Articole din carton ondulat pentru copii

Articole din hârtie - este nu numai frumos, dar, de asemenea, foarte interesant, o astfel de activitate, se vor bucura în special părinții și copiii lor. hârtie creponată - este un material interesant, care va multumi atât pentru copii și adulți. Articole din hârtie creponată cu mâinile sunt foarte apreciate, deoarece produsul este încorporat în toată dragostea și o parte a sufletului, care este cel mai prețios lucru există!Articole din carton ondulat pentru copii

Copilul face meserii

Informații interesante despre hârtie

hârtie creponată a apărut în Marea Britanie și a fost folosit ca o căptușeală pentru pălării. Până în prezent, materialul este în cerere, în multe țări, este utilizat în crearea propriei lor mâini veshchichek. De multe ori crea masinarii interesante pentru sărbători. De exemplu, la Paști.

Articole din carton ondulat pentru copii

hârtie de pui Paste ondulate

Industria hârtiei produce cantități mari de tot felul de hârtie ondulat pentru toate gusturile și este folosit în prezent în multe domenii.

Articole din carton ondulat pentru copii

hârtie simplă ondulat

hârtie creponată este acum vine în două tipuri:

Articole din carton ondulat pentru copii

Care este diferența dintre hârtie? hârtie creponată crep are o imagine fina, dar este moale, blând și plăcut la atingere. Dintre copiii ei de 3 ani și mai în vârstă pot face flori, meserii de Paști, aplicații diferite, cu propriile lor mâini. Copiii vor iubi pentru a lucra cu hârtie ondulat, astfel încât acestea vor face meserii cu plăcere. Puteți face meserii frumoase flori din hârtie creponată pentru casa.

Articole din carton ondulat pentru copii

Flori din carton ondulat

hârtie creponată - acesta este un material interesant și ornamentale decor, care vă permite să creați flori colorate, jucării, decorațiuni pentru Paște, ornamente de Paști, ghirlande, costume și așa mai departe. Material cum ar fi copii de 3 ani, 4 ani, și chiar și adulți. Tot datorită faptului că hârtia ondulat este simplu de utilizat, iar copilul va fi capabil să facă totul cu propriile lor mâini.

Articole din carton ondulat pentru copii


Sunt de acord, o carte frumos pentru Paști inveseli fiecare persoană, în special în cazul în care produsul este încorporat în parte a sufletului, și se face cu dragoste. Copiii doresc întotdeauna să surprindă și încânte părinții lor iubit, pentru că ei ar trebui să vă arate cum se face pas cu pas diferitele meserii de hârtie ondulat, astfel încât acestea să se dezvolte și să învețe să-și exercite talentele lor.

Articole din carton ondulat pentru copii

În momentul de față, există mai multe variante de execuție largă varietate de meserii, cum ar fi hârtie de Paște și de Crăciun, de exemplu. Copii 4 ani si mai in varsta va fi foarte interesant să se joace cu documentele luminoase și saturate, fac meserii interesante, flori.

Complex compoziții cel mai bun lucru de a face cu copilul dumneavoastră că copilul nu a fost dezamăgit în rezultat, și vă petrece în mod util timpul cu copilul tau.

Copiii interesați în creativitate de la o vârstă fragedă? Apoi, începe cu aplicații simple și complică treptat sarcina.

hartie aricii Appliqué frumoase ondulate

Articole din carton ondulat pentru copii

În această lucrare veți avea nevoie de:

  • hârtie de carton ondulat de culori diferite.
  • Foarfece, lipici.
  • Creion, markere colorate.
  • Compase, carton, hârtie colorată.

Articole din carton ondulat pentru copii

Primul lucru de făcut - este de a face un cadru din carton pentru aplicarea. Proiectare cadre puteți alege propriul dvs., sau pur și simplu uita-te la fotografia de pe rețea și să aleagă o decizie neobișnuită pentru ei înșiși. Acum putem trece la cerere. Ia ondulat hârtie de culoare maro, l ori de cinci ori. Desenați o busolă pe cercuri, acesta va fi gol pentru un cuplu aricilor. Piese de tăiat. Vrei să obțineți un aricii pufos? Cum o faci? Doar face cinci la opt puncte de pe fiecare animal.

Articole din carton ondulat pentru copii

Lubrifia centrul viitoarelor meserii și de obligațiuni părțile, veți obține un fel de multi-stratificate „sandwich“. Să preforme este uscat, și după o mică incizie în jurul porțiunii centrale a circumferinței. Se taie straturile dintr-o dată, te termina cu flori.

Articole din carton ondulat pentru copii

Acum petale Fan, primesc cea mai mare parte și umflătura moale. Acum, organismul ar trebui să facă pentru aricii de carton pe care sunt desenate contururile animalelor în creion, și apoi - tăiate. piese pufoase atașați la vițeii concediu bot numai proeminente, și apoi atașați aricii de bază de carton. De hârtie albă și neagră pot fi tăiate animale mici ochi și nas, gură permis să se stabilească un marker. Toate aricii pregătit.

Acum este necesar să se facă iarba. Verde lungimea segmentului necesar pentru tine ori de câteva ori și să facă foarfece franjuri, iarbă ventilator și atașați-l la aplicea.

Articole din carton ondulat pentru copii

Din frunze verzi de hârtie-tăiate sunt încă pe margini pentru a face incizii mici toate raspushivaetsya. Meadow cu aricii și flori poate fi decorat cu mai multe fluturi, pe care le produc.

Etapă finală - proiectarea întregii compoziții. Tu stai cu toate tipurile de fluturi, flori si frunze pe imagine. Tijele și alte detalii pot desena marcatorul. Se pare foarte frumos. Si cel mai important, totul se face manual. Aceste meserii sunt foarte mult apreciate!

Puteți crea articole din carton ondulat pentru Paste sau orice altă vacanță. Diferite instrucțiuni pas cu pas, puteți vedea rețea, și de a crea meserii interesante din carton ondulat pentru copii, nu este atât de dificil, principal Fii creativ și de a crea!