armonia interioară femeii 5 principii, businessmamaonline

Astăzi vreau să vorbesc cu tine despre o condiție foarte importantă și necesară pentru o femeie - o stare de armonie interioară. La urma urmei, pentru noi, femei și mame, este atât de important, dar uneori, în agitația de zi cu zi și agitația de zi cu zi atât de greu să-și găsească, și, găsind-o, să nu piardă.Și ce pentru tine este armonia internă a femeii?

armonia interioară femeii 5 principii, businessmamaonline

În opinia mea, armonia internă a femeilor - este plinătatea de vitalitate și iubire, această profundă auto-acceptare, unitate cu natura și spațiul înconjurător și sentimentul interior de fericire, care nu depinde de factori externi și circumstanțele ...

Cum se poate obține această armonie interioară.

Modificările nu se întâmplă într-o clipă, la un clic pe degete, ele necesită aplicarea de efort si munca de zi cu zi pe ei înșiși, dar rezultatul este în valoare de ea! Începe să folosească următoarele 5 principii și vă veți simți în viața ta cât de mult se va schimba starea dumneavoastră internă:

Principiul 1. trăi în prezent.

Trăiește în fiecare zi, fără regrete sale despre trecut, fără griji cu privire la viitor, se bucură de prezent. Este important să nu mă opresc asupra eșecurilor din trecut și greșelile, fac din nou samoedstvom și retrăiesc ce am făcut greșit, care au spus greșit, și ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi acționat în mod diferit. Această pagină trebuie să fie activată și trece mai departe.

Găsiți lucruri pozitive în viața ta și să se concentreze atenția asupra lor, și negativ - te alung, nu permițându-le să otrăvească viața ta. La urma urmei, gândurile noastre, nu de circumstanțe, în primul rând definesc realitatea noastră.

Nu pierde energie și anxietate cu privire la viitor. Controlați ce poți controla, și nu vă faceți griji cu privire la restul este important nu numai pentru a stabili obiective și depună eforturi în vederea punerii în aplicare a acestora pe o bază de zi cu zi, dar, de asemenea, să fie în măsură să lase să plece ..

Dar, cel mai important, să fie în măsură să se bucure de fiecare moment - pentru a inhala aroma de ceai preferate, opri și se simt briza ușor suflare fața ta ca o sclipire de fericire ochilor copilului tau, atunci când patul pentru creșterea copilului se transformă într-o trambulină sau de palmier emoționat cufundat în vopsele deget și lasă amprente pe tot ceea ce vine la îndemână.

Principiul 2. Schimbarea-te, altele nu.Cât de mult efort și celulele nervoase, uneori, cheltuim încearcă să convingă alți oameni de lor greșesc, încercând să schimbe cealaltă persoană, și „a face“ trăi până la așteptările lor. Dar încercările noastre de a sparge barca pe malul stâncos, fara a aduce nimic altceva decât fisuri în relație. Nu este posibil pentru a obține oameni să se gândească la fel și de a face ceea ce vrei. Fiecare persoană este diferită, toată lumea vede lumea prin prisma propriei lor, și fiecare are propriul său drum. Când realizezi acest lucru și permite altor persoane să fie cine sunt, să facă alegeri și să aibă punctul lor de vedere, viața devine mult mai ușor și mai fericit. Este mai bine să înceapă cu tine! Și schimbări în relațiile cu alte persoane nu ia mult timp să aștepte. Îmi place foarte mult declarația jucăușă care să reflecte cu exactitate modul în care funcționează în practică: „femeie ..if fericit - fie că este vorba de fericit copii, părinți, soț, prieteni, câine, și chiar gândaci“?

3. Principiul de auto-acceptare.

Nu se poate găsi armonia interioară, nu mă accepta pentru cine esti, cu toate avantajele și dezavantajele sale.

Ce crezi, care de cele mai multe tine in mod constant nemulțumit? Cine face cele mai multe plângeri la aspectul dvs., calitatea muncii, nivelul de profesionalism, gradul de ordine și curățenie în casă, calitatea alimentelor gătite, sesiuni regulate cu copilul și așa mai departe. Cine constant vă solicită cuvinte rele, dacă faci o greșeală, uita ceva Am pierdut? Cine este gata să-și amintească orice greșeli și eșecuri?

Asta-i drept, faci!

Este foarte important să înțelegem că motivul pentru care nu este în noi, și anume relația noastră cu el. Fiecare persoană este unică, fiecare are avantajele și dezavantajele sale, chiar și cu atitudinea potrivită pentru a le sunt punctele forte. Cineva trece printr din cauza excesului de greutate lor, și totuși cât de mulți oameni în jurul cărora le place forme curbați. Cineva trece printr din cauza timiditatea sale, iar cealaltă persoană va aprecia capacitatea de a fi modest și discret, să asculte cu atenție și nu dau sfaturi „valoroase“. Foarte important să nu se închide etichetele încep să accepte și să iubească le aprecieze punctele forte și lor preocupare deficiențe cu privire la particularitățile caracterului său.

Principiul 4: În căutarea de auto-cunoaștere.

Prea mulți oameni trăiesc încă viața lor, fără să știe el însuși, fără să realizeze dorințele lor, fără a urma chemarea inimii. Pentru a afla cum să înțeleagă mai bine vă este cel mai simplu mod de a începe să asculte-te, ține evidența de statutul lor, gândurile lor și scrie-le în jos într-un jurnal. Fixation pe hârtie gândurile și ideile lor - o practică foarte utilă, care ajută pentru a obține mai bine să cunosc noi fațete ale personalității sale, să înțeleagă dorințele și aspirațiile lor. Vă puteți permite să fi complet sincer cu tine, nu te teme critică, condamnare, estimările de la alte persoane.

În plus, aveți garanția că ideile valoroase care au vizitat capul, nu se evaporă într-un moment, și a rămas nerealizate. Prin urmare, să păstreze un notebook mereu la îndemână pentru a le prinde „captură“ și să se stabilească pe hârtie. trezorerial ta de gânduri va fi întotdeauna în măsură să utilizeze în pregătirea planurilor, în timp ce lucrează la ei înșiși și pentru a obține inspirație în vremuri de recesiune sau de starea de spirit scăzută.

Dar principalul lucru - amintiți-vă că armonia nu vine din exterior, ea vine din interior, din inima ta. Aceasta nu este o mașină nouă sau o casă de țară, nu un nou loc de muncă interesant sau de călătorie în străinătate, este raza de lumina pe care numai puteți lumina în interiorul inimii sale.