alergic la semne de apa, simptomele și tratamentul alergiilor

Nu atât de mult timp în urmă, boli alergice au fost relativ rare. In ziua de azi, medicii sunt diagnosticate din ce in ce pacientii lor de alergie ". Pentru a observa evoluția bolii, trebuie să știți despre principalele sale caracteristici. În acest articol vom vorbi despre apă, capacitatea sa de a provoca alergii la om, ia în considerare specificul tratamentului, o mulțime de alte lucruri utile, importante.factori de risc

caracteristici cheie

În cele mai multe cazuri, boala se manifestă ca leziuni urticarie la diferite părți ale corpului, mai ales pe mâini, gât, spate și abdomen. De obicei, apare eruptia intr-o anumita zona, apoi se dezvoltă treptat afectează în alte locuri ale pielii. Este, de asemenea, cu privire la dezvoltarea bolii poate indica înroșirea pielii, membranelor mucoase, tuse, alergică, care este capabil de a fi un factor de risc, de a declanșa astm. Rulați o astfel de stare nu poate, probabil, te duci la spital medic pentru ajutor. De multe ori tuse deranjează acei pacienți care sunt alergici la clor.

Este important de știut că, în cele mai multe cazuri, o reacție alergică care apare în apă, nu prezintă caracteristici cum ar fi anafilaxie, angioedem. Dar fiecare persoană este diferită, astfel încât toate aceeași probabilitate de apariție este disponibil, deși este destul de mic.
Orice simptome suspecte ar trebui să fie un motiv pentru tratament imediat la alergolog, care va numi diagnostice necesare, terapie.

Alergia la apa de la robinet

Apa care curge prin conducta de apă conține diferite impurități, bacterii dăunătoare pentru organismul uman. Acest lucru este valabil în special pentru conducte destul de vechi. Prin urmare, în acest caz, apa poate perturba cu ușurință persoana alergica afecta in mod semnificativ starea de sanatate generală care apar simptome neplăcute. Corpul uman pur și simplu nu poate lua una sau un alt tip de bacterii, care va indica prezența simptomelor alergice.

Evitati consumul de apa de la robinet, deoarece conține o cantitate mare de clor, pentru a facilita curățarea acestuia. Încercați să vă amintiți ceea ce componenta principală este o parte de îndepărtare a petelor. Da, este clor. Dacă alergic la apa nu te deranjează, apoi, după ceva timp, este posibil să întâmpinați probleme, cum ar fi deteriorarea dinților, o încălcare a tractului gastro-intestinal, tiroida. De asemenea, clorul prezent în fluoro-șef. El a fost cel care contribuie la apariția unor astfel de caracteristici ca și apariția unor mici cicatrici pe piele, pete negre pe dinti. În cazul contactului prelungit cu apa, mărind șansele de probleme cu sistemul nervos, friabilitatea dinti, oase umane.

Alergia la apa de mare

Alergia la apă destul de rare. Nu contează, apa de la robinet sau la mare, este încă un diagnostic de boală sunt foarte rare. Dar, desigur, este întotdeauna necesar să se păstreze în minte și să încerce să prevină. Adesea provocatori reacție alergică reprezentate de bacterii continute in apa de mare. Din ce în ce, medicii au ajuns la concluzia că apare alergia din cauza unui anumit tip de apă, restul nu au nici un impact negativ asupra organismului.Practic, acest tip de alergie de a provoca unele plante de apă de mare, apa rece, care se numește „urticarie la rece“. Măsurile de tratament sunt destul de simplu - este recomandat să nu se scalde în apă rece, și pe toată perioada de plante cu flori. Simptomele acestei boli sunt aceleași ca și în cazul de alergie la apă de la robinet.

