Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Deseori, părinții se constată că aplicația pentru copii de 4 ani au un impact pozitiv mai mare asupra firimituri decât o vârstă fragedă, după cum el știe deja ce să facă. Dar acest lucru nu este în întregime corectă, deoarece copiii mici, ei nu mai aduc bine.


Aplice este un tip de arte și meserii, acesta este folosit pentru decorarea diverselor obiecte și elemente. Procedeul constă în lipirea sau atașament cu mâinile tăiate părți la baza.

Ca mijloc de decor hack creează un fel de efect decorativ. Decupaje din hârtie, țesături, fire, scoici și alte materiale împodobesc îmbrăcăminte, mobilier sau camera. Metoda folosită uneori de aplicații de volum parțial în cazul în care piesele tăiate sunt atașate la baza nu este complet. De exemplu, frunzele de flori atașat numai la mijloc, iar restul în spatele bazei. Aceasta oferă o imagine mai expresiv.

Ușor și simplu în executarea acestui tip de artă fac meserii de hârtie cerere on-line disponibile pentru creativitatea copiilor. Copiii pot utiliza template-uri gata făcute pentru blank-sau de a crea propriile compoziții. lecții de roboți cu hârtie colorată contribuie la formarea firimiturile motricității fine, dar, de asemenea, dezvoltarea abilităților creative.

Aplicarea de hârtie pentru copii există de trei feluri:

 1. Specializarea - este format din imagini individuale (masina, frunze, Bush, animale, etc.);
 2. Story - prezinta un eveniment;
 3. Decorative - folosite pentru a decora obiecte, obiecte.

Grădinițele sunt frecvent utilizate toate tehnicile tradiționale de predare familiare pentru această formă de artă:

 • Învățați copiii reprezintă modele de plante (frunze sau flori) și material de hârtie realizate în diferite forme geometrice. Ele sunt atașate la baza în ordinea corectă.
 • Mentor arată și spune cum să producă astfel de materiale dintr-un anumit subiecte obiect sau imagine.
 • Copiii sunt învățați cum să facă un gol, piese realizate cu propriile lor mâini și necesare pentru locuri de muncă. Precum și modalități atașându-le în fundal.
 • In plus, compozițiile de desen folosind arta învățat origami.

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Tehnicile non-tradiționale, spre deosebire de aplicarea de hârtie colorată pentru copii de 4 ani sunt rar utilizate. Unii profesori arată elementele de bază pentru clasele suplimentare, dar tehnologia în principal non-standard, mastering copiii acasă cu părinții lor sau pe un cercuri speciale. Atunci când copiii lucrează în tehnici de arta diferite, cu diferite materiale - se extind creativitatea lor.

Tipuri de meserii non-tradiționale din hârtie colorată, cu propriile sale mâini:

exercițiu util pentru copii și adulți

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Aplicarea contribuie la formarea și dezvoltarea ulterioară a imaginației, percepția vizuală, reprezentări spațiale, sentimente, memorie și alte procese la nivel psihic. În timpul operațiunii privind crearea de aplicații de la forma de hârtie la copii perseverenta, punctualitate, seriozitate, intenționalitate. De asemenea, copiii să învețe o varietate de picturi și abilități grafice, să învețe să analizeze în mod corect și să compare obiecte, obiecte, fenomene de mediu. O astfel de activitate cu hârtie colorată are un efect pozitiv nu numai asupra dezvoltării abilităților motorii fine ale degetelor de la copii, dar, de asemenea, în coordonarea mișcărilor. Acest tip de artă aplicată joacă un rol important în educația copiilor de vârstă preșcolară și îi ajută să se dezvolte pe deplin.

Ceea ce dă clase intraorale:

 • Dezvoltarea mentală. Pe baza reprezentărilor de diferite forme, dimensiuni, culoare și varietate de nuanțe, precum și poziția spațială a obiectelor, subiectii extinderea treptat stocul de cunoștințe. În timpul procesului de creare a meșteșugurilor este formarea operațiilor mentale. De exemplu, comparația, sinteza, analiza și sinteza. De asemenea, se dezvoltă discursul figurativ, vocabular, a format un discurs coerent. În timpul creării lor appliques mâini proprii realizate din hartie la copii de 4-5 ani va arăta calități, cum ar fi încrederea în sine, inițiativă, curiozitate.
 • morală. Cu meserii profesorii și părinții crește copilul calitățile morale și volitive: se concentreze pe munca, capacitatea de a obține lucruri de făcut, se concentreze, asistență reciprocă și de a depăși problemele.
 • Dezvoltarea senzorială. În timpul procesului de lucru copilul direct familiarizat cu subiectul, obiectele, fenomenele și caracteristicile lor, proprietățile.
 • educația muncii. Această combinație de activitate fizică și mentală simultan. Când creați meserii, un copil își petrece forță, îmbunătățirea abilităților de obiecte de manipulare, care sunt utilizate în acest proces. Formată la copii de pregătire due diligence pentru muncă și pentru curățenie după el.
 • Dezvoltarea estetică. Cererea pentru copiii cu propriile lor mâini - un pas spre formarea gustului. Copilul trebuie să apară concepte: un sentiment de culoare, ritm, proporțional. Sentimentul de percepția culorilor și este format prin utilizarea diferite combinații de culori. simț al proporției este generat în modelarea clădirilor. sentiment de ritm apare atunci când copilul este conștient de dispunerea corectă a pieselor, pieselor. De-a lungul timpului, bebelusii incep sa se dezvolte gustul artistic.


