Am avut un copil mic, pentru a vedea copilul într-un vis, interpretare de vis, interpret

Ce este copilul ai văzut într-un vis

Dacă visezi că ești un copil. acest avertisment. Nu sunt suficient de competenți pentru a rezolva problemele existente pe cont propriu. Visul te cheamă să beneficieze de asistență terță parte. Văzut în mod similar cealaltă persoană - trebuie să „șteargă“ erorile sale de realitate. Asta este, dacă ați văzut într-un vis de fiul adult al unui copil mic. atunci realitatea va corecta în curând defectele sale și de a ajuta să iasă din situația dificilă. Mai jos este visul propriilor lor copii sunt interpretate mai detaliat.Necunoscând să-ți un copil mic viseaza ca un avertisment că punerea în aplicare a planificat trebuie să utilizați un efort maxim.

Interpretarea conform acțiunii comise te

Pentru a acalmie un copil într-un vis - pentru a avea succes, trebuie să faci o mulțime de muncă și efort. Urmați această condiție - o victorie pentru tine. Nursing un copil într-un vis - la durere în familie, ceea ce se va întâmpla în curând.

Hraneste copilul - o carte de vis promite că eforturile tale vor transforma în curând într-o mare bucurie pentru tine. Alapta - un apel de a nu avea încredere în persoane necunoscute.

Dacă ai visat că ai pedepsi copilul. acesta este un semn că munca neplăcută pe care o faci chiar acum. Pentru cărțile de vis, plângând copil mic visează la probleme, cel puțin - la boli.Cât de important este sexul visul copilului

Pentru a vis copil de acelasi sex ca si tine - „copil interior“, o reflectare a relației cu propriul Natura o astfel de relație poate fi înțeleasă prin natura parcelei. Dacă ați avut un copil mic de sex opus, atunci ai prea mult pentru a suprima caracteristica de calitate a sexului opus. Încearcă să fii bun cu tine, nu este un secret faptul că fiecare dintre noi are makings de ambele sexe.

Care sunt vise pentru copilul ei

De obicei, vise în care vezi propriul copil, arată relația ta cu el. Pentru a vedea sarcina ei - la profiturile obținute de bani. Uita-te la primii pași ai copil - un semn că ai totul pentru a atinge obiectivul. Vă faceți griji despre visul copilului lor înseamnă că fericirea familiei tale este stabilă, și nici un motiv de îngrijorare în realitate.

fată childless să viseze că ea are un copil mic - un semn că iubitul este capabil să-l arunce. Mai puțin frecvent, aceste povesti - o manifestare a dorinței de a avea copii / familie.

Interpretarea viselor unui copil bolnav

Dacă ați avut un copil cu handicap. în realitate, veți întâlni cu o persoană care are nevoie de sprijin. Ia mici mâinile unui copil bolnav într-un vis - o suferință care va impune o amprenta asupra psihicului tau.

Copilul mort visează la o dezamăgire. Astfel de vise de multe ori înfricoșătoare, mai ales dacă ați văzut copilul. Dar nu vă faceți griji, aceste povestiri rareori devin realitate într-un sens literal. O prezice dezamăgirea nu se aplică la pierderea ireparabilă.

De ce visul unui copil mic: Potrivit psihologilor

De obicei, un copil a visat reprezintă grijile, sentimentele, capriciu, variabilitate starea de spirit. Este posibil să aducă suferință, care se întâmplă în jurul tău. De asemenea, este asociat cu copii credulitate, naivitate, o anumită neputință. Dacă vă confruntați cu unul dintre aceste sentimente, vezi un copil într-un vis înseamnă să descrie starea curentă, iar intriga nu este profetic.