Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi

Almagelum - este unul dintre medicamentele antiacide, care este numit pentru boli gastro-intestinale cu aciditate afectata. Acesta este capabil de a neutraliza acidul clorhidric care fiecare este o parte din sucul gastric. Înainte de începerea tratamentului, se recomandă să citiți paragraful „Instrucțiuni de utilizare Almagell.“compozitie Almagell

Preparatul conține componenta activă numită hidroxid de aluminiu. Acest material este o parte integrantă a antiacidelor, deoarece se neutralizează în mod activ aciditatea acidului clorhidric. Ca rezultat al interacțiunii cu hidroxid de aluminiu este format substanță - clorură de aluminiu.

Următoarea componentă - hidroxid de magneziu. De asemenea, este capabil de a neutraliza mediul gastric acid, prevenind astfel apariția unor astfel de efecte secundare ca constipație. Acest efect nedorit poate fi provocată din cauza formării clorurii de aluminiu.

Se adaugă droguri și D-sorbitol, care este capabil de a crește cantitatea de bilă produsă și are un efect secundar laxativ.

Almagelum A, în afară de componentele de mai sus, cuprinde benzocaina, care este responsabil pentru efectele anestezice locale.

efectul medicamentului

Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi

Printre proprietățile substanței medicamentoase Almagell ar trebui să evidențieze următoarele:

 • acid neutralizator;
 • absorbant;
 • gastroprotective;
 • și invaluitoare.

Efectul medicamentului este direcționat spre neutralizarea acidului clorhidric din sucul gastric. În plus, Almagell este în măsură să ofere un efect anestezic local, care ajută la depășirea principalul simptom al bolilor gastro-intestinale - durere. Substanța medicamentoasă este, de asemenea, posibilitatea de a lua parte la producția de bilă (accelerează și îmbunătățește excreția de bilă). Almagelum poate fi atribuită grupului de medicamente din cauza conținutului de laxative al componentei D-sorbitol.

Acțiunea Almagel destul de lung, permițându-vă pentru a controla aciditatea acidului clorhidric. Unicitatea produsului constă în faptul că reacția chimică are loc fără formarea dioxidului de carbon. Această abordare evită un efect secundar - flatulență.

In plus, medicamentul nu dăunează echilibrului acido-bazic. Deplasarea pH-ului nu este ascuțit, conținutul stomacului nu devine alcalină. Almagelum capabil să mențină un nivel optim de pH, care este în mod normal egal cu 4,0.

Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
Medicamentul este un efect foarte ușoară asupra organismului, și nu provoacă o încălcare a echilibrului apei-electrolitic. După ce a primit Almagell cazuri de formare de piatra la rinichi și ale tractului urinar, precum dezvoltarea alcaloză a fost înregistrată.

Pregătirea în sine este disponibil sub forma unui gel. Este într-o astfel de stare este capabil Almagell învălui uniform peretele interior al stomacului.

Acțiunea medicamentului începe în câteva minute și durează pe toată durata unui pic mai mult de o oră. Un astfel de efect este observat după prima doză Almagelum.

indicaţii

Medicamentul este prescris în principal, pentru boli ale tractului gastro-intestinal. Dintre acestea, cele mai frecvente sunt:

 • Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
  ulcer gastric (GU) si ulcerul duodenal (DU) - faza acută și în timpul unei exacerbări;
 • stare inflamatorie acută a mucoasei gastrice (gastrită) cu afectarea functiei de acid;
 • toxine intoxicații alimentare;
 • Esofagita - o boala inflamatorie a mucoasei esofagiene;
 • duodenită - o boală inflamatorie a duodenului;
 • Enterita - prejudiciu inflamatorie a intestinului;
 • hernia în orificiul esofagian în diafragmă;
 • flatulență;
 • tratamentul simptomatic al durerii și disconfort în epigastru care apar după eroare în dieta (abuzul de alcool, fumatul, pofta, și excesiv de droguri de primire de cafea);
 • admiterea în scopul prevenirii.

Ultimul punct este relevant în prevenirea recurenței ulcerului în tractul gastrointestinal în timpul tratamentului cu medicamente și hormoni (glucocorticoizi), antiinflamatoare non-steroidiene.

Contraindicații

Ar trebui să se abțină de la a lua Almagel în următoarele stări de boală:

 • Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
  Boala Alzheimer;
 • Perioada neonatală (copii până la o lună);
 • afectare severă a funcției renale;
 • intoleranță congenitală la fructoză;
 • hipofosfatemie de stat;
 • hipersensibilitate la ingrediente ale medicamentului (prezența antecedente de reacții alergice).

