Amulete Slavii vechi cu propriile lor mâini

Stăpânirea slavilor vechi în fabricarea diferitelor tipuri de talismane și amulete na cunoscut nici un egal. masinarii magice, prin propriile lor mâini, au fost nu numai elemente decorative, dar, de asemenea, îndeplinește una dintre funcțiile esențiale - de protecție.Amulete Slavii antice proteja oamenii dintr-o varietate de efecte negative, cum ar fi deochi sau daune, proteja de spiritele rele și oameni răi, protejează de boli și necazuri, aducând la viață experiențele sale de proprietar și emoții pozitive.

Strămoșii noștri se închinau forțele naturii. A obiecte magice păgâne create cu propriile lor mâini - o știință. Simbolurile oberezhnye slave vechi pot fi găsite aproape peste tot - de la articole de uz casnic prezentate în caractere, și se termină cu un ornament pe haine si accesorii.

Fiecare element care a fost în viața omului slavă, a avut valoarea sa. Fie că este vorba obloanele sau pinwheels, jucăriile copilului, un inel, sau chiar o curea. Fiecare model brodate, fiecare caracter și fiecare accesoriu efectuat o anumită informație care, de regulă, protejat oamenii de diferite probleme și au ajutat la rezolvarea problemelor de viață importante.

varietate Oberezhnyh de elemente magice

iubirea neimpartasita, suferința, singurătatea. Sunt 100% alb modalitate de a aduce dragoste adevarata in viata ta! Acțiunea amuletă dragoste testat deja pe sine mai multe femei și bărbați. Cu acesta, veți obține în cele din urmă o relație adevărată, armonioasă.

amulete Vechi slave reprezintă întregul sistem, care include următoarele elemente magice care îndeplinesc funcții oberezhnye:

  • Amulete Slavii vechi cu propriile lor mâini
    haine și ornamente ale slavilor vechi;
  • obiecte de zi cu zi și elemente ale casei;
  • păpuși;
  • pietre și amulete;
  • simboluri și ornamente.

obiecte magice păgâne făcute cu propriile lor mâini, pentru că în acest fel oamenii pun în ele o parte din sufletul său, și se credea că un tutore are cea mai mare putere. De asemenea, amulete destul de populare au fost donate. Cu toate acestea, au existat personalitate proeminentă, care a prezentat un obiect magic. Prezentatorul trebuie să facă un cadou cu intenții pure, în caz contrar - secții distruse, deoarece nici un bine nu a putut aduce, dar numai rău.

In zilele noastre, folosind experiența slavilor vechi, puteți crea un talisman, care va avea o putere enormă și poate îmbunătăți în mod semnificativ durata de viață a posesorului. Pentru aceasta este suficient pentru a determina un tip de obiect magic și să-l în conformitate cu toate reglementările în vigoare.

Îmbrăcăminte și accesorii

Cel mai vechi talisman păgân - un nod. Diferite metode de noduri crearea ajutat abilitarea decorație, care a avut un nod proprietăți diferite. Cel mai simplu nod - un ciclu solar, care a fost atârnat ca un decor în plexul solar.Amulete în formă de brățări purtate de reprezentanții frumoase jumătate a omenirii, și copii, și bărbați. Ele au fost realizate din metal, os, sticlă sau sârmă. Decorat cu diferite brățări semne solare. Cu cât este mai complex a fost un simbol sau o combinație a acestora, cu atât mai puternică erau oberezhnye proprietățile obiect magic.

Inele și inele sunt, de asemenea, completate de simboluri speciale și le poartă pot atât bărbați, cât și femei. Se crede că o astfel de uzură amulete posibil și pe degete și degetele de la picioare.