În același timp, în căutarea și de lectură:

La ce vârstă se pot angaja în meserii aplicativ

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Angajate în acest tip de artă aplicată, se recomandă cu firimiturile anului. În această perioadă, rolul principal este jucat, desigur, mama și tatăl. Ele arată de exemplu, copilul care utilizează bucăți de carton, hârtie sau alte materiale, puteți crea o anumită imagine. În acest fel, copilul învață culorile și formele. De la o vârstă fragedă permite copilului să se rupă hârtia și să facă bucăți de compoziție. Acest lucru are un efect pozitiv asupra formării memoriei sale tactile. Nu este atât de important, cât de mult cu exactitate firimiturile rândul său, appliqué. Principalul lucru este că copilul va primi placere de la proces.

Cererea pentru copii de 5 ani este un proces mult mai complicat. În această vârstă rolul principal este dat copilului. Tăierea pieselor și crearea imaginii este - este rezultatul acțiunii complet copil. Copii pot face toate operațiile pregătitoare necesare.
De la vârsta de patru copii posedă deja abilități de sinteză și analiză. Din acest motiv, este abordare atent la procesul de proiectare în sine. Aceasta este esența cererii. Procesul de meserii aplicative poartă povara neobișnuită, la început, estetic și emoțional pentru firimituri.

Exemple ambarcațiuni în tehnici de aplicare diferite

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Mai jos vom prezenta o serie de exemple de falsuri, care pot fi create în timpul său liber, ca un cadou sau ca parte a activităților zilnice. Practic meserii pentru copii prezentate într-o variantă simplă: constând dintr-o singură imagine. Dar părinții cu copilul poate complica procesul și pe aceeași foaie pentru a combina mai multe opțiuni.
În cazul în care copilul este bun foarfece utilizări, puteți simplifica sarcina și să se bazeze pe partea din spate a contururilor pieselor necesare. În cazul în miez de pâine până când nu se poate face acest lucru, părinții ar trebui să se facă prin tăiere sau de a efectua acțiuni împreună cu copilul. Nu ar trebui să certa copilul dacă are ceva nu funcționează, cel mai bine este să-l înveselească. Apoi, copilul nu va primi doar plăcerea de a agățat și de fabricație meserii cu mâinile lor, dar, de asemenea, un stimulent pentru a încerca.

Cererea pentru copii de hârtie de culoare „fructe și legume“.

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Materiale necesare: foarfece, lipici cu o perie, hârtie colorată.

procesul de creare: în funcție de fructe sau legume este selectat care corespunde culorii hârtiei. Împăturit în jumătate, partea din spate afară. Este desenat conturul obiectului selectat (doar jumătate din fructe sau legume). Acesta este tăiat și lipit la compoziția foaie de fond. După piesele mici desenate (frunze, ramuri) și, de asemenea, tăiate. Toate piesele sunt lipite una câte una, în funcție de destinația lor. De exemplu, primele ramuri, și numai apoi le lasă.

Cerere pentru copii shell „de pui.“

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Materiale necesare: foarfeci, carton, coji de ouă, vopsele, pensule și clei.

Procesul de creație: pe baza de carton trase de pui. Imaginea în sine unse cu lipici și a pus-o pe partea de sus a cojile de ou bătut, avans vopsea de culoare. Sau ținut autocolant coajă nevopsit și vopsea puiul poate după uscarea completă a adezivului. decoratiuni suplimentare sunt realizate cu propriile lor mâini la cererea de toate tipurile de materiale. De exemplu, ochii fac nisipurilor.

Cererea pentru copii de hârtie de culoare „Tumbler“.

Aplicarea de hârtie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 5 ani, cu propriile lor mâini

Materiale necesare: carton, hârtie colorată, lipici, pensule, foarfece și plastilină.
Procesul de creație: Rascherchivaetsya pe partea din spate a unei foi de hârtie colorată două cercuri, unul puțin mai mare decât celălalt. Acest lucru va fi trunchiul și capul păpușile. Apoi, două dimensiuni cupa pentru mâini și picioare mici. Pe baza de carton lipite în mod constant detalii cu privire la pozele noastre. Pentru a finaliza compoziția pentru a face păpuși ochii și gura din plastilină. La cerere, puteți decora păpușile arcuri, butoane, acel copil va face cu mâinile.

În cazul în care copilul este obosit - să ia o pauză, sau în viitor, ar putea abandona doar lecțiile de acest gen.