Am nevoie să sperie copii în scopuri educationale

Parintii folosesc adesea intimidare în scopuri educative. Infricosaza copii babaykoy. cine poate veni și ridica. în cazul în care copilul nu se va comporta bine. Intimida sosirea unui polițist. care pot alege, de asemenea pana copil. dar acum în închisoare. Scare doctor. punând injectii dureroase. Uneori aud de la părinți. faptul că acestea au dispărut. un miez de pâine la stânga. Sau părinții vor fi dat o mătușă trecere. pentru ca acestea sunt un asemenea copil nu este necesară. copil mai în vârstă intimida sosirea tatălui său. care se va ocupa de el. Am enumerat destul de intimidare pe scară largă a părinților. Dar dacă doriți să sperii copilul și cum se face.Această metodă funcționează suficient de eficient. dar dacă te uiți. ce rău va aduce mult mai mult. decât bine. Copii. ceea ce intimidat. ca regulă. încetează să se comporte inadecvat. dar nu pentru că el este că - este realizat. pur și simplu, este într-o stare de frică. Sunt speriat. Copilul nu poate acționa conștient și de a efectua părinților dorite.

Scopul ied educației - dezvoltarea comportamentului conștient. și care acționează pe ea prin frică. părinții se bucură de instincte. T E st educației în acest caz, este absent. S-a obținut. că Prichindelul merge. așa cum ar trebui să fie, pentru că nu. așa că în mod corect. ci pentru că el este speriat și frică.In viata reala, uneori, ne confruntăm cu o mulțime de pericole. Copiii ales fără experiență. Fear - un mecanism de protecție a minții. ceea avertizează în legătură cu riscurile și amenințările. Bullying un copil trebuie să fie înlocuit avertismentele.

Speriați Baba baby - Yaga. Părinții contribuie la lumii de firimituri imaginari. temeri și pericole nerealiste. Avertismentele se aplică numai amenințărilor reale. De acord. teme să traverseze drumul și babayku frica - lucruri foarte diferite.

Este important să se transmită copil consecințele reale ale comportamentului său rău. De exemplu. „Dacă nu opriți încurc eu voi da ca matusa mea“ - această expresie te intimideze. Și fraza „Dacă nu opriți încurc pe un leagăn care poate cădea și rupe un picior.“ - acesta este un avertisment.

Atenție este, de asemenea, un sentiment de frică. așa că aceste fraze ar trebui să fie pronunțată numai în cazul pericol pentru viața și sănătatea copilului. Daca un comportament urât nu amenință viața. ar trebui să se gândească la alte modalități de expunere.

Fii atent. chiar utilizând precautie. ca copiii vulnerabili și impresionabili se tem de consecințele, și categoric refuză să plimbare pe un leagăn. Întotdeauna ia în considerare caracteristicile și starea copilului. în fața lui - să spună ceva înfricoșător.

Copiii au o imaginație bună și este capabil să atragă imagini extraordinare. ceea ce poate complica și mai mult viața. Selectați cuvinte atunci comunicarea cu copilul. nu-l speria în mod inutil.

Ponderea în rețelele sociale: