriorate ale pielii și a altor organe în sine;
 • consultați imediat un medic pediatru;
 • diagnosticul, cauza, prescrie un tratament;
 • fi utilizate ca medicamente și remedii populare tratează numai după consultarea cu un specialist.
 • să ia măsuri de prevenire pentru a evita recidiva.