Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului

Orice antrenor în clubul de fitness sau dieteticianul la întrebarea: cum de a curăța părțile laterale ale omului vor răspunde că, în acest caz, aveți nevoie de o soluție globală a problemei.În cazul în care cauza de grăsime se pliază pe părțile laterale au fost dieta nesănătoasă și lipsa de activitate fizică, este necesar să se ajusteze aportul de proteine, grăsimi și carbohidrați, plus paralel face puterea și exerciții de aerobic.

Talie unui om, a cărui dimensiune depășește 88-94 cm, ar putea fi un vestitor de diabet (tip II),, bolile oncologice cardiovasculare.

grăsime abdominală ( „zonă de protecție“ în jurul taliei și părțile laterale) - se concentrează hormonul de stres (cortizol), care este un factor de risc pentru deces.

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
Ce este mai eficient pentru împachetări pierderea in greutate?

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
Cum de a face împachetări la domiciliu pentru pierderea în greutate

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
Clay folie de slăbire la domiciliu

In plus, obezitatea este adesea însoțită de abdominale viscerală, atunci când oricare dintre organele interne sunt acoperite de „pungi de grăsime“, ceea ce duce la eșecuri grave în activitatea sa și deteriorarea critică a sănătății.

Prin urmare, presa de relief și mușchii puternici - nu este doar o garanție de frumusețe și sănătate. Omul care veghează figura ei, încrezător, se bucură de atenția de sex feminin și respect în societate. O astfel de persoană este mai mult succes în avansarea în carieră.

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului

De ce în creștere burtă?

Motivele pentru creșterea volumului de stomac în destui oameni. În 90% din cazuri, acumularea de grăsime în partea de jos și pe părțile laterale ale abdomenului datorită vkusnyashek absorbție abundente. Și pentru a alunga grasimea, va trebui să muncească din greu.

Și în cazul în care, din acest motiv atașați canapea favorit vizionarea TV adunări da la calculator pentru o jucărie preferată sau locul de muncă, este furnizat grasimea abdominala. Se face o contribuție uriașă la bere. Rar, unii oameni de noapte trece fără o bere iubit. Bere încalcă testosteron și introduce un dezechilibru în ficat, ceea ce duce la acumularea de grăsime în zona abdominală. Scapa de grasime va ajuta la dieta terapie combinata cu exercitii fizice. Și pentru a efectua în mod corect îndepărtarea depunerilor de grăsime, va necesita atentia specialistilor.

În unele cazuri, pentru a îndepărta grăsimea de pe părțile laterale și în stomac, omul are nevoie pentru a vedea un medic. În restul de 10% din grăsime se acumulează datorită tulburărilor endocrine. Ajută pierde in greutate vizita la medicul endocrinolog si tratamentul bolilor tiroidei, pancreasului, gonadelor și glanda pituitară. Cu toate acestea, nu este necesar pentru a căuta cu disperare de la simptome boli. diagnostic precis va pune un specialist calificat, realizat studiul.

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
După cum Kristian Beyl a pierdut in greutate?

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
Cât de subțire Zach Galifianakis?

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului


Cât de subțire Dzhared Leto?

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
Cât de subțire Sergey Zhukov?

Pericolul de excesul de grasime

La bărbați, situația este diferită. Ei au acumularea de grăsime are loc în jurul organelor interne, provocând o restructurare radicală a sistemelor ale organismului. Aceasta grasime, numit abdominala, este un activ hormonal, creșterea cererii de produse alimentare, care stimulează-l chiar mai mare creștere, de compresie a organelor interne, încălcarea muncii lor.

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului

nutriție adecvată și dieta

Sigur, dieta, abdomenul merge mai repede. Numai de asemenea, este necesar să se aleagă cu înțelepciune. acum popular dieta legate de alternanță proteine-carbon. Ei nu sunt foarte rapide, dar de încredere, și cel mai important - să includă toate materialele necesare.

În procesul de pierdere în greutate, în scopul de a salva (și să se înmulțească!) De sănătate, nu poate fi în grabă. Dar mai bine pentru a merge doar la o dieta normala sanatoasa - atunci stomacul va veni în mod inevitabil, în formă bună.

