Alinierea pe pereți semnalizatoare cu mâinile lor - ca cel mai bun mod de a pregăti înainte de a înfrunta

Alinierea pereților - procedura nu este ușor, dar atunci când consideră că aproape fiecare casa are astfel de defecte, se confruntă cu aproape toată lumea. Este esențial să finisare locul de muncă pentru a aduce perete, pentru a nu numai pentru a le alinia în mod corespunzător, dar, de asemenea, pentru a elimina fisuri, chips-uri, gropi, și așa mai departe. D. Cele mai multe de acasă de masterat au decis pe cont propriu pentru a face față problemei, astfel încât există o mulțime de întrebări, cum ar fi modul de ipsos pereții balize. Dar este important să fie capabil să o facă dreapta.


Alinierea pe pereți semnalizatoare cu mâinile lor - ca cel mai bun mod de a pregăti înainte de a înfrunta
Circuit balize montaj


Astfel, suprafața de tencuiala poate fi una dintre cele două opțiuni:

 • Beacons. Utilizat abateri atunci când semnificative;
 • Fără balize. Potrivit pentru un perete neted, fără curbură gravă, dar vizibile.

  Ce ar trebui să fie tencuiala?

  Calitatea materialului și a lucrărilor sunt cerințe speciale reglementate SNiPY III-21-73. Relativă a operațiunilor au 3 părți, care sunt împărțite în calitatea muncii efectuate:

 • SNIP pentru un plasture simplu. Deviația maximă admisă de plafon până la 7,5 mm, cu condiția ca înălțimea tavanului este de 2,5 metri. Pentru fiecare 4 m² permite neregularități netede, dar nu mai mult de 3 ori. În ciuda faptului că, în înălțimea și adâncimea nu trebuie să depășească 5 mm. deflexie pe orizontală, nu este mai mare de 3 mm pe metru.
 • Lucrul cu tencuiala îmbunătățită. Aici cerințele sunt mai stricte. Abaterea verticală nu este mai mare de 2 mm la 1 metru, orizontale - ca nu mai mult de 2 mm. neregularitățile Smooth poate avea loc nu mai mult de 2 ori la 4 m².
 • Cerințele mai stricte pentru tencuieli de înaltă calitate. În acest caz, deformarea verticală permisă nu mai mult de 1 mm pe metru, este permis să facă două proeminențe 4 m², nu mai mult de 2 mm adâncime. neuniformitate orizontală a nu mai mult de 1 mm.

  Alinierea peretilor pe semnalizatoare cu mâinile lor

  Această opțiune, după cum sa menționat ideal pentru a alinia pereții cu abateri semnificative. Aici necesită speciale profilurile intermitente ca constrângeri. Mai recent, am folosit diverse mijloace la îndemână pentru a construi un semnalizatoare de casă, a fost o bucată de placaj, gips carton, sipci de lemn, întins frânghii.


  Aceste produse se disting prin disponibilitatea lor și costuri reduse, dar suferă de acest lucru și calitatea muncii, mai ales în cazul în care procesul nu atrage specialiști. Astăzi, în piața construcțiilor oferă o varietate de profile speciale adecvat proiectate, fabricate din aliaj de metal ușor.

  Pentru munca, avem nevoie pentru a cumpăra un nivel cu bule și de doi metri pumn. Compozițiile pe bază de ipsos testate, iar acum cel mai popular. Avantajul lor este după cum urmează:

 • straturi groase pot fi aplicate fără teama de fisurare;
 • gips - un material cu o înaltă ductilitate și nu se contracta;
 • buna izolare fonica si aderenta mare;
 • capacitatea de a produce tencuieli suprafețe netede din beton, fără consolidarea ochiurilor de plasă.

  Profilele sunt intermitente produse metalice înguste, cu găuri perforate. Atunci când efectuează pe ele construirea statului vor fi eliminate resturile de excesul de soluție. Care este regula? Aceasta este o șină de aluminiu special, cu o muchie ascuțită. Instrumentul este necesar pentru a alinia soluția la un perete ipsos sau șapă.

  Odată ce toate materialele și uneltele gata, puteți începe procesul de ipsos. Nu vă fie teamă că undeva, ar fi o greșeală, dacă setați balize corect succes. Aceasta este etapa cea mai importantă și delicată a muncii. În cazul în care există un nivel cu laser, sarcina se face mai ușor de mai multe ori.

  Partiționarea și tencuirea pereților cu propriile sale mâini pe semnalizatoare

  Pregătirea începe cu un studiu al suprafeței de lucru. Pentru a identifica modul în care inegale pereții trebuie să folosească nivelul, apoi găsiți toate cavitățile și denivelările, folosind o regulă. Toate defectele observate marcator. Acum este un balizele de marcare. De exemplu, să ia pentru lungimea claritate a peretelui de 4,5 metri în înălțime, cu o ușă 90x205 cm aproximativ 2,75.

