Altoire pere pe măr - Sfaturi cu experiență, mâini - cum să profite la maximum

Mi-a prins o scrisoare de la un grădinar care a vrut să insufle o para măr, dar toate frică să o facă. Dar voi spune că nu contează cât de curajos sau a avut o astfel de idee, este - este corect. Și este foarte posibil să se pună în aplicare. Am avut o para altoite pe mere, și nimic - a dat naștere gustoase în mod corespunzător.O să-ți spun în ordine. Când am cumpărat niște mere de gradina a crescut acolo.

Și din copilărie mi-am dorit să crească propriul bec, bine, bucuros că acum pot face un cadou. Aici sunt doar în momentul răsadurile acestei culturi nu am avut posibilitatea de a obține. Și apoi mă uit - vecinii creste mai multe soiuri de pere Land ale sovieticilor.

Le-am cere trei ramuri. Cei care știu ce mi-au spus într-o singură voce a spus că am conceput un caz gol. Dar roadele Uniunii Sovietice au fost o astfel de mare, frumos și dulce (și grad la același timpuriu), dar am vrut atât de mult să pere, că am îndrăznit. Și planta crengi pe un măr Sic Saratov.

După ce procedura a fost frică să se uite chiar și în această direcție, dar încă nu a reușit în experimentul meu, cu toate că din cele trei ramuri prinse doar unul.Avertizat soțul și copiii ei, și să nu se apropie de copac - nu lasa pe cineva pauza altcineva vaccinate. Și această ramură peste vară a crescut cu 70 cm.

În continuare primăvară, tăiat partea de sus, și ea a crescut. Și în al treilea an de nuiele fructifere stabilite (de mere a fost de 20 de ani la momentul respectiv - un puternic și sănătos).

În al patrulea an grefat floare de pere și a dat o mulțime de ovarelor. Și, deși mulți dintre ei, apoi a călătorit în jurul valorii de pe eșantion avem încă un fruct câteva mare, frumos și delicios. Cum de a comanda! Vecinul lauda.

El a fost surprins și a spus: „Și încă mai cad de pe această ramură, nu va lua măr.“ Dar pere meu în fiecare an, a câștigat doar un impuls și a dat tot un randament mai mare. Odată ajuns pe piață, am văzut un om cu o pară răsad-trei ani Severyanka.

Și chiar dacă banii se scurgea, am cumpărat un copac, pentru că acest fel de auzit numai lucruri bune (inclusiv este un polenizator mare). Am plantat. Și pere ca ne-a plăcut faptul că, în al treilea an ea a dat roade.

Gustoasă și suculent au fost, am fost doar cu sufletul la gură departe de ei. Și cel mai important, pe care le-au maturizat două săptămâni mai târziu Uniunea Sovietică. Pe scurt, noi toți a căzut în dragoste cu ea.

Dar dacă grefat zarevnovala pere și în anul următor a dat o astfel de recoltă încât chiar ramura sa rupt. A trebuit să pună o copie de siguranță, dar am ratat, care are ... A trebuit să taie un nod, dar în locul ei sunt toate foarte bine cresc prea mult, iar acum am din nou de gând să insufle în pere de mere. Și toate cottagers sfătui să facă acest lucru - încercați, și veți primi. Trebuie doar să-l doresc cu adevărat.

Mai jos celelalte intrări pe tema „Cum de a face propriile mâini - gospodarului!“