Reacție alergică la apă rece

Pentru oricine diagnosticat cu alergie la apă rece trebuie să fie tratate cu foarte mare atenție pentru sănătatea lor în perioadele de răcire și debutul iernii. În astfel de circumstanțe, organismul începe să producă în mod activ histamină, prin urmare, celulele epiteliale devin mai sensibile. La risc sunt:

 • băieți și fete de până la 25 de ani;
 • copii mici;
 • acei bărbați și femei care au fost diagnosticate de cancer.
 • oameni care sunt predispuse la acest tip de alergie care suferă de diferite boli grave (de exemplu, hepatita, pneumonie, artrita).

Recomandat foarte atent în contact cu apa rece pentru cei care sunt tulburări ale sistemului digestiv, ficat, pancreas. Principalele simptome ale varietății de alergii în apă reprezentate de dureri abdominale, greață, edem al buzelor, un gât, stare generală de rău, amețeli severe.

Fapte, recomandări

De obicei, alergie la apă este diagnosticată foarte rar. Pentru prima dată, această anomalie a fost înregistrată în 1964. El a fost dat numele de „akvagennaya stupi.“ Dacă aveți orice simptome suspecte sunt interzise la auto-medicate. Este necesar să se meargă la spital, care urmează să fie analizate pe baza cărora medicul poate pune un diagnostic corect, prescrie un tratament adecvat. Pentru a minimiza apariția de alergie la apă, alte boli pe fond sale, se recomandă să refuze utilizarea apei de la robinet.

Alergia la apa: pentru a trata

În cazul în care diagnosticul a fost confirmat, în primul rând, medicul este obligat să numească o restricție completă de contact cu alergenul, adică apa. Durata oricărui tratament a apei nu trebuie să depășească 3 minute. Se spală vasele recomandate în mănuși speciale, bea cel mai bine este de a utiliza apă purificată dintr-un puț sau o apă purificată. Casa este necesară pentru a pune filtre pentru a purifica apa de la robinet, pentru a reduce cantitatea de impurități diverse, care sunt dăunătoare pentru corpul uman. Uneori, simptomele bolii dispare în aproximativ câteva ore după expunerea la un alergen.

Apoi, va trebui să taie contactul cu apa. În cazul în care, cu toate acestea, după contactul cu apa pentru a preveni semnele unei reacții alergice nu dispare, atunci medicul va prescrie medicamente speciale alergie. Acestea includ unguente, tablete pentru administrare orală, geluri, etc. În prezent, acest tip de alergie nu este pe deplin investigate, așa că nu funcționează întotdeauna în ea complet vindecat. Dar puteți reduce în mod semnificativ apariția simptomelor negative.

nutriție adecvată pentru alergii

Alergia la apă, alte variante includ respectarea dieta boli, care vor fi prezente în produsele cu alergenicitate scăzut. Printre acestea se numără:

 • carne slaba (pui, vita, vitel, porc);
 • diverse legume, plante aromatice proaspete (pătrunjel, mărar, varză, morcovi, castraveți, dovlecei);
 • cereale (hrisca, ovăz, orz, orez);
 • fructe (mere verzi, pere, agrișe);
 • produse lactate (brânză de vaci, chefir, iaurt);
 • pâine (porumb, hrisca);
 • fructe uscate, fructe de la ei (de exemplu, mere, prune, pere).

În cazul în care o persoană este diagnosticată alergic la apă sunt interzise produsele care au un nivel ridicat de alergenicitate. Printre acestea se numără:

 • lapte proaspăt de vacă;
 • ouă;
 • cârnați;
 • muraturi, afumate;
 • sosuri, condimente;
 • miere și nuci;
 • ciuperci;
 • ciocolată;
 • produse semifinite;
 • curmale, rodii, pepene galben, ananas, cireșe, zmeură, căpșuni.

Interzice orice produse care conțin conservanți, aditivi nocivi, arome, cantități mari de grăsimi. Dieta ar trebui să desemneze un medic, de asemenea. Prin urmare, atunci când primele suspiciuni de alergie au nevoie pentru a merge direct la el, să nu întârzie procesul.
Rămâi sănătos, să aibă grijă de sănătatea ta!