  Înființată în primul rând faruri extreme pe ambele părți. Din colțurile crestate la 30 cm, ar trebui să obțineți o linie verticală, care ar trebui să atragă un creion. Distanța dintre balizele 160 este lăsat să vadă. Deci, va fi mai ușor pentru a trage o linie, în primul rând dreapta, apoi dantelata de 1,6 metri și a avut loc o altă linie.

  Mai avem 2,3 metri până la linia următoare, de obicei, doar 2 metri, astfel încât această cifră se împarte la 2 și pentru a obține 115, atât de mulți centimetri retragere și sârmă de desen. Ne întoarcem la nivelul anterior. În cazul în care dimensiunea regulilor pe care le avem de 2,5 metri, balizele - 2,45 metri.

  Retreat pe liniile anterioare marcate de la etajul 15 cm. Cum am ajuns acest număr? Plafonul în 275 de centimetri, semnalizatoare noastre scădeți - 245 împărțit la 2, obținem 15. găuri Punctul de țintă trebuie să fie forate. Acestea sunt ciocănire dibluri cu șuruburi. Acum, ia cablul și șirurile-l între două colțuri ale camerei într-o poziție orizontală.


  Alinierea pe pereți semnalizatoare cu mâinile lor - ca cel mai bun mod de a pregăti înainte de a înfrunta
  alinierea pereților pe semnalizatoare cu mâinile lor


  Acum trebuie să se retragă din diblurile 245 centimetri în sus și de a face același lucru. Ca rezultat, vom obține două linii paralele, punctele de trecere sunt marcate cu un marker și găuri forate, apoi prize sunt conduse fără șuruburi. Ca rezultat, avem 2 rânduri de găuri situate strict în linie. Puteți elimina colț șuruburi, dibluri și chiar mai bine să nu se atingă.

  Prepararea ipsos

  În această etapă a lucrării include o amorsare obligatorie a suprafeței. Acest lucru este necesar pentru a îmbunătăți aderența materialelor, pentru a evita pătrunderea umezelii și pentru a îndepărta excesul de praf. Un tratament mai aprofundată necesită beton și cărămidă, pereții absorb mai multa umiditate. Pentru mai multe baze netede folosite „Betonokontakt“ poros - sol profund penetrare.

  Înainte de următorii pereți de marcaj trebuie să se usuce bine. Mai mult, înșurubată în partea de sus șurub 2 și 4 extreme. Dacă rugozitatea peretelui de sus este de 1,5 cm, distanța dintre bază și capac filetat va fi de 2,5 cm (1,5 + 0,6 este far denivelări și rezervă 0,3-0,5). Șuruburi în loc, dreptul de a pune partea ascuțită la plat, astfel încât să puteți vedea cum să se adapteze cu șurub pălăria ei de jos. Dacă este făcută corect, se transformă o linie verticală.

  Ne întoarcem la a doua pereche de șuruburi unghiulare, pentru această utilizare nivelul cu laser. Cea mai importantă etapă - pentru a se asigura că balize stabilite nu se lipesc afară. Trebuie să preia conducerea și trageți-l în diagonală pe pălării de șuruburi. Sub cordonul ombilical este închisă bucată de far, este necesar să se verifice că încape bine. Acum, următoarea diagonală tensionate.


  Între pălării de top trage un cordon, iar profilul trece prin ea în mod liber. Cord sunt, de asemenea, reglementate prin șuruburile centrale, pălăriile lor au un pic de atingerea lui. Pentru rândul de jos întreaga procedură se repetă în final, se transformă într-un singur plan de 8 șuruburi.

  Cum să se alinieze pereți pe semnalizatoare

  Beacons sunt tăiate dimensiune ușor mai mică decât distanța dintre dibluri. În mod specific pentru situația noastră este de 2,4 metri. Se amestecă ipsos pregătirea mese mici să-l păstrați uscat. Recipientul este umplut cu apă, compoziție conform indicatiilor de pe pachet. Amestecul a fost agitat perforatom ambalat sau spatula.

  Consistența tencuiala este un pic mai subtire decat branza de vaci, dar cu o spatulă să dispară, ea nu ar trebui. Acesta trebuie să fie aplicat astfel încât ea pune pe partea de sus a șuruburilor caps. FARURI sunt presate în regula amestecului, procedura mai ușor de a efectua împreună. balize instalate ar trebui să fie netede, acesta este verificat regula și nivelă. Dacă doriți poziția balizei este corectată imediat. Acum, șuruburile sunt scoase, curățat instrumente de amestec și puteți trece la următoarea baliza.