În ceea ce privește hainele vechi slavii, fiecare element își îndeplinește funcția. De exemplu, o centură legat protejat oamenii de spiritele rele, articole de acoperit capul - de deochi și alterării. Cu toate acestea, a fost nevoie de un loc special, ornamente și îmbrăcăminte brodate, ale căror exemple pot fi vazute pe diferite fotografii.

articole de uz casnic și elemente de locuințe

Crearea unei noi acasă, slavii vechi au fost puse în pământ sub casa de cereale, lână, ceară.

Amulete Slavii vechi cu propriile lor mâini
Toate aceste atribute au fost amulete. Pinwheels instalat pe acasă, de asemenea, are un efect protector. Fabricat din lemn figurină unui cocoș păzit casa și locuitorii săi de la spiritele rele.

Windows de timp considerat imemoriale punctelor vulnerabile prin care casa ar putea obține rău. Acesta este motivul pentru ornamentul instalat pe ferestre, decorate cu ornamente speciale, precum și obloane.

marca tunet casa nu a fost lovit de fulger în prosop central a fost portretizat este un cerc cu șase sectoare. Red Corner sunt decorate, de asemenea, un prosop special pentru casa răului nu a pătruns. Aproape de intrarea în casă pentru a instala amuletă speciale sub forma cercului solar de oameni să vină în casă, au lăsat toate gândurile rele afară.

Pentru antic papusa Slavii făcut cu propriile mâini nu a fost doar o joacă de copil, și un element decorativ. păpuși păgâne au fost considerate un talisman puternic, care ar putea proteja oamenii din aproape orice adversitate. Păpuși însoțite de slavii de la naștere.

O primă păpușă înainte de nașterea încălzit leagăn, și imediat după ce copilul a fost având grijă de toate negative. Doll creat pentru fiecare vacanță, atât personale cât și național. Nașterea și botezul unui copil, căsătoria, Shrovetide, solstițiului de vară - păpuși erau tovarăși credincioși de orice sărbătoare. Câteva exemple de crearea unui astfel magic să fie pe bună dreptate văzut pe fotografie și imagini: o tehnica de a face păpuși care nu s-au schimbat chiar și astăzi.

Ca regulă generală, fac păpușa ar putea numai femei și a creat astfel de farmece fără utilizarea obiectelor ascuțite.

Pietre și farmece

Pentru slavii antice erau farmece foarte puternice diferite farmece, care ar putea fi realizate din minerale naturale, plante si chiar animale. Astfel, farmece pagani poate fi o gheara de urs sau dinte de lup.

Utilizarea de pietre semiprețioase ca un talisman eficient din diverse suferințe și populare din zilele noastre. Cu toate acestea, trebuie să se acorde alegerea cea mai mare atenție din piatră, deoarece cea mai mare parte fotografiei minerale nu exprimă întregul potențial al pietrei. Că el a abordat un om trebuie să dețină mai întâi în mâinile tale și să analizeze sentimentele lor.

Pre încurajat să revizuiască lista de minerale adecvate vă (după nume, data sau anul nașterii, semn zodiacal, și așa mai departe), și apoi puteți vedea o fotografie de minerale recomandate.

Simboluri și ornamente

Cele mai frecvente dintre slavii au fost create cu propriile lor mâini următoarele caractere:

floare Fern - simbol de foc, un semn al spiritului de puritate, care are o forță puternică de vindecare. Valkyrie - gardian de onoare, înțelepciune, dreptate și onoare, un semn de avocați de familie, credință și terenuri. Depășirea Grass - apărătorul diferitelor boli și Ladinets - un semn de iubire și fericire.

ornamente populare create cu propriile lor mâini, decorate nu numai haine, ci și lenjerie de pat și de masă lenjerii de pat. Am avut o semnificație nu numai de tipul de model și de culoare a procesului de implementare, și chiar și locația. În mod tradițional, ornamente aranjate într-un cerc - pe guler, mâneci, talie și tiv.

Vechile secții slavii au ocupat un loc special. Și folosind experiența strămoșilor noștri, vă puteți crea propriile mâini amuletă. care va deveni un companion credincios și protector al drepturilor.