Am închiriat 4-FSS prin intermediul site-ului și a altor mijloace de servicii publice

Companiile au mai multe moduri de a trece de 4 coada FSS. Primele trei metode sunt potrivite pentru toate companiile. Și ultimul - pentru cei care donează rapoarte de fond pe suport de hârtie.Portalul FSS

Trimiteți raportul prin Internet poate fi liber prin intermediul portalului FSS. În acest scop, este necesar să se înregistreze pe site-ul fz122.fss.ru, instalați certificate pentru a finaliza semnul de calcul a consolidat semnătură electronică calificată pentru a cripta și încărcați la portal.

prin spetsoperatora

Raportarea Puteți trimite prin spetsoperatora. În acest scop, compania ar trebui să aibă un certificat cu dreptul de a semna raportul fondurilor. Umple 4 FSS poate fi direct în spetsoperatora program sau descărca programul de contabilitate.Site-ul gosuslugi.ru

Înainte de a trece de 4-FSS prin site-ul serviciilor publice, este necesar să se creeze un cont - faceți clic pe butonul „Înregistrare“, du-te la tab-ul „entități juridice“. Apoi, pe pagina principală, selectați fila „servicii publice / Pentru clienti corporativi". Apoi sorta serviciile agențiilor - „Ministerul Muncii / FSS“ și selectați serviciul - prezentarea 4 zboruri.

Fișier cu calculul ar trebui să fie încărcate pe site-ul, semna semnătură electronică calificată și trimite-l la fond.

Toate mesajele de pe primirea și trimiterea pot fi urmărite în contul dvs. pe site-ul gosuslugi.ru.

Apropo, până când toate fondurile sunt punct de vedere tehnic pot lua serviciile publice 4-FSS prin intermediul site-ului. Deci, în primul rând ar trebui să verificați cu ramura dacă lucrează cu portalul.

Prin centrul multi-scop