Atenție! Medicamentul trebuie administrat cu precauție grupul următor:

 1. femei în timpul alăptării;
 2. persoanele care suferă de constipație prelungite;
 3. pacienții cu colită ulceroasă;
 4. Pacienții cu diaree cronică;
 5. pacienții cu sindrom de durere de etiologie necunoscută.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru a afla cum să ia Almagell, ar trebui să fie familiarizați cu regulile specificate pe etichetă antiacidele. Medicamentul este luat numai pe cale orală. Imediat înainte de fiecare utilizare trebuie să fie se agită bine flaconul.Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
Medicii care prescriu 1-2 linguriță într-o singură porție. În cazul în care rezultatul nu este vizibil, atunci sfatul unui medic pentru a crește doza până la trei scafe de la un moment dat. Medicamentul este luat de patru ori pe zi, înainte de masa principală (30-40 minute) și pe timp de noapte. Doza zilnică maximă de medicament poate fi de pana la 16 lingurite.

Durata tratamentului: două săptămâni sau mai mult. În cazul în care medicamentul a fost utilizat într-o doză maximă, durata tratamentului nu trebuie să depășească 14 zile.

Copiii de până la zece ani, pentru a numi o treime din doza pentru adulți, iar pacienții cu vârste cuprinse între zece-cincisprezece ani între, este deja posibil să se ia jumătate din doza pentru adulți.

efecte secundare

Poate că dezvoltarea următoarelor condiții datorită utilizării Almagell:

 • greață;
 • constipație prelungită;
 • stare de rău și letargie generală;
 • aromă halucinații;
 • vărsături repetate;
 • durere în regiunea epigastrică caracterul spastic.

Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
În cazul utilizării pe termen lung a medicamentului poate dezvolta urmatoarele pacienti complicatie osteomalacia care nu sunt hrănite în mod corespunzător (fără alimente dietetice bogate in fosfor) și la indivizii predispuși la perturbarea metabolismului calciului și fosforului.

Almagel Admiterea în timpul sarcinii

La fezabilitatea aplicării femei gravide antiacid dă în judecată medicul. În cazul tratamentului prescris ar trebui să fie de preferat Almagel Almagel A. Acesta poate fi luat în timpul sarcinii, dar nu mai mult de trei zile. În timpul alăptării medicamentul este contraindicată.

Almagel A este contraindicată în cazul utilizării concomitente cu medicamente sulfanilamidnymi, conținute în benzocaina compoziția sa, un antagonist al antibioticelor.

formă de eliberare a medicamentului. sticle de 170 mililitri și 200 mililitri.

Temperatura optimă de păstrare a medicamentului - la 0 la 25 de grade Celsius.

Printre medicamentele antiacide, de asemenea, sunt următoarele:

 • Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
  Maalox 70,
 • Palmagel și Palmagel A
 • Almag Eno,
 • Gestid,
 • Gustav și Meylaks și altele.

Astăzi găsiți Almagell la orice farmacie. Prețul mediu al medicamentului variază de la 150 de ruble și poate ajunge până la 190 de ruble pe ambalaj.

Costul depinde de producător și de decontare (de exemplu, la Moscova, medicamentul poate costa mai mult de 200 de ruble, iar în Yekaterinburg farmacii de droguri pot fi achiziționate pentru 170 de ruble).

informaţii suplimentare
Comparația cu Almagell similare și Fosfalyugel

Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
La vânzare în farmacii pot găsi un alt Almagel analog - Fosfalyugel. Să ne uităm la ceea ce este cel mai bine Almagell sau Fosfalyugel?

Multi oameni confunda datele de medicatie, deoarece acestea sunt foarte asemănătoare în compoziție. De aceea, este foarte dificil de spus care dintre antiacide mai bine. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că Fosfalyugel are mai multe proprietăți. Acest lucru vă permite să-l atribuiți diferite zone (nu numai ca un drog simptomatic pentru boli ale tractului gastro-intestinal). Acesta poate acționa ca o substanță absorbantă și învelește.

Spre deosebire de Almagell, Fosfalyugl nu duce la perturbarea metabolismului calciului și fosfaților. Această proprietate permite o utilizare mai pe termen lung a medicamentului. În plus, Fosfalyugel pot fi atribuite la femeile gravide, copii, sugari și pacienții vârstnici. Cu toate acestea, să spunem că un fel de drog este mai bine - cu siguranta nu. Tratamentul fiecărui pacient este selectat în mod individual de către medic.

Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
Medicamentul este disponibil fără prescripție medicală. Cumpara medicamente de la orice farmacie. Cu toate acestea, ar trebui să ne amintim că auto-administrarea de medicamente poate dăuna sănătății dumneavoastră. Înainte de a cumpăra ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.

