Alergică la praf - simptome și tratament

Alergică la praf - simptome și tratament
Compușii fosfat sunt alergeni puternici

În ultimele decenii, boli alergice squall a cuprins un val de populația lumii. Dacă mai devreme, unele tipuri de alergii au fost găsite aproape imposibil, dar acum au răspândit peste tot. Mai mult decât atât, oamenii predispuși la reacții alergice, de asemenea, să devină un ordin de mărime mai mare. Mai ales astfel de boli care afectează copiii, grudnichki și copii. Copilul sistemului imunitar fragil și nu au avut timp pentru a dezvolta pe deplin organism, simptomele alergice pot apărea pe aproape tot.

Cauzele bolilor alergice

Cu toate acestea, detalieze ce un compus fosfat. De fapt, acestea sunt elemente cu care oamenii vin în contact pe o bază de zi cu zi. Fosfații reprezintă o compoziție de medicamente, detergenți sintetici pe bază. Mai mult decât atât, aceste elemente sunt folosite ca un supliment alimentar „E“. Conform compoziției, fosfați - un acid fosforic și săruri metalice. Utilizați astfel de compuși pot fi, dar este strict limitată. În cazul în care o persoană a folosit o cantitate semnificativa de fosfat, nu există nici o garanție că nu a primit o supradoză de arsenic sau plumb, care merge, de asemenea în fosfat.
Din păcate, datele nu sunt marcate pe ambalajul diferitelor materiale. Prin urmare, ar trebui să fie foarte atent cu privire la utilizarea diferitelor detergenți. Alergia la detergent de rufe pot apărea ca rezultat al pătrunderii microelementelor dăunătoare în interiorul corpului uman. Opțiunile sunt de fapt destul de puține:

Pielea umană, în special copiii, pot absorbi aproape orice contact cu ceva sau intră în contact cu un alt fel. De aici concluzia - este alergic la pulberea poate apărea ca rezultat al spălării fără utilizarea echipamentului de protecție.

Un alt factor - efectele reziduale pe haine, ultimul tratament prin SMS. Conform testelor efectuate de experți, dovedit empiric că clatirea rufele ar trebui să nu mai puțin de 8 ori pentru a scăpa de praf.

Alergia la pulbere poate să apară după contactul pacientului cu surfactanți anionici. Aceste elemente sunt foarte dăunătoare, deoarece acestea pătrund în organism. Cel mai adesea, aceste substanțe se acumulează pe suprafața lenjerie de pat.

Nu se recomandă inhalarea în apropierea amestecului de spălare, deoarece compusul, în primul rând, la microscop, și în al doilea rând, substanțele volatile. Ei se ajunge foarte repede în plămânii unei persoane și un efect negativ asupra întregului organism.

De multe ori că fosfați pătrunde în corpul unui adult sau chiar grudnichka cu apă, pentru că nici un filtru, chiar foarte puternic, nu este capabil de a purifica apa de la contaminare.

Empiric, sa dovedit că majoritatea gospodinelor folosind SMS-uri convenționale observate modificări semnificative ale nivelului hemoglobinei și densitatea sângelui. Aceste observații nu pot trece neobservate la corpul uman ca întreg și pentru sistemul imunitar, în special.

Simptomatologia bolii

Simptomele prezentate în primul rând, urticarie și diverse dermatita. În esența sa, alergia poate fi exprimat sub forma unor manifestări cutanate de diferite grade de complexitate.
Primul semn al bolilor alergice - o dermatita pe mâini și pe față. Se pare că acest lucru sub forma unei erupții cutanate, și, uneori, vezicule și puternice.
Conform unor observații de medici, există o credință că detergenții rău intenționate provoca hiperactivitate, probleme de memorie, agresivitate. De asemenea, sa constatat că respingerea completă a sampoane și balsamuri pentru a ajuta o persoană să scape de etapele de simptome alergice. Adesea, pentru că formele complexe ale bolii, sunt adăugate la simptomele obișnuite, cum ar fi eczeme și bronhospasm.
In general, simptomele de pulberi alergii reprezentate de astfel de manifestări:

erupții cutanate mici similare cu stupi, cu nici un model clar și acoperă întregul corp.

Pruritul la copii - roșeață în piept și a feței.

Ca un adult și un copil poate experimenta pielea uscata, scalarea, și, uneori, umflarea pielii mâinilor.

In cazuri rare, o alergie se manifesta sub forma unor bule umede care mai târziu izbucni și provoca mâncărime severă.

Foarte rar, dar acest simptom apare, ca rinita. Chiar mai rar, este însoțit de un atac astmatic și o tuse uscată.

Alergică la praf - simptome și tratament
Simptome: înroșire și erupții cutanate

Fiecare dintre simptomele se pot manifesta într-o măsură mai mare sau mai mică. Totul depinde de sensibilitatea organismului uman, precum și vârsta pacientului. Desigur, copiii sunt expuși la fosfat puternic departe de copil și care pot fi semne ale unei foarte grave și neplăcute.

Cum de a identifica boala?

Alergică la praf - simptome și tratament
Probele alergie

alergie de tratament

Odată ce un diagnostic precis, medicul incepe sa trateze pacientul a fost livrat. Acest lucru poate fi folosit diverse tehnici, în special, excluderea completă a fondurilor din gospodărie fosfatosoderzhaschih permit suficient de repede pentru a scăpa de semnele bolii. De obicei, este foarte dificil, mai ales pentru un copil care nu este în controlul deplin al acțiunilor și activităților lor. adoptarea de antihistaminice - care este motivul pentru care metodele de tratament diferite pot fi furnizate pentru copil. Pacienții adulți sunt emise Suprastin, Claritin, Tsetrin și este potrivit pentru copil, cum ar fi Fenistil gel și Lorotadin.
Pentru aplicații topice sunt perfecte vindecarea rănii, unguente și formulări antiseptice - Bepanten, pantenol. Dacă rana umedă, atunci acestea ar trebui să fie tratate unguente cu corticosteroizi la bază hormonal care copilul nu este recomandat, sau în cantități foarte limitate.
Grave poate ajuta sedative pe bază de glicină și alte sedative. Cel mai bine este de a trata boala este complex, atunci efectul va fi durabil și de lungă durată.
În general, tratamentul acestei boli este foarte simplu și, de regulă, este foarte rapid. Cel mai important lucru pentru a aborda în timp util la un specialist și să urmeze toate le-a prescris destinație, mai ales în cazul în care problema este swinging de sănătate a copilului.