  Cum să se alinieze pereți pe semnalizatoare: tencuieli

  Deci, întrebarea care le-am atins deja margine. Pentru a prepara soluția necesară pentru a organiza o instrucțiune. Recipientul este umplut cu apă 1/3, soluția se adaugă treptat, cu agitare, pentru a obține o masă omogenă, nu curge din instrumentele. Dacă aveți de gând să se aplice straturi groase, iar compoziția se face mai gros.

  Unele materiale, cum ar fi gips-carton sau caramida absoarbe o mulțime de umiditate. Prin urmare, aceste ziduri sunt udate în prealabil prin pulverizare. Această procedură este obligatorie amestec aplicat altfel va da o umiditate de suprafață înainte de a avut timp să profite și crack.
  Alinierea se efectuează în conformitate cu regula - de jos în sus, asigurați-vă că tencuiala pune bine fără a se îndepărta de balize. Acum, avem nevoie de o regulă pe care o vom alinia zidurile. partea acută este adusă perpendicular pe far și se găsește pe ele. Alinierea se efectuează încet cu faruri mai mici mișcări zigzag. amestecul în exces a fost îndepărtat cu o spatulă.

  În cazul în care s-au format bule, apoi, soluția nu atinge pereții și spațiul înainte este necesar să se modifice de uscare. Stuc este complet îndepărtată cu o spatulă și aplicată din nou, repetarea întregii proceduri regula egalizarea. Acum regula este necesar să se efectueze de 3 ori de jos în sus, fără prea multă presiune pentru a elimina toate excesul, care sunt aruncate pe partea de sus a peretelui.

  Alinierea pe pereți semnalizatoare cu mâinile lor - ca cel mai bun mod de a pregăti înainte de a înfrunta
  alinierea balizele


  Pentru partea superioară legată de noua soluție este diluată balize, faruri capete netede. Odată ce toate benzile vor fi gata, va trata spațiul de pe tavan și podea, se duc dupa ce se usuca tencuiala pe perete. La aplicarea soluției pe ferestrele și ușile nevoie este suprapus. Restul defecte, golurile și denivelările sunt umplute cu soluții, în general că oblic în poziție verticală.

  Cum să se alinieze pereți pe semnalizatoare: lucrări de verificare și pastă de ciment

  Toate defectele sunt eliminate imediat în timp ce tencuiala proaspătă, în cazul în care există movile de mai mult de 1 mm, este necesar pentru a elimina excesul de marginea spatulei. FARURI de metal nu trebuie să plece într-un perete, sau vor rugini. Ele se pot scoate cu o șurubelniță. După aceea se va Stroebe, acestea sunt importante pentru reparate cu grijă și nivelat. Se amestecă bine pentru a umple găurile, dacă sunt aplicate mișcări în formă de X.

  Chitul ipsos - etapa finală, este necesar să se facă înainte ca soluția se usuca. De aceea, amestecul a fost diluat cu mici porțiuni, porțiunea din fața este umidificat înaintea chitul imediat. Nu aveți nevoie să luați complot prea mare, suficient de 1 m². Amestecul este tras pe o spatulă și mistria este întins pe peretele unui strat subțire. Apoi, folosind aceeași spatulei pentru a netezi pătrat standuri un unghi de 45 ° numai cu un impuls puternic.

  Treptat instrumentul Skopje soluția în exces, trebuie să curețe. Fiecare nou pătrat prelucrat netezit intersecta cu cea anterioară.

 • Când corectarea curbura de bază a devenit clar faptul că compoziția stratului este prea gros, este necesar înainte de balize armate cu stive de metal de perete;
 • grila de vopsea utilizată în cazul în care vom folosi pentru mortar de nivelare pe baza de ipsos și stratul său nu va fi mai mare de 10-12 mm;
 • Cu o curbură mică nu poate determina stratul blister și aliniați soluția de balize.

  Ideal perete după căptușeală va fi numai atunci când inițial suprafață conștiincios pregătit, apoi, bine nivelat și eliminate. Singura decizie dreapta - alinierea pereților pe semnalizatoare cu propriile lor mâini. În ciuda simplității lucrării, în acest proces, există o serie de nuanțe care trebuie să fie luate cu atenție.


  Ca urmare a acestui lucru, avem o suprafață netedă a pereților. Indiferent de ce materiale folosim un grund - o parte obligatorie a procesului. Pentru orice materiale de acoperire necesită măcinare și Shpatlevanie pentru a realiza o bază perfect netedă. Pornind de chit este aplicat conform instrucțiunilor precizate pe ambalaj. Finisare chit folosit atunci când pereții vor fi apoi vopsită sau tapetată cu tapet.