Instrucțiuni speciale pentru instrucțiunile de utilizare „Almagel Neo“

Este necesar să respecte intervalul dintre recepție „Almagelum Neo“ și alte medicamente, care este de aproximativ 1-2 ore. Medicamentul se administrează în lingurițe, care este egală cu 5 ml de ingredient activ.

 • Almagell manualul de instrucțiuni pentru copii și adulți, analogi
  1 linguriță Almagelum conține 0,113 g de alcool etilic. Acest fapt ar trebui să fie luate în considerare în numirea femeilor gravide antiacide, pacienții cu epilepsie, copii și pacienții care suferă de alcoolism.
 • În 5 ml de medicament conținut 0,470 g sorbitol. Această componentă este contraindicat la pacienții cu intoleranță la prezența de fructoză.
 • Medicamentul poate fi luat la mecanici și șoferi, deoarece nu afectează funcția psihomotorie.

Cititorul poate decide în cele din urmă dacă este sau nu de a lua antiacide sau nu, puteți citi comentariile de pe Almagell.

Comentarii privind aplicarea

Am un ulcer la stomac timp de doisprezece ani. În afară de faptul că am fost așezat pe o dieta stricta, din când în când trebuie să primească Almagell. Acesta ajută la eliminarea durerii și a scăpa de disconfort în abdomen.

Încerc să aibă întotdeauna o sticlă de gel pe o parte, ori de câte ori îl folosesc. Almagell destul de fericit pentru a trece un alt medicament nu cred. Ea face fata in mod eficient cu simptomele și ameliorează rapid disconfort la nivelul abdomenului. Vă recomandăm.

Ekaterina, 38 de ani, București

Chiar în acel moment, atunci când medicamentele antiacide nu au fost atât de multe, am salvat Almagell. Am accepta o lungă perioadă de timp - încă de când a fost diagnosticat cu gastrită cronică.

Acum, în perioadele acute de durere, atunci când pur și simplu de nesuportat în stomac, am bea o suspensie de „Almagel“. În farmacii, astăzi multe astfel de medicamente, dar eu sunt mulțumit de dovedit meu „prieten.“ Te sfătuiesc pe toți cei care se confruntă cu o problemă similară.

Vladimir, 45 de ani - Krasnoyarsk

Cred că nu numai că am avut o astfel de senzație neplăcută ca de arsura si durere sâcâitoare puternice în zona stomacului. Oricine care este familiarizat cu sentimentul, va fi de acord cu mine că la un astfel de moment este imposibil să se concentreze pe afaceri. De multe ori cu durere vine iritabilitate si stres.

Gastrita cronică la mine pentru o lungă perioadă de timp, toate din cauza ca student am fost mânca greșit (și nu a existat nici un moment). pauzele de prânz mici permis să mănânce un sandwich rapid și spălați-l în jos cu cafea tare. Medicul mi-a prescris un medicament „Almagel“, iar apoi sticla era mereu cu mine.

Trebuie să spun că ambalajul nu este foarte convenabil, și purtați-l de multe ori a fost dificil. Pachetul are o lingura de măsurare special care permite cu ușurință să elibereze medicamentul. ani Student sunt de mult apuse, dar rămâne „Almagel“ cu mine. În perioadele de exacerbare, când mă simt durere, eu iau imediat 3 cupe de droguri. În termen de 10-15 minute, mă simt ușurat. Costul medicamentului ieftin, în comparație cu analogi.

Konstantin, 52 de ani - Spb

Am fost mult timp familiarizat cu antiacide, pentru că am un stomac destul de rău. Aproape nu a mâncat, durere asa fel. Multe medicamente m-au apropiat, iar unele nu au demonstrat eficiență deosebită. Almagell a luat mama mea timp de mulți ani.

Atunci când unul dintre durerile de stomac regulate, am, de asemenea, a trebuit să recurgă la Almagel. Este foarte plăcut la gust, și sa dovedit a fi destul de eficient împotriva durerii. O dată, pe un fond de stres sever, am început să rănesc stomacul. De data aceasta durerea a fost un pic mai mult decât de obicei, și am fost pe cale să o gastroenterolog. Dar astăzi nu este atât de ușor pentru a ajunge la un specialist.

Am băut Almagell doar trei linguri de măsurare (în instrucțiunile precizează că puteți bea cu gastrită și colită). Pentru a spune că durerea a dispărut complet eu nu pot, dar durerea este semnificativ mai slabă decât cea anterioară. Acum, pentru mine de droguri Almagell №1 în situații similare. Te sfătuiesc să încerci pe toți cei care încă nu au decis. Cu cât este mai ieftin medicament este - 160 ruble.

Miroslav, 48 de ani - Krasnodar