Alergiile la copii praful de spălat, tratament și simptome - revista

Alergiile la copii praful de spălat, tratament și simptome - revista

Alergiile la copii praf de spălat, tratament și simptome.> Atunci copilul dumneavoastră este alergic la praf de spălat?

Alergia la praf de spălat apare la copii și adulți. Dar la copii manifestări alergice sunt mai pronunțate, boala este mai severă decât la adulți, poate duce la complicații grave.Mulți părinți sunt cu adevărat surprinși atunci când copilul lor de a pune un astfel de diagnostic. Spune, un copil nu cu detergent are, toți detergenții sunt stocate într-un loc greu accesibil. Pentru a începe să înțeleagă modul în care copilul vine în contact cu alergenul.

Pielea poate absorbi, absorbi, literalmente totul devine. Alergiile nu depinde de cantitatea de antigen obținut, astfel, chiar și cele mai mici de particule de pulbere dispersate în aer în spălare, care se încadrează pe piele, poate provoca un atac alergic. praf microscopica poate intra în organism și de a respira.

Clătiți particulele de pulbere este practic imposibil!

  • Microparticulele de detergent rămâne aproape în mod inevitabil, pe îmbrăcăminte. Este dovedit experimental că materialul trebuie sa se clătește cu apă proaspătă nu este mai mică de 8 ori pentru a îndepărta complet urmele de pulbere cu îmbrăcăminte. În practică, acest lucru este nerealist.


Alergiile si poate provoca o parte a multor pulberi compuși activi de suprafață (surfactanți). Complet clătiți-le este aproape imposibil.

Simptomatologia de alergie la praf de spălat, în cele mai multe cazuri, corespunde dermatitei alergice tipice. Foarte rar alergic care se manifesta bronhospasm.

Există erupții cutanate mici, urticarie, localizare arbitrară, pe corpul său. Erupții cutanate însoțite de mâncărime severă. La copii, erupția este însoțită de roșeață a pielii, are o localizare tipică, și apar cel mai adesea pe fata si piept. Dacă rash ia forma de vezicule (vezicule maloasa), acesta din urmă de multe ori spargere, chiar sporind mâncărime.

Pielea dezlipirea, este posibil umflarea, roseata (cel mai adesea pe mâini), uscăciune pronunțată a pielii.

rinita alergică (curgerea nasului), tuse uscată, tulburări respiratorii, așa cum sa menționat deja, sunt rare.

Pentru diagnosticul de alergie la praf de spălat pentru copii teste de alergie sunt efectuate. Dar acest studiu este efectuat numai în afara unei exacerbare a bolii. Tratamentul este de obicei suficient pentru tratamentul alergiilor. Este necesar doar să ne amintim că eul și „metodele tradiționale“ nu aduc nimic altceva decât rău. La cea mai mică suspiciune de alergie la un copil ar trebui să caute imediat ajutor medical.

Etapele de tratament de alergie la praf la copii

  • Dacă suspectați o alergie să consulte imediat un medic. În cazul în care o astfel de posibilitate în viitorul apropiat nu este, atunci să ia un antihistaminic, ca măsură provizorie.
  • Dacă pruritul este foarte puternic - puteți folosi unguent cu hidrocortizon. Unguent elimina mâncărimea și inflamația.
  • Toate celelalte tratament numește un medic. Pentru a amâna tratamentul cu alergii nu se poate.