Principiile de bază pentru o dieta sanatoasa, si orice dieta:

 • nu ar trebui să fie de cel puțin 5-6 ori pe zi;
 • evita sentimentele de foame;
 • porțiuni trebuie să fie mici;
 • mâncarea este aburit, bucătar, se coace - dar nu de gătit;
 • Nu mănânc 4 ore înainte de culcare (da, nu după șase, și 4 ore - pentru că oamenii pot merge la un timp complet diferit, și pentru a preveni foametea, așa cum sa spus - este imposibil);
 • cât mai puțin posibil de glucide simple - de obicei dulciuri;
 • sincronizarea corectă a produsului pe zi: dimineata - glucide complexe, în seara - proteine;
 • mai multe produse, aceasta afectează metabolismul pentru a trece mai repede;
 • cât mai mult posibil de apă potabilă - nu toată lumea poate bea 2 litri de o zi, dar este necesar să aspire. Și puteți obține de legume și supe suculente, de exemplu.

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
salata dietetice pentru pierderea in greutate: retete cu fotografii

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
rulouri dietetice cu somon si castravete

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului
Conserve reteta salata de ton cu pas cu pas fotografii

Dieta pentru arderea grasimilor

Pentru a reduce grasimea de pe abdomen, trebuie sa consumi mai multe calorii decat consumi. Cu cat mai multe calorii pe care le arde, cu atât mai repede se va topi acele kilograme in plus.

1. Faceti o dieta sanatoasa. Alimentația sănătoasă va ajuta să piardă în greutate. Dieta ar trebui să fie conținut scăzut de calorii alimente naturale, cum ar fi carne slaba, cereale integrale, fructe si legume. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de a începe exercitarea sau de a face modificări semnificative la dieta ta.

Arde de grăsime de pe abdomen și flancurile omului

2. Reducerea aportul de calorii. Dacă nu limitează aportul de calorii, nu vei pierde grăsime de pe abdomen. Limitati consumul caloric total zilnic la 1600-1700 kcal. Acest lucru ar trebui să conducă la o lipsă de suficient pentru tine de a pierde aproximativ 0,5 până la 1 kg pe săptămână, în funcție de nivelul de activitate. Dacă sunteți deja suferă de obezitate de gradul II (IMC 35-39,9), conținutul caloric al unui regim alimentar zilnic poate fi redus la 1100-1200 kcal, iar la gradul III (IMC de 40 și de mai sus) - la 600-700 kcal.

Lista de exerciții care ar elimina stomac și părți:

 1. genuflexiuni
 2. Push-up-uri, placi
 3. trage
 4. banc de presa halteră
 5. Rularea între antrenamente

Principalul lucru pentru a ajunge la locul de muncă grupele musculare mari, cum ar fi picioare și spate, există boshe rezerve totale de glicogen (zahăr). Odată ce glicogen petrec în consumul este țesutului adipos subcutanat!

Sarcina ar trebui să fie pe termen lung și regulate. Neapărat trebuie să se încălzească.

exerciții de acasă pentru a elimina grasimea de pe abdomen și părți

Exercitii pentru intarirea muschilor abdominali, coapselor, a scăpa de grăsime în abdomen:

Intinde-te pe spate, trunchi se sprijina pe coate. Ridică încet picioarele îndreptat, ușor de îndoire genunchi. Oprindu-se în poziția de sus, coboară încet picioarele pe podea. Pentru a efectua trei seturi de 20 de ori.

Exercitarea pentru a scăpa de grăsime pe șolduri:

Intinde-te pe spate, picioarele îndoite, picioarele departate, bratele pe langa corp. picioare Bazat pe podea, ridicați șoldurile, fesele strecurat. Efectuați patru seturi de 30 de ori.

Exercitarea pentru arderea de grăsime talie:

Stai dreapta cu picioarele împreună. Fitball pus pe coapsa dreaptă cu mâna dreaptă. Brațul stâng îndoit, în mână, pe talie. Depășirea fitball de rezistență, înclinat spre dreapta. Apoi, schimbarea laturi. Efectuarea 3-4 seturi de 30 de pârtii.

Exercitarea pentru a arde grasime pe solduri si abdomen:

Stai pe podea, picioarele indoite, picioarele pe podea. Mâinile la spate sus trunchiul în poziție verticală. Ridicați picioarele în sus și le îndreptați, în același timp. Oprindu-se pentru câteva secunde în poziția de sus, să ia poziția de pornire. Pentru a efectua trei seturi de 20 repetari.

Nu este nevoie să reinventeze roata, să acorde o atenție suficientă pentru exercițiile testate în timp